Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dönüşüm Muhteşem Olmayacak


nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Selamlar!

Beş yıllık bir aranın ardından ergenliğimi, agresifliğimi geride bırakarak 26'sına merdiven dayamış bir İngilizce öğretmeni olarak geri dönüyorum.

The Division oynarken tanıştığım birinin epey eski bir pati olduğunu öğrenince estirdiğimiz nostalji rüzgarıyla buraları ne kadar özlediğimi fark ettim. Ayrıca anksiyete bozukluğumun kökenine inmeye çalışan terapistime paticik yıllarımı ve bağımlılığımı anlatmadığımı fark etmek de ilginç oldu. Acısıyla tatlısıyla hayatımda çok büyük yeri olan bu siteyi nasıl bu kadar silmişim anlamadım.

Buraları, sizleri çok özledim. Beni sevmeyenleri bile çok özledim. Mesela kermit'i çok severim, ama en çok kavga ettiğim patilerden biri odur. Açıkçası milletin iş, güç, yaşlılık derken bırakmış olacağını düşünüyordum ama sadece kişisel bölümüne bakınca bile bir sürü eski toprak pati görünce duygulanmadım diyemem.

Çok aktif olur muyum bilemiyorum, eski agresif atarlı hallerimden uzak olacağımı düşünüyorum. Umarım ön yargılarınızı kırıp beni bir kez daha bağrınıza basabilirsiniz.

Sizleri çok seven,
Nilep
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...