Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Böyle bir sunucu açılmış. Ultima Online'ı bırakalı çok oldu ama reklamlarını gördükçe girip bir bakayım dedim. Ortam seviyeli ve birbirine saygılı insanlardan oluşuyor gibi. Yaş ortalaması yüksek oyuncular var. Dün girip oynamaya başladım. Tabi selam veriyorum kimse karşılık vermiyor, bu tip şeyler üzdü. Eskiden çatır çatır sohbet dönerdi Willow zamanlarında. Böyle bir sitesi var: http://rofuo.com/ hoş, güzel, bir gelin bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 reklamsa reklam seedingse seeding! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 realm of the age (tu) hayal gücünüze sıçayım realms of the age nasıl rof oluyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 yekeyeke said: reklamsa reklam seedingse seeding! Reklamla bir ilgim yok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 sohbet, seviye, yaş ortalaması artık kimsenin umursamadığı şeyler. online sayısı önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 imamizer said: sohbet, seviye, yaş ortalaması artık kimsenin umursamadığı şeyler. online sayısı önemli. 80'i buluyor. Şuan 45-50 arası değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 10-15 yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ne yapmıyormuşuz? üstteki mesajı alıntılamıyormuşuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Herkeste bir bıkkınlık var herhalde. Tamamen samimiyetle bir başlık açtım, hiç te samimi olmayan cevaplar gelip durdu yahu. Tamam abi gelmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 sene 2016'da hala UO olduğu için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Player aglatmaktan zevk aliyosaniz keyif alabileceginiz bi server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 another çöp server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 another patlak server http://www.ultima-strike.com/q-51848-rof-ultima-online.html#425604 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ben başlamak istiyorum daha önce hiç UO oynamadım , tavsiye eder misiniz UO'yu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ölmeden önce oynancak 1001 oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Letadres said: ben başlamak istiyorum daha önce hiç UO oynamadım , tavsiye eder misiniz UO'yu? ulan keşke bende hiç oynamayıp 0 dan başlıyo olsaydım dünya daha güzel bir yer olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 keşke ilk client 203 ü açıpta o gıygıygıy müziğini ilk defa duyduğum güne geri dönebilsem. hardgamerda level 2 den level 3 e kasmak için 2000 ex istediği ulan eziyete bak diyip bir türlü olamadığım zamanlara. ulan postuna sıçayım içim ağrıdı gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 keşke cenifır lopez kız arkadaşım olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RofUo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Yorumların hepsini okudum. İyi ya da kötü yorum atanların hepsine saygılarımızı sunarız. Forum üyelerinden kendi iyilikleri için tek bir ricam var eğer ki ultima online oyununa gönül vermişseniz lütfen serverımıza gelin bakın, Oynayın demiyorum bir girip bakın . Şu anda 3. ayımıza girmekteyiz. Sabah saat 11 den diğer sabahın sabahın ilk ışıklarına kadar action keyfi yaşatan, 24 saat Rp, Pve keyfi yapan oyunculara sahibiz çok şükür. Online bilgimize Uostat ve uolistten bakabilirsiniz. Pati UO ailesini de aramızda görmekten keyif alacağız. Muhabbet etmeye olsun gelin bekliyoruz mutlaka. İyi günler dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Biz çok denedik ama eskiden de o işler artık gitmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 foruma girdim baktım simurg(ownermış)'un skill kasma alanında milleti reslemesi ve dragon a ölen adamları resleyip cesedini yanına götürmesi falan enteresan olmuş forumda edit muhabbetleride 2 günde bir dönmüş girmeye degmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 RofUo said: Yorumların hepsini okudum. İyi ya da kötü yorum atanların hepsine saygılarımızı sunarız. Forum üyelerinden kendi iyilikleri için tek bir ricam var eğer ki ultima online oyununa gönül vermişseniz lütfen serverımıza gelin bakın, Oynayın demiyorum bir girip bakın . Şu anda 3. ayımıza girmekteyiz. Sabah saat 11 den diğer sabahın sabahın ilk ışıklarına kadar action keyfi yaşatan, 24 saat Rp, Pve keyfi yapan oyunculara sahibiz çok şükür. Online bilgimize Uostat ve uolistten bakabilirsiniz. Pati UO ailesini de aramızda görmekten keyif alacağız. Muhabbet etmeye olsun gelin bekliyoruz mutlaka. İyi günler dilerim neyine baksınlar yav, klasik 3. sınıf dandik serverlardan bir tanesi sadece. ailece gelenlere neler veriyorsunuz bize bunlardan bahset, sonuçta edit olmadıktan sonra bu kadar yetersiz bir sunucuda kimse oynamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RofUo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Oynayıp oynamamak keyfinize bağlıdır saygı duyarız ancak. Hiç görmeden bilmeden yaptığınız yorumlar için tşk ederiz zaman gösterecektir en iyi cevabı size. Serverımıza gelen aile ve guildlere isterse 100 kişi olsunlar bu güne kadar hiç bir şey vermedik vermeyeceğiz. Donate sistemi market sistemi gibi sistemlerimiz de yok. 5 kişiden oluşan, her soruna anında çözüm üretmeye uğraşan, yüzyüze görüşen bir yönetici ekibimiz var. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ahaha bu nedir abi ya :D rezillik... http://rofuo.com/forum/index.php?topic=914.msg5665;boardseen#new Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 adam oyuncunun fikrini almış lan işte, bok gibi yazmış o ayrı da, almasa da bizi siklemiyor dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar