BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 http://store.steampowered.com/app/424250/?l=turkish https://www.youtube.com/watch?v=lSIS_LFiF8E Ultima severlerin beklediği oyun. Real-Time world with Turn-Based Combat A huge Open World with dozens of Dungeons to explore Spend your learning points to create a pure class or a hybrid class Dozens of Side Quests and an Epic Main Quest Three separate paths leading to the end Building Farming Tame various animals to be your loyal Companion Deep Crafting System which allows you to create custom items Day/Night Cycle with Weather Effects Survival Mechanics Çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Çok güzel görünüyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 hastayım şöyle oyunlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Crafting ve farming filan zorunlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 imamin iptal olan projesi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 steam yorumlarinda survival kismi cok cok agir basiyor..buldugum herseyi yedim ictim acliktan arka arkadaya bilmem kac kez olunce kapattim vs diyordu sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Sürekli karın doyurmak bayabilir gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 BalisticGel said: Ultima severlerin beklediği oyun. nası yalan. oyunun ultimayla alakası yok. şahsen uo severler mmo bekliyor. izometrik rpg'ye iki survival&craft ekleyince uo olmuyorki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 no multiplayer no coop (td) multisi olsa ben oynardım gibime geliyor, tek başıma sıkılırım. özellikle dungeonlardaki old school esintisi çok cezbedici geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Ah ben de tam tersini demeye gelmiştim: no multiplayer no coop (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 aynen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 iste no multi no coop ise de icerigin doyurucu olmasi gerekiyor..item manyagi yapsin mesela..cilgin cografyasi olsun..ne bileyim oturup hayvanat bahcesi insa edebilelim..npc koyu kuralim vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 skyrimin izometriği abi işte. openworld rpg üstüne craft olayı eklenmişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar