karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 parası neyse verelim ethernal horse verin bide binekle uğraşmayalım.Newbiefied wanq katana bile olur.
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 arada nokta koyun da şu dilara kimmiş anlayalım. ona göre başlıycaz oyunah
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 gençliğimi ömrümü verdim şu oyuna bi kere bile editleyenim olmadı. nalet ossun
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sabah tam kahve içiyordum bu drama çok güzel oldu.
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 DelinQuen benide ikna etti valla lagıyla bugıyla server çok iyi
Defjoint Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Yazmıyım dedim ama artık yeter. Rofuo da ileri derece illegal kullanımı var. Easyuo speed in bin herşey yapıyorlar.Oyunun zevkini kaçıran şeylere oyuncu kaybederiz diye göz yumuyorlar. Forumda bunları söyleyince yayınlamıyorlar. Mesajları hoşuna giderse yayınlayan bir yönetim var. Eleştiri kaldıramayan bir sunucu. Sunucudaki hataları göstermemek için birçok mesajı onaylamıyorlar. Speed ve easyuo ile action yapan kalabalık bir guild var. Ama suncuyu terk eder korkusu ile banlanmıyorlar. Küfür almış başını gidiyor. Ana bacıya küfür etmenin cezası 10dk konuşamama. Gene bir guild forumda anaya küfür ediyor. Ama Rofuo Staffı oyuncuyu banlamak yerine oyuncunun mesajını editliyor. Bu sunucuda edit var dediler ama genede bir şans verelim dedik. Edit demek sadece item basmak değildir. Arkadaşının küfürlerine speedine ceza vermemekte edittir. Adam kayırma almış başını gidiyor. Oyuncu kaybetmiyim diye ahlaki değerli hiç sayan bir sunucu. Küfürlü mesaj: Staff küfüre ceza yerine yazıyı editliyor: Rofuo bunlar size hiç yakışmadı. Artık gerçek yüzünüzü gördüm. https://www.youtube.com/watch?v=i055158Ju3E Şu speedi açanlara bile göz yummanız gözümden düşürdü rofu.
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Yeni forum accleri reklam yapmasın özel mesaj spamlemesin diye belli bi mesaj sayısına kadar admin onay vermeden mesaj yayınlanmıyo
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Defjoint said: Gene bir guild forumda anaya küfür ediyor. anaya küfrediyosa olmaz orda durcan hocam. hiç yakış tıramadım
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 bu olaylardan sonra ben de bırakıyorum, para item vs isteyen cove bankaya gelsin atıcam her şeyi, 29m para tonla +15 vs var
b0nventre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 yuh :D yıl 2016 hala speed mi :D
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 böyle olduğu belliydi ya, o kadar bıdı bıdı ettiler adam kanıtları çıkartıp çat diye koydu işte. yazıklar olsun.
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 abi iyiki başlamamışız az kalsın başlıyorduk arkadaşlarla birlikte.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 b0nventre said: yuh :D yıl 2016 hala speed mi :D yıl 2016 hala uo oluyo da yıl 2016 hala speede niye şaşırıyonuz
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ben de tam acc acacaktim, adam kanitlarla geldi editciler kufurbazlar diye. bu haftasonu kasardim bi iki char.
b0nventre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Xenocide said: b0nventre said: yuh :D yıl 2016 hala speed mi :D yıl 2016 hala uo oluyo da yıl 2016 hala speede niye şaşırıyonuz engellemek çocuk oyuncagı oldugu halde engelleyemedikleri için olmasın :/
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 hayır bu kadar temel şeyleri yapamyacaksanız neden server açıyorsunuz, insanların emeklerine yazık, bak sinirlendim ramadan ramazan
Defjoint Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Küfürün yeri zamanı olmaz ama şu mübarek Razaman ayında insanlara ana bacı küfür edenleri banlamak yerine oyuncu kaybederiz diye mesajını editlemek terbiyesizliğin daniskasıdır.
hattok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Öf :D Türk serverında oynanır mı abi Hani türkiyede server açanlar aptal bu serverlarda oynayanlar ayrı aptal.
b0nventre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 runuo oynayanlar mı zeki lootsuz oyundan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Ne alaka? Runuoda da pre aos var. Sistemler adı altında sunulan salak saçma şeyler de yok mis gibi. Türkiyede bütün serverlar birbirinin kopyası kimse inkar edemez bunu. AGA BURDA ARTI ONBEŞ VANK QATANA ZOR ÇIKIYO İYİ ŞART BURASI diyen insanlarla uo oynuyorsun reyis. Bu adamın KINAYT ONLAYN oynayan adamdan gram farkı yok haberin olsun. Sunucu açan insanların %75'i editçi milleti gasp edip serverı kapatan tipler. 1 aya UĞO ŞARDINI kapatan tipler.
Öne çıkan mesajlar