Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rof Uo

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Yazmıyım dedim ama artık yeter. Rofuo da ileri derece illegal kullanımı var. Easyuo speed in bin herşey yapıyorlar.Oyunun zevkini kaçıran şeylere oyuncu kaybederiz diye göz yumuyorlar.

Forumda bunları söyleyince yayınlamıyorlar. Mesajları hoşuna giderse yayınlayan bir yönetim var.

Eleştiri kaldıramayan bir sunucu. Sunucudaki hataları göstermemek için birçok mesajı onaylamıyorlar.

Speed ve easyuo ile action yapan kalabalık bir guild var. Ama suncuyu terk eder korkusu ile banlanmıyorlar.

Küfür almış başını gidiyor. Ana bacıya küfür etmenin cezası 10dk konuşamama.

Gene bir guild forumda anaya küfür ediyor. Ama Rofuo Staffı oyuncuyu banlamak yerine oyuncunun mesajını editliyor. Bu sunucuda edit var dediler ama genede bir şans verelim dedik. Edit demek sadece item basmak değildir.

Arkadaşının küfürlerine speedine ceza vermemekte edittir. Adam kayırma almış başını gidiyor.

Oyuncu kaybetmiyim diye ahlaki değerli hiç sayan bir sunucu.

Küfürlü mesaj:

Staff küfüre ceza yerine yazıyı editliyor:

Rofuo bunlar size hiç yakışmadı. Artık gerçek yüzünüzü gördüm.

https://www.youtube.com/watch?v=i055158Ju3E

Şu speedi açanlara bile göz yummanız gözümden düşürdü rofu.

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

b0nventre said:

yuh :D yıl 2016 hala speed mi :D

yıl 2016 hala uo oluyo da yıl 2016 hala speede niye şaşırıyonuz

engellemek çocuk oyuncagı oldugu halde engelleyemedikleri için olmasın :/
Mesaj tarihi:
Küfürün yeri zamanı olmaz ama şu mübarek Razaman ayında insanlara ana bacı küfür edenleri banlamak yerine oyuncu kaybederiz diye mesajını editlemek terbiyesizliğin daniskasıdır.
Mesaj tarihi:
Ne alaka? Runuoda da pre aos var. Sistemler adı altında sunulan salak saçma şeyler de yok mis gibi. Türkiyede bütün serverlar birbirinin kopyası kimse inkar edemez bunu. AGA BURDA ARTI ONBEŞ VANK QATANA ZOR ÇIKIYO İYİ ŞART BURASI diyen insanlarla uo oynuyorsun reyis. Bu adamın KINAYT ONLAYN oynayan adamdan gram farkı yok haberin olsun.

Sunucu açan insanların %75'i editçi milleti gasp edip serverı kapatan tipler. 1 aya UĞO ŞARDINI kapatan tipler.
  • Yeni Oluştur...