Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Salak sepet şeylerle uğraşıyorlar bunlar, 1070s koysalarmış modelin adını. Tam bağladılar Amerikan telnoloji şirketi döngüsüne artık. Bu esnada Volta üzerinde ne kadar çalışıyorlar esas o önemli. Ortada hiç haber falan yok. 9xx serisinden 10xx serisine yapılan jump'ın iki katı şimdi Pascal'dan Volta'ya olacak. Ultimeyt cpiyu için paranızı saklayın bence 1070style91 Edition'a falan para vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 GIGABYTE GeForce GTX 1080 + destiny 2 499$ https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-125-936 1070ti fiyat aptalca olmuş ya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 tr'ye göndermiyorlar sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 destiny'nin 2'sini fiyata dahil sanıp 2.5k dolares anladım, noruyolllan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Geforce Partner Program Impacts Consumer Choice @HardOCP Nvidia bir Intel çekmiş gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 GPP'den ilk görüntü olabilir: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ya o degil de tomb raidera gittikten sonra bi oynayasim geldi. nvidia sponsorlu oyun. dx12de flicker hatasi aliyosun. arastirdim oyun ciktigindan beri fixlenmemis sdfgadsf dolayisiyla amd kartla resmen daha fazla performans/visual aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Film iyi miydi hele :) Bu arada bu GPP'ler macbook vb herşeye uyumlu olacak mı? Gerçekten devrim olur ya. Ultrabook alıp bununla takılırsın ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 https://puu.sh/zLNL4/2354d9046f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Abi GPP = Geforce Partner Program Nvidia'nın yeni anti-competitive programı. Bu ROG, Strix (ASUS), AORUS (Gigabyte), GAMING (MSI) tarzı brandingleri sadece Nvidia GPU'lara koyulmasını zorluyor AIB partnerlerine. AMD'nin GPU ürünlerinden bu branding kalkıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 AMD için yeni isim bulurlar abi, hali hazırda olan isimler çok lame zaten, tek kötü yani şu sync olayı sanırım. rgb zımbırtıları şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Yeni isim eklemeleri yasak olabilir, antlaşmanın detayı yansımadı basına. Kimse de açıklama yapmıyor Nvidia'dan korktuğu için. Gigabyte'ın açıklaması bile işte yukarıdaki gibi saçma sapan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 intelde giriyomuş gpu işine galiba öyle bişeyler söyleniyordu, şu nvidia tekelinden kurtulsak iyi olcak. amd 7nm vega diyo onlarda geçen seri gibi çıkmaz umarım. açıklama çok saçma, ama amd e üretme demiyor, sadece bendeki "geymink" şeylerini onlara yapma diyor forsumuz olsun diyor gibi geldi bana, isim değiştirince çok sorun olacağını sanmıyorum extra pr yapmaları harici. oda koca şirket için sorun tabi ama, f/p ürün alan kitle için çokta dert olacağını sanmıyorum, şey dese anlarım mesela, "bizde kullandığın fanları amd e takma onlara dandik model tak" dese tamamda, böyle daha pek bişey belli dğl gibi ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 biri ram isine girse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Vegayla ne alıp veremediğiniz var olm şukela GPU Adamlar net şekilde en önemli brand'inizi bizim GPU'lara koyun, başka GPU'ya koymayın yoksa size geç mal göndeririz ya da göndermeyiz demiş işte. Partnerlardan kimse de açıklama yapmıyor koca endüstride Nvidia'yla papaz olmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 https://puu.sh/zLPfk/3a5f4f34f1.png MSI'ın global sitesinde de gene GAMING brandli AMD GPU yok, sadece ARMOR/AIR BOOST/AERO/IRON tarzı brandlar kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 First Rule of GPP: Don't Talk About GPP @HardOCP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Abi mevcut chipsetlerde de olacak mı yani? Artık MSI RX 580 Gaming X olmayacak mı demek oluyor misal bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 (düzenlendi) evga ftw 1080 in ilk ısınan seriden kullanan varsa ve evga nın sonradan gönderdiği termal bantları alamadıysanız ben ücretsiz sadece kargo karşı ödemeli gönderebilirim. istemiştim evga dan gelmişti termal bant ama takmamıştım sonra da sattım geçenlerde kartı. şimdi bi kutudan bunlar çıktı. çöpe atmadan önce ihtiyacı olan varsa diye sorayım dedim. edit: şimdi baktımda; gtx 1070/1080 ftw 1070/1080 1080 classified uyumluymuş. montaj kağıdında o yazıyo. Temmuz 17, 2020 df tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Nvidia's RTX 3090 looks absolutely enormous in leaked pictures, plus 12-pin power connector confirmed https://www.rockpapershotgun.com/2020/08/24/nvidias-rtx-3090-looks-absolutely-enormous-in-leaked-pictures-plus-12-pin-power-connector-confirmed/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+rockpapershotgun%2Fsteam+(Rock%2C+Paper%2C+Shotgun%3A+Steam+RSS) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 12 pin ne yav hay allam, energy consumption düşmüyor mu abi chip 12nm'den 7nm oluyor yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 (düzenlendi) şuanki kartlarda 8x2 var zaten. 12x2 olacaktır herhalde ? tek 12 değildir Ağustos 25, 2020 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 12x2 bir de dönüştürücü gerekiyor illa. normal 6'lıdan dört tane koymakla falan olmuyor sdf. hdd bay olan kasaya sokamazsın bunu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 once bi al da sonra sokmasi kalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 sen ısmarlasana adamsan? forum köşelerinde boş yapacağına....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar