Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 hoşgelmişsin, gerçi eski hali yok ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Aaa eski arç enemilerimde NİLEP :)-D Geçen forumla ilgili bi muhabbet oldu seni andık. Hadin hoşgeldin. Gördüğün gibi forum eskiden iyiydi şimdi bozdu muhabbetleri hala devam ediyor asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Fin said: oo foruma karı gelmiş hoş geldin nil Sparkcaster said: ergenliği atlattıysan iyi sandalyeye oturt ayakları yere basıyorsa okdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Bozdu mu bozmadı mı bilemem de beş yıl öncesinin onda biri kadar falan aktivite anca var gibi gözüküyor, üzdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ters zamanda geldin + herkesin isi gucu colugu cocugu var artik, millet haftasonu patide takilmak yerine geziyor, isyerinden forum floodliyor artik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Yeni nesil patiler gelmiştir diye bekliyordum ya, yoksa ben de aynı durumdayım tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Oojgeldin nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 vanille geldi sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 nileppezdel said: Selamlar! Beş yıllık bir aranın ardından ergenliğimi, agresifliğimi geride bırakarak 26'sına merdiven dayamış bir İngilizce öğretmeni olarak geri dönüyorum. ergenlik bittiğine göre milli olmuşsundur sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Ramses bu adam senden 6 yaş küçük ya. Yine de senden önce milli oldu Yok lan bi dk olmamış da olabilir. Nilep sen o kızla sevişmemiştin dimi? Kardeş kardeş yatmıştınız. Sanırım bilinçaltım o topiği bloklamış, olayların gelişimini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Sexdice, 28,5 yaşındayım ben abi? Adam 26 diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 hangi kızla kardeş kardeş yatmıştım ya? kardeş kardeş yattığım bi kız var şimdiye kadar, o da bi oda evde yer yok diye beş kişi aynı odada yattığımızdan sdfsg ki o da patiyi bıraktıktan sonra. Ama kardeş kardeş yatsam da olur seviyorum ulan diye saflık etmişimdir ergenken, sen onu hatırlıyorsundur. Çok saftım çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 RamsesII said: Sexdice, 28,5 yaşındayım ben abi? Adam 26 diyor... 40 sene sonra bunun icin ona tesekkur edeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 abi insan 29k mesaj attığı siteyi nasıl silip unutabiliyor cart diye aeuhaue ben hala 5-6 ayda bir girip sanane-oynasanaya bakıyorum duruyor mu yerinde diye asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 vanille de gelse keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 ama hoş geldin nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 hoşbulduk, vanille bence de gelse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Liebe said: ben hala 5-6 ayda bir girip sanane-oynasanaya bakıyorum duruyor mu yerinde diye asdfd sen cildirmissin sananede bakim varmis 20 yildir sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 senelerce konu dışında modluk yaptım abi orda tam ergen ortaokullu liseli dönemime şahitlik yaptı üstüne o site, buruk bir his yaşıyorum her aklıma geldiğinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Liebe said: abi insan 29k mesaj attığı siteyi nasıl silip unutabiliyor cart diye aeuhaue ben hala 5-6 ayda bir girip sanane-oynasanaya bakıyorum duruyor mu yerinde diye asdfd ben hala her gün icq (7 haneli) ve myspace imi açıp bakıyorum kimse mesaj atmış mı diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Charles ile görüşüyor musunuz Ege? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 yuh, yanlış başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Wishmaster said: Charles ile görüşüyor musunuz Ege? görüşmüyoruz da ben senin adını hatırlamıyorum sadece nik kalmış, özür dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 ne egesi ben pelin diye biliyorum ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Charles'ın ortaokuldan arkadaşıydım ben. 2004-2005 gibi Küçükyalı'da doğumgünü partisinde tanışmıştık da bir daha konuşmadıydık hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar