Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dönüşüm Muhteşem Olmayacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aaa eski arç enemilerimde NİLEP :)-D

Geçen forumla ilgili bi muhabbet oldu seni andık. Hadin hoşgeldin.

Gördüğün gibi forum eskiden iyiydi şimdi bozdu muhabbetleri hala devam ediyor asdasdasd
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Selamlar!

Beş yıllık bir aranın ardından ergenliğimi, agresifliğimi geride bırakarak 26'sına merdiven dayamış bir İngilizce öğretmeni olarak geri dönüyorum.

ergenlik bittiğine göre milli olmuşsundur sdfsd
Mesaj tarihi:
Ramses bu adam senden 6 yaş küçük ya. Yine de senden önce milli oldu

Yok lan bi dk olmamış da olabilir. Nilep sen o kızla sevişmemiştin dimi? Kardeş kardeş yatmıştınız. Sanırım bilinçaltım o topiği bloklamış, olayların gelişimini hatırlamıyorum
Mesaj tarihi:
hangi kızla kardeş kardeş yatmıştım ya? kardeş kardeş yattığım bi kız var şimdiye kadar, o da bi oda evde yer yok diye beş kişi aynı odada yattığımızdan sdfsg ki o da patiyi bıraktıktan sonra.

Ama kardeş kardeş yatsam da olur seviyorum ulan diye saflık etmişimdir ergenken, sen onu hatırlıyorsundur. Çok saftım çok...
Mesaj tarihi:
abi insan 29k mesaj attığı siteyi nasıl silip unutabiliyor cart diye aeuhaue ben hala 5-6 ayda bir girip sanane-oynasanaya bakıyorum duruyor mu yerinde diye asdfd
Mesaj tarihi:
senelerce konu dışında modluk yaptım abi orda tam ergen ortaokullu liseli dönemime şahitlik yaptı üstüne o site, buruk bir his yaşıyorum her aklıma geldiğinde :(
Mesaj tarihi:
Liebe said:

abi insan 29k mesaj attığı siteyi nasıl silip unutabiliyor cart diye aeuhaue ben hala 5-6 ayda bir girip sanane-oynasanaya bakıyorum duruyor mu yerinde diye asdfd

ben hala her gün icq (7 haneli) ve myspace imi açıp bakıyorum kimse mesaj atmış mı diye :(
  • Yeni Oluştur...