Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Flassh said: blutv in de korsan dizi film sitelerinden daha iyi kaliteye sahip olduğunu hiç sanmıyorum valla bilmiyorum izlemedim. netflix gibi kaliteli streaming için uğraştılarsa ve dizileri direk kaynağından alıyorlarsa, iyi kaliteye sahip olması mümkün. torrent yetiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Anhora said: Vay anasını arkadaş ya. Millet spor haline dönüştürmüş başkalarını ezmeyi. Seninle aynı diziyi izlese bile o dünden kalan pilav yiyen biri. Öyle mi? İşiniz zor valla. belki benim dünden hiç yemek artırmıyor olmam yemeklerin hepsini tek seferde yiyen bir obez olmamdır^^ başkasının önemsiz bir mecrada yazdığıyla eziliyorsan suç sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 They called that empathy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Konu acildigindan beri kullaniyorum. Dizi olarak istedigimi pek vermedi ama surekli guzel guzel filmler ekliyorlar. Tatmin edici geldi sonuc olarak fiyat ve icerik olarak bana. Sirf film olsa hayir derdim sanirim ama TV kanallari olmasi ve spor bolumu ile birlikte (voleybol izliyorum genel olarak) guzel. TV'niz yoksa direk alin derim. Netflix'den farkli seyler geliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 eurosport varken güzeldi hele ki 3 gün geriye alma şansın vardı hepten güzeldi.. beleşe kullanıyorum zaten test üyeliği var. hiç bakmaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 En cok voleybol icin Smart Spor kanallarini verdigindne kullaniyordum, futbol yayinlaniyor o kanallarda diye kaldirdilar. Iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Akbank kampanyası var. Yeni üyelik ile kampanyayı kullandığınızda 4 ay ücretsiz oluyor. Atın dursun kenarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 https://twitter.com/BluTVofficial/status/820899607727210496 Profesyonel anlamdaki ilk online dizinin ilk fragmanı. Baya güzel olacak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 abi bu İLK ONLINE DİZİ, TÜRKİYE'NİN İLK İNTERNET DİZİSİ falan geyiklerini bıraksak artık. Eloğlunun yıllardır yaptığı şeyi çok yeni bir şeymiş gibi 2017 yılında alıp önümüze koyuyor Doğan. diziye gelirsek de oyuncular hakikaten muazzam ama Türk dizisi olunca ister istemez bok bir drama dönüşeceğinden korkuyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar