Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

almanya mı kötüydü polonya mı iyidi bilmiyorum ama bu oyun sistemi ile olmaz.

123124124 tane pas yap, topu kaybet, geri al 21312412 tane pas yap.

şut çekin lan şut

Santrforsuz oyunun böyle handikapı var zaten. Hele de Mesut hariç düz adamlar olunca üretkenlik olmuyo.

Önceki maçta 465134 tane pas yaparken beklerden biri boşa çıkıyor, ona atılan top ceza sahasına şişirilirken orta saha 4, 5 kişi içeri koşuyordu. Defans kafayı vurunca da aynı hızla depar atıp basıp hemen geri almaya çalışıyolardı. Başarılı oldular ama işte topa sahip olma da başarılı oldular anca, çok sayıda tehlike yaratamamışlardı. Polonya gib iiyi bi defansla karşılaşınca hiç verimli olamadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

gomezi alınca da bişey değişmedi.

adamlar 4-6-0 oynamaya alışmış acayip, göbekte kimse yok gibi oynuyorlar, zaten tek santraforu da 5 savunmacı arasında kayboldu.

en güvendiğim takım Almanya'ydı turnuva öncesi ama oyun planları çözülmüş resmen 4-6-0 yemiyor artık.

4-3-3 4-2-3-1 tarzı bişeye döner mi löw bilmiyorum ama boateng kötü günüde yakalanırsa üzerler almanları
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

almanya mı kötüydü polonya mı iyidi bilmiyorum ama bu oyun sistemi ile olmaz.

123124124 tane pas yap, topu kaybet, geri al 21312412 tane pas yap.

şut çekin lan şut

20 finishingli adam kenarda oturuyodu da ondan. Kroos ve boateng mac sonrasi roportajlarinda kendi forvetlerini yargiladilar resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

darkın yazdıgını yazmaya geldım.Dunya kupasından sonra su ne kötü kupa oluyor ya. Nerde dunya kupasındakı 4-5 gollü maclar nerde surdaki maclar.Takımların hepsi birbirinin aynısı gıbı zaten.Italya 0-0 1-0 diye diye alır olmadı fransaya verırler organize ettin al bu da kupan falan diye mehh
Sosyal ağlarda paylaş

Sahaya çıkıp futbol oynayan biriysen, bir futbolcunun topa yaptığı first touch ile, zor bir topu kontrol edişiyle de keyif alabilirsin. İlla gol lazım değil keyif almak için.

Ha bu turnuvada ben ne güzel gol, ne de herhangi güzel bir şey görüyorum. Dümdüz demarke alan bulma üzerine yapılan top çevirmeler, boş alan bulunca ceza sahası dışından şut çekmeler, ya da kenardan çoğunlukla isabetsiz açılan ortalar. Başka bir şey yok.

edit: tabi ki bir iki istisna adam var. Onları izlemek keyif veriyor. Ama takımların geneline yayılmış bir savunma ağırlıklı anlayış var. Risk alan takım yok. Nerede o dünya kupasında İspanya'ya sahayı dar eden Şili gibi bir takım..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de turnuvayı domine edecek takım yok. İspanya düşüşte; Xavi-Xabi bıraktı, Fabregas formsuzoğluformsuz, Torres'ler Villa'lar yok artık ilerde. Milli takımın en istikrarlı adamlarından Silva düşük. Forvetlerin kapasitesi belli milli tecrübeleri az. Iniesta iş yapıyor tek.

Almanya da 2006'dan beri her turnuvada oynadığı o ezici oyunu oynayamıyor ilk kez. Almanya'da klüp performansları ne olursa olsun milli takımı gol olarak taşıyan Klose ve Podolski artık yok. Poldi var da pek şans gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...