b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 konuşma tarzınız falan zaten tamamen failsınız ya :D yok daşşaq yok o yok bu :D hadi yolunuza abim 2 3 ay'a editden patlarsınız erathiada patladıgınız gibi kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xvert Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 aga şimdi benim anlamadığım, kuru fasulye ile rakı olayı fakirler öyle mi yapıyor ? bizim zaten inşaat şirketimiz var, biz sphere büyük coderiyiz gel len gel açtım charını ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 şş emre emememelek bak bi sana kuru fasulye rakı ısmarlıcam gel kaçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 hmm tabi hayatında hiç balık görmemişsin :( diger tabakdaki beyaz hafif yanmış şeye balık deniyor kardeşim rakıyla beraber genelde balık yenir bunuda ben mi ögreteyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xvert Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 o kuru fasulye değilmiş prof.dr hocamıza sordum onu piyaz yapmaya çalışmışlar =))) antalyanın piyazı meşhur ya, ahhh be gardaş ahhhhh ne cahilsin bilmen böyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 gerçi o gerçekden kuru fasülye degil :D barbunya deniyor ona genelde meze olarak kullanılır ama siz bilmezsiniz seviye mükemmel tam rof seviyesi serverı girin bu stafflar gibi bi ton köylü çomar bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xvert Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 bunu incelememiz için laboratuvara götürmemiz lazım ortada bir oluşum var, fasulye barbunya rakı onuda geçtim karpuz üstü salatalık ne la tühhhhhhhhh olum emre ben sana baştan söyledim inşaat şirketi kur diye dinlemedin gittin işletme okuyon * bizim inşaat şirketimiz var, biz zaten spherede büyük coderiz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 tamam sabri uzatma abim rezil oluyorsun ben utandım sen utanmıyorsun kaç yaşındasınız olm siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xvert Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 takıntılı veletmişsin ha ne sabrisi ? uçan adam sabri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ulan salak sabriden başka benim emre emek oldugumu bilen yok balık hafızalımısın star a çekip emre emek reklam yapıyorsun sonuçları iyi olmaz seni dava ediyorum şimdi diye agladın ya patates reklamdan neyin davasını açıcaksan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ee bunda ne var ki ? yine kendi mallığını ele verdin. gelip reklam yapmışsın demek ezik bebe o kadar mı düştünüz.reklam vercek paranız mı yok fakirler. kuru fasulye rakı yapıyonuz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 DAYAK AŞ ye yaptıgınız edit'den dolayı server'a girip reklam yapma geregi duydum milletin hakkı yenmesin diye serverın zaten yarısı editmiş usulca geri çıktım yavaş yavaşda bırakıyorlar zaten server'ı :) bilgisizliginizi boş konuşarak kapatmaya çalışmayın köylüler valor gelmiş geçmiş en kral server zamanla dolar dayak aş geri geldi zaten hatalarını anlayıp geldiklerinde dedikleri tek laf ne boktan servermış ya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xvert Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 şaklabana hasta oldum ya cem uzan gibi adam şerefsizim revoyu nebulayı bitireceğim, sphere büyük coderim, bizim zaten inşaat firmamız var... lamerler server açıyor şu hallere bir bakın ya, sanki işini sorduk bebenin valorda kasıyorum an itibari ile çok kaliteli servermış oyuncuları ayrı lamer staffları ayrı lamer amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ya sabri delinquen fakirine para verde server açsın seni eglendirsin maaşa bagla fakiri enayi bilgisiz herif seni bi boktan çakmazsın page bakarsın kendine edit yaparsın anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 emre mememelek yeni resimlerin akıyor hayatın oraya buraya saldırmak olmuş senin. seninle tartışabilmek için önce insan olman gerekir. resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 geziparkı olaylarından kalma o facebook kullanmıyorum artık :) benimle tartışabilmen için biraz beyin gerek http://imgur.com/so52swV lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Sen varya sen az değilsin :) Biz kanıtsız iş yapmayız abicim. Elinde varsa kanıt konuşursun yoksa susarsın kenarda oturur karın ağrısını çekersin. Her yere bir laf atma çamur atma çabası içerisindesin zavallı liseli. resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 mmmfss drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 eee nebuladada charım var 7x kasmıştım dreadlords da revodada zenginim nebuladada :D ama yinede valor u tercih ediyorum dreadlords u getirdim valor'a donate sistemi açın parayla item alalım 0 dan kastırmayın bizi dedi dreadlords bizde donate yok kasacaksınız dedi Reinhard onlarda kasmayız galiba ya donate sistemini açın yada biz size para gönderelim bize biraz item binek falan verin dediler kesinlikle olmaz malesef dedi ve gitti dreadlords da nebulaya geri döndü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ne bayik bi kavga ya. biraz eglenceli kavga edin bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Abi kim bu free shardlarda oynayan 60 80 40 online kisiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 AHAhefgd bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Marty said: ne bayik bi kavga ya. biraz eglenceli kavga edin bu ne ya Rakı fasulye edit diye kavga ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 b0nventre said: geziparkı olaylarından kalma o facebook kullanmıyorum artık :) benimle tartışabilmen için biraz beyin gerek http://imgur.com/so52swV lol OHA YALNIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 http://s3.amazonaws.com/rapgenius/wee-bey-gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar