Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Ağustos'ta 700 TL'ye aldığım klavye aynı yerde aynı satıcıda 1200 TL olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 hangi model? indirimde almışsındır büyük ihtimalle ağustosta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Yok, indirimsizdi. Corsair K68. Hatta kırmızı ledli versiyonu 620 liraydı. İkisi birden girmemiştir indirime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Fiyatlar o civarlardaydı ya Ağustos'ta. Çoğu sitede stokta değildi gerçi. Ben de emektar blackwidow'un tuşları teklemeye başlayınca bakındıydım ama sonra aklıma tekleyen tuşlara contact sprey sıkmak geldi. Bir iki sene daha götürse herhalde Razer'ın en uzun süre kullanılan ürünü olarak tarihe geçecek. Yedinci yılını devirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 On 26.10.2020 at 18:24, Silphatos dedi ki: sessiz mekanik diye bir şey yok, en sessiz switch bile en sesli membrandan sesli. ses sıkıntısı varsa şunu öneririm, tuşlar fena değil mekanik olmayan bi klavye için+ media tuşları efsane https://www.hyperxgaming.com/tr/keyboards/alloy-core-rgb-membrane-gaming-keyboard Aynı gerekçeyle bunu aldım. Gece oynarken evin her yerine sesi geliyordu klavyenin. Özellikle çalışırken evdekiler çekemiyordu, yazı olayı kötü evde. Dün bu klavyeyi aldım. Sesi çıkmıyor. Tuşlara vursam dahi kapalı kapıyı geçmiyor. Performansını da sevdim. His olarak iyi, multimedia tuşları filan güzel. RGB olayı daha geri kalmış ama zaten sadece gece tuşları görme amacıyla tek renk kullanıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 (düzenlendi) rgbsini aynen ben de zifiri karanlıkken bir şeyi 10 kere yanlış yazarsam kullanıyorum, yoksa full kapalı. tek sevmediğim tarafı capslock numlock vs uyarı hedeleri aşırı şiddetli, gözümün içine giriyorlardı üzerine sticklerla kapattım halen ışık geliyor ama gözümü almıyor artık iyi oldu. Ekim 28, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 murky sifati herhalde membran klavyeler icin uretildi. bir tusa basmak "2 hareket". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Attan inip eşeğe binmek gibi gerçekten. Diğerinin rahatlığı yok kesinlikle ama o da gece tüm evde yankılanıyordu. Yine de adi ofis klavyelerinden çok daha rahat. Böyle giderse ofisi de oyun ekipmanıyla dolduracağım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Corsair strafe'nin sessiz switchlisi var bende, altlarına bi de o-ring taktım gayet minimal bir ses çıkıyor. 40 bin renk yerine sadece kırmızı olması da yetiyor mükemme lklavye bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 (düzenlendi) evet, ben de onu atmistim da 1400 lira olmus bu arada 2. g305'i 460tl'ye aldim, bir gun sonra 550tl oldu. coolermaster masterkeys serisi de sessiz aslinda. logitech'in yine mini keycap'li serisi vardi, o uretilmiyor. Ekim 28, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) pfffff gaza getirdiniz su konuyla beni gittim hayatimdaki en sacma parayi harcadim: (gerci razer raiju almistim, odur herhalde) https://www.teknosa.com/steelseries-apex-pro-uk-tkl-ayarlanabilir-omni-switch-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-125088910?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.67.3 1610tl, bakalim nasil Kasım 3, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Güle güle kullan, daha önce mekanik kullanmadıysan her türlü beğenirsin. Düz hdd - ssd kadar bir fark hissettirmese de 60hz - 144hz arasındaki gibi bir fark hissettiriyor tırt klavyeden sonra iyi mekanikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Mekanikten HyperX Alloy Core RGB Membran'a döndüm ben gürültü nedeniyle, ciddi ciddi rahatsız geliyor şu anda. Word ile çalışırken özellikle. En iyi mekanik olmayan klavyelerden diyorlar bir de. Red switch'ler çok iyi bence, senin aldığın da red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Abi manyak mısınız klavyeye 1600 lira verilir mi noluyor lan?!? 60 vs 144hz i yine anlarım görsel mörsel bişiler ama klavye lan bu, çat çat basıyorsun yazıyor işte. E$h mi kaçtı herkesin içine tasarım klavye alıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 1610 lira dediğin 190 dolar falan =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 klavye dediğin 20 dolar ya adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 ilk mekanik klavyem değil, corsair strafe red switch kullandım. şu an 80 liralık rampage klavyedeyim, mekanik'i iş bilgisayarına taktım. kendimi az sevindireyim, kapitalizm'in bağrındayım ztn patidaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) 24 dakika önce, axedice dedi ki: Abi manyak mısınız klavyeye 1600 lira verilir mi noluyor lan?!? 60 vs 144hz i yine anlarım görsel mörsel bişiler ama klavye lan bu, çat çat basıyorsun yazıyor işte. E$h mi kaçtı herkesin içine tasarım klavye alıyonuz? 49" 144hz'deyim ztn, ama omnipoint-switchhhh bambaşka istediğin force'u ayarlıyorsun bir de keycap almam lazım şimdi 300 lira. Kasım 3, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 apex 7 ile farkı ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) omnipoint-switch, basma yüksekliğini ayarlatıyor klavyenin kenarından. yazı yazarken daha alçağa koyuyorsun aktivasyon için, (daha az hata) oyun oynarken daha yükseğe (hızlı tepki) https://steelseries.com/blog/adjustable-mechanical-switches-104 apex 7'de direkt tek switch'li bütün klavye Spoiler bunu almasam şunu alıcaktım, iyi oldu Kasım 3, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Red swiçten optik siyah swiçe geçmiştim, hala kullanıyorum. Pişmanım ama eski klayvemi de kardeşim geri vermiyor. Yumuşar umudu ile hor kullanıyorum ama olmadı. Kendini şımartmak açısından steelseries redli klavyeler iyi seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Valla klavye de fark yaratıyor ama fareye gerçekten değiyor. Normalde 700Tl'ye satılan fareyi Prime Day'de 400'e aldım, aşırı memnunum. Daha önce fare kullanmıyormuşum ben diyecek kadar yani. Önceden normal Logitech kablosuz ofis fareleri kullanıyordum. Bu atlamayı en son Logitech F310'dan Xbox One koluna geçtiğimde yaşamıştım. 60hz-144hz geçişi kadar büyük geldi bana fark. Mekanik klavyeye geçiş rahatlığı arttırıyor, oha dedirtiyor ama bu üçü kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 8 dakika önce, GERGE dedi ki: aşırı memnunum. Daha önce fare kullanmıyormuşum ben diyecek kadar yani Kardeş gerçek farenin kıçına lazer mi takıp kullanıyordun, ne kadar fark edebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 aeıaeıjaeıjasdıjfghk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 6 dakika önce, axedice dedi ki: Kardeş gerçek farenin kıçına lazer mi takıp kullanıyordun, ne kadar fark edebilir ki? şurdan deneyebilirsin: https://www.hepsiburada.com/logitech-m171-kablosuz-mouse-siyah-910-004424-pm-HB000000ZJMO mousepad'siz 1 ay kullan, yorum at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar