ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Lord_Argos said: Öncelike ciddi bir konu, dalga geçilsin diye yazmıyorum lütfen trollenmezse sevinirim. Cumartesi akşamı doğum günü partim vardı. Tinder'dan tanıştığım iki kızı da davet ettim. Hep beraber taksimde buluşup eğlendik. Ardından taksimde kiraladığım apart otele geçtik. Doğum günüm olduğu için fazlasıyla ilgiliydiler ve güzel vakit geçiriyorduk. Kızlardan biri ot içmek istediğini söyledi ve arkadaşı da yanında paket çıkarıp içmeye başladılar. Arka fonda trans müzik eşliğinde dans ediyorlar bir yandan da öpüşüyorlardı. Bense koltukta arkama yaslanmış Jack Daniels içiyor ve onları izliyordum. İlerleyen saatlerde olaylar gelişti ve sabah olduğunda korunmadığımı farkettim. Pazartesi biraz halsizdim. Salı halsizlik biraz daha arttı. Bu sürede vitamin hapları alıp daha iyi beslendim. Çarşamba üşüme, ateş, mide bulantısı ve halsizlik geldi. Bugün de işe gidemeyecek kadar kötü hissediyorum. Normalde kolay kolay evham yapmam ama kızların bu uyuşturucu merakından dolayı kıllandığımı itiraf etmeliyim. Şu detayların konu ile alakası ney allasen?Dalga geçilmesin demişsin ayrıca lawl. Birini pompişledim korunmadan çünkü kafam iyiydi falan diye girişseydin keşki umarım frengi olmuşsundur sldkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bi sonraki başlıkta baba oluyorum hikayenle bekliyoruz hamburger ısmarlasaydın kızlara burgerking'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Hamburgere hiv enjekte eden fastfood çalışanı vardı bi ara. Hemen tindera suç bulma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 İyiki trollemeyin dedik, hemen cıvıtmaya başladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 hayatımda şu seviyede attention whoreluğu kadında görmedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 hadi tinder skorlarımızdan bahsedelim bu topicte selçuk başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Açtığın başlığı tekrar oku lütfen ya bulvar gazetesi tier erotik hikaye girişi resmen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 teşekkür ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 çok sexist bir şey söylemişim ya, hayatımda gördüğüm en büyük attention whorelar zaten erkekti şimdi düşününce. enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 çok sağlam kız attention whore'lar da gördü bu pati öyle deme. bi tanesi vardı arada gelip foto koyup ego boost yapıp hayatına devam ediyordu, aklıma geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 merak etme bişi olmamıştır, çok gülersen çok ağlarsın psikolojisiyle, über bi gecenin ardından tırsma gelmiş. bu arada bende aylardır ikinci kızı arıyorum; gruba evet diyecek. ilki mevcut. bazı şartları var ilkinin: classy olmasını istiyor diğerinin. neyse [hr] asıl soru şu, özellikle, tek eşli olmayanlara: aids olsanız ne yapardınız? a) Kasti olarak bulaştırırım. Ben oldum başkaları da olsun! b) Bulaşabilir, bulaşmayadabilir; sesimi çıkarmam, isterse de şapkamı takarım c) söylemem ama kesin olarak korunurum, karşıyı madur duruma düşürmeden işimi hallederim. d) ilişkiye girmeden söylerim. İsterse devam ederiz, isterse bırakırız. e) duygusal birliktelik yaşayana kadar asexual takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 sımdı bu onemlı bı konu zamanında benzer bir supheyı yasamıs olarak psikolojini anlayabillirim. Şimdi hemen belli olmaz o iş, kuluçka süresi var. Halsizlik falan başka bişidir yani. Şimdi 21-23 gün sonra gidip hastanede hiv testi yaptırıyorsun. Alexa testi gibi bişidi adı. Pozitif çıkarsa, teyit ettirmek için tekrar test yaptırıyorsun. Negatif çıkarsa, 3 ay sonra tekrar test yaptırman laızm ki %100 emin ol hiv taşımadığından. Şimdi bi kaç detay Pozitif çıkarsa, hayatın sonu değil. cross yaptıgın ılaclarla 25 sene yaşaybiliyorsun dikkat edersen. Sağlıklı olman gerekiyor. Bu 25 senede tedavisi falanda bulunabilir tabi Karşındaki hivli bile olsa, bulasma ıhtımalı gene dusuk. Negatif çıksa dahi 3 ay içinde kimseyle takılmamaya dikkat et diğer insanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 senko said: çok sağlam kız attention whore'lar da gördü bu pati öyle deme. bi tanesi vardı arada gelip foto koyup ego boost yapıp hayatına devam ediyordu, aklıma geldi şimdi. kimdi o sonradan manken olan biri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 dylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu Karalama Defterine taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Flam said: kimdi o sonradan manken olan biri vardı. senko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 2 dakika işe baktım kaç sayfa olmuş insafsız herifler, argos'u mu bekliyorsunuz lan bütün gün eller f5'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 EYDİS gnore klamidya falandır git kültür testi yaptır hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 beyler ciddi bi konu o yüzden trollemezseniz sevinirim doğumgünümde kankamla içiyoduk sabah bi uyandım eli belimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 gece kankan bong yaparken koltuğunda margaritanı yudumlamadıysan sorun olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=OuJrea7eY9k Kadın zamanında bas bas bağırdı dinlemediniz bak noldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ot içiyolar uyuşturucu merakı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 feedlemeyin bu adamın topiklerini artık ya. yönetim yönetim olsa trollükten atması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bi ara ben de şüphelenmiştim bundan. 4 yıl geçti üzerinden, bırak semptomu grip bile olmuyorum. beni öldürmediği gibi güçlendirdi zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar