Goering Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 sweetspot yapman lazim ben 1000 dpi kullaniyorum g305'de. windows'da cursor speed her zaman ortada, accelaration kapali dene. kimse kullanmiyor genelde yuksek dpi ama interpolation * report rate hep 1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 (düzenlendi) ilk logitech g9 u aldım paticik dotada nasıl övüyorum 3200dpi diye, ama dpi bi türlü ayarlayamamıştım nasıl lan falan derken 400dpi a indirdim 1 ay sonra sessiz sessiz Mayıs 7, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 1600-3200dpi arasi gidip geliyorum. Genelde 1600. 10000dpi filan ucuk degerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 800 dpi güzel bence. ilk gaming mouse mx500 almıştım herhalde 2000lerin başında. bi default 400 denedim çok yavaş gelmişti, sonra 800 yaptım o zamndan beri sabit dpi'ım 800 ve windows hızı da 6/11 (windows hızı 6/11den farklı ise negative acceleration olur oynanan oyunda raw input seçeneği yoksa, bu da ilave beleş bilgi olsun size hadi iyisiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 (düzenlendi) 10 yıldır 2000 dpi kullandım şimdi zar zor 1600e çektim anca. düşürmek istiyorum ama quake tarzı oyunlarda ani dönüş yapamıycak hale geliyor daha düşünce. edit: 10 değil 15 yıl. quake oynuyo musun desen hayır Mayıs 7, 2021 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 g305 geldi, dönüştürücüyle alkalin AAA taktım g403den sonra tüy gibi hafif geldi. iyi ki parçalamışım eskiyi bependim bunu. bir önceki de g102ydi zaten o yüzden kaportasına alışığım. wireless ucuz ama dandik olmayan mouz arayana öneririm (elleri ayı yavrusu patisinde hallice olanlar hariç, siz gelmeyin lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 ya yoksulsan tabi ellerin ufak olur haliyle en ucuz fareleri alırsın bir de inceliyor lol silfatoşun kanalı :DDDDDDDDDd 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 sen gelme lan ayı demedim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 alemsin silp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 4500 dpi kullanan bi tek ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Ben 1100 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 2400 kullamıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 23,6", 1080p, 1200 dpi, 6/11 pointer speed, enhance pointer precision off. Memnunum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 5 saat önce, Silphatos dedi ki: g305 geldi, dönüştürücüyle alkalin AAA taktım g403den sonra tüy gibi hafif geldi. iyi ki parçalamışım eskiyi bependim bunu. bir önceki de g102ydi zaten o yüzden kaportasına alışığım. wireless ucuz ama dandik olmayan mouz arayana öneririm (elleri ayı yavrusu patisinde hallice olanlar hariç, siz gelmeyin lan) geç bile kaldın kablosuza geçmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 (düzenlendi) On 07.05.2021 at 14:52, Fistan dedi ki: ilk logitech g9 u aldım paticik dotada nasıl övüyorum 3200dpi diye, ama dpi bi türlü ayarlayamamıştım nasıl lan falan derken 400dpi a indirdim 1 ay sonra sessiz sessiz Bu her genç countercının başına geldi ya, toplu a4tech mouse kullanırken içinden ayarlanabilir ağırlık da çıkan g5 e geçince fragmaster olacağım sanmıştım, mahallede anlata anlata bitiremiyorum şöyle iyi böyle iyi. Sonra evde ayarları kurcalarken dpi sona getiriyorum fırıl fırıl mouse sonra 400e falan indirmiştim içimde bir burukluk e dedim ne anladım bu işten. Ağırlıkları da bir takayım falan dedim içinden çıktı ya illa kullanacağım, gülle gibi oldu mouse sonra komple kartuşu bile çıkarmıştım ama yıllarca sakladım o ağırlık kutusunu bir gün lazım olur diye aadfgssf Mayıs 11, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 @Aiko olm yıllardır kablosuz g403 kullanıyorum zaten ilk nesil (sensoru pixart olan), kabloluya aylık para bağlasalar dönmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 yalnız g403 bariz daha rahat, g102de de zaten kramp oluyordu uzun süreli kullanımda yeni hatırladım. bugün işim yoğun ara veremiyorum bileğim uyuştu demin. çalışırken g403, gaming g305 kulanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Ben bu işe girmeyecektim. Yeni yeni klavyeler almak istiyorum. Bunu söyleyeceğim: https://www.shop4tr.com/pc-gaming-keyboards/glorious-pc-gaming-race-gmmk-tkl-80-rgb-keyboard-barebones-iso-layout İstediğim kadar switch ve keycap denerim sonra. Sessizlere bakarım önce ofiste kullanma amacıyla. Bu arada Cherry Ultra-Low Profile switch yapmış, dizüstleri için: İçinde hem bundan hem de Sensel touchpad olan, 14" 3:2 ekran bir dizüstü hayallerde artık. Teknoloji gelişiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 @Aiko g305 stock feetler aşırı dandik değil mi yav, pad üstünde takılıyo gibi ama takılacak bir şey yok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 farklı mousepadle dene. Ben ilk aldığımda razer speed kullanıyordum. rampalı geliyordu o pad mausa. steelseries e geçmiştim. onunla devam ediyorum. ben hiç sıkıntı yaşamadım skatezleriyle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 hp omen mousepad, qck+'nın aynısı sadece marka basmışlar altında ss logosu var hatta. kumaş padde böyleyse bir saçmalık vardır. biraz baktım da millet şu ana kadar gördüğüm en dandik stock feet bunda, aldığım gibi 3rd party ile değiştirdim vsvs yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 en alttaki yuvarlak ayağı çıkarttım biraz adam oldu ama yine istediğim akıcılıkta değil, şunu aldım gelince takıp yorum yaparım nasıldır https://www.trendyol.com/wraith/hoverpad-g305-mouse-skates-p-101790308 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Daha çok tasarım programlarında kullanmak üzere, düşük bütçeli ekipmanlar: Everest SM BT11 Mouse Class One WK628-U Klavye Cyber Oyuncu Mouse Pad 70x30cm Bir iki güne gelirler. Yorumlarımı yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Mouse pad geldi. fiyat performans ürünü. beğendim. daha kaliteli bir şey arıyorsanız bakmayın derim ama şimdilik idare etsin gibi bir düşünceniz varsa, bu fiyata alın derim. tek sıkıntım, kokuyor ama zamanla geçer o koku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 (düzenlendi) g305 büyük geldi bana, ondan sonra aldığım en rahat mouse bu: https://www.n11.com/urun/asus-p508-rog-strix-carry-oyuncu-mouse-1565776?magaza=turuncubilgisayar clawtip tutuşa uygun, ben baya beğendim. Mayıs 18, 2021 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar