sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 vay be, beklediğimden çok daha iyi dövmüş 900 serisini. 970'i olan ve 1080p kullananların değiştirmesi için bi sebep yok 2-3 sene (60-90 arası fps alıyor zaten karT) ama 1000 serisi resmen mantıklı fiyatlarla 1440p ve hatta 4k gaming'in yolunu açmış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 4k performansları baya iyi ama benchmark yapılan oyunlar star wars battlefront dışında hep eski. 1440p doğru düzgün yeni oyunların benchmarklarını göremedim. özellikle OC yapılmış performansı göremedim. OC akacak diyorlardı. OC ile 4k iyi olabilir yeni oyunlarda bile. 45 FPS üzerinde sabit kalabilecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Facerollamis stockla y bu ne mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 monitoru 1440p bakmak için neden kalmadı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 aha fastsync diye bişey gelmiş yeni monitör almaya da gerek kalmadı... gsync'ten daha iyi çalışıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bunlar daha referans kart+referans sogutucu ile elde edilen sonuclar, ki referans kart sadece tek bir 8-pin kabloyla calisiyor, TDP 180w asil olaylar ASUS falan kendi kart ve sogutucu dizaynlarini piyasaya surdugunde cikacak iste o zaman RIP AMD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 2 sene sonra upgradelerim, sokakta yasiyo olmazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 fena dövmüş benim 980 i ya. şimdi oyunlar buna göre optimize edilir medium'a düşürür bizi. takıntılı adamım ben büyük iht ucuz yollu 980 ilanımı görürsünüz bunlar stoklara düşünce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 türkiyede 1080 dolara satsalarmış tam olcakmış http://i.imgur.com/DYu34t9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Amd nin de 14nm lik tasarimli gpu lari geliyo yalniz sdgf. 28nmden 16 be 14e dusulunce neler oluyo az cok gormus olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 En iyisi hala dediğim gibi abi amazondan almak tax felan öderiz gene ucuza almış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Şimdi donanım haber'de geziniyordum. Yorumlar beni kırıyor abi ya. Adam şöyle yazmış 1080 ön siparişi verdim gelmesini bekliyorum 980ti referans tasarımım var tok satıcıyım 2000 tl askldaskldkla nedir bu yani bu neyin kafasıdır. Nereden geliyor bu kafa harbi yani anlamış değilim. 1070 ve 1080 daha performanslıyken bu tür şeyler yazılması aptalca. Adam elinden çıkarmaya odaklanmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 1080 geldiğinde 3 milyara satılacak, 980Ti ile arasında derya uçurum fark yok, 2 milyara satması çok da şaşırtıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Bone said: 1080 geldiğinde 3 milyara satılacak, 980Ti ile arasında derya uçurum fark yok, 2 milyara satması çok da şaşırtıcı değil. Çok para çooook :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 1070'in falan fiyatı ne alemde olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 1050 ler ne zaman çıkar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Nvidia daha sipariş almıyor lan kimden alıyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 bingildak said: Nvidia daha sipariş almıyor lan kimden alıyor bunlar? Adam forumda yazmış. Bende anlamadım gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 haziran ortası arkadaş amerikaya gidecek apple event için. retail e düşmüş olursa bi tane aldırcam vergisiz karsız. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Bu arada gtx 1070 gddr5 olacak x'i yokmuş malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Sorieno said: Şu zamana kadar Amazon'dan aldığım tüm hardware'ler (çoğu 400 USD üzeriydi) refund etti bana Amazon. abi nasıl ya? adam başta parayı alıyo zaten vergi diye, sonra hiç rastlamadım geri verme olayına.. istekte mi bulunuon nedir yani? hem niye refund etsin ki 75dolar üstü vergi alıo işte bizim gümrük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Kendileri yapıyor genelde. Bazen de mail atıyosun, kontrol edip dönüyorlar. Bana da 2 kere iade geldi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 KillJoy said: abi nasıl ya? adam başta parayı alıyo zaten vergi diye, sonra hiç rastlamadım geri verme olayına.. istekte mi bulunuon nedir yani? hem niye refund etsin ki 75dolar üstü vergi alıo işte bizim gümrük Ben hiç mail falan atmadım. Nasıl oluyor bilmiyorum ben de ama önce bi Evga 970 siparişi verdim, iki ay sonra refund ettiler. Tam olarak hatırlamıyorum ama 75 dolar olması lazım. Geçen Black Friday'den bir yığın şey aldım 55 dolar refund ettiler. Amazon peşinen alıyor ama şöyle yapıyor; Senden aldığı X tutara binaen, eğer tax+shipping X'in üzerindeyse ek tutar talep etmiyor. Altındaysa o farkı geri ödüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 shipping içinde iade geliyor. mesela bazı ürünlerde saçma sapan shipping costlar var. ben 70 dolara kulaklık almıştım, 50 dolar shipping vardı. dedim bundan bir sıkıntı var galiba. depozito gibi yüksek alıp, actual'a göre bakıp gerisini refund ediyorlar. atıyorum 13 dolar tuttu, 37 dolar iade alıyorsun 2 ay içerisinde. yalnız tax tarafı sıkıntılı, ona güvenip iade edecek diye alışveriş yapmayın edilmemesi normal olan, edilmesi baya şans demek. gümrükte vergi alınmazsa refund ediyorlar ama alınmaması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ya köpeği olsun 10% gümrük vergisi zaten. ÖTV ve KDV yok, mağaza karı yok, daha ne olsun yani. Geçirin kardeşler amazon'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar