Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Öncelike ciddi bir konu, dalga geçilsin diye yazmıyorum lütfen trollenmezse sevinirim. Cumartesi akşamı doğum günü partim vardı. Tinder'dan tanıştığım iki kızı da davet ettim. Hep beraber taksimde buluşup eğlendik. Ardından taksimde kiraladığım apart otele geçtik. Doğum günüm olduğu için fazlasıyla ilgiliydiler ve güzel vakit geçiriyorduk. Kızlardan biri ot içmek istediğini söyledi ve arkadaşı da yanında paket çıkarıp içmeye başladılar. Arka fonda trans müzik eşliğinde dans ediyorlar bir yandan da öpüşüyorlardı. Bense koltukta arkama yaslanmış Jack Daniels içiyor ve onları izliyordum. İlerleyen saatlerde olaylar gelişti ve sabah olduğunda korunmadığımı farkettim. Pazartesi biraz halsizdim. Salı halsizlik biraz daha arttı. Bu sürede vitamin hapları alıp daha iyi beslendim. Çarşamba üşüme, ateş, mide bulantısı ve halsizlik geldi. Bugün de işe gidemeyecek kadar kötü hissediyorum. Normalde kolay kolay evham yapmam ama kızların bu uyuşturucu merakından dolayı kıllandığımı itiraf etmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Doktora gitsene aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 hayırlı olsun karşim, 2 kızla seks yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 evet trollenmesin diye yazdigin cok acik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Neden halen doktora gitmedin onu anlamadım ben, belli ki bir şey olmuş. Bir de ne diye bu kadar basit kadınlarla beraber oluyorsun, üstüne üstlük korunmasız bir şekilde akıl almıyor. Geçmiş olsun, umarım önemli bir şeyin yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 :) hiv grip mi abi yıllar alıyor belirtilerinin ortaya çıkması hatta test için 6 ay beklemen gerek. ayrıca vajinal yoldan hiv sanıldığı gibi hemen geçmiyor. kan yolu ve anal sekste en yüksek bulaşma oranı atın ölümü arpadan olsun boşver :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 karın kaslarının simetrisi bozulmuştur dostum. geçer merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bu kadar cahil olmayin yahu. Incubation en asagi aylar, bazen 5-10 yil suruyor. Grip benzeri belirtiler baslarsa 15-20 gun sonra baslar en erken. Test de kesin sonucu 3 ay sonra verir ancak. TLDR; 3 ay kari yok, sonra test. Ayrica olmezsin, artik yasiyor AIDS hastalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Lord_Argos said: Bense koltukta arkama yaslanmış Jack Daniels içiyor ve onları izliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 olm ben tinder'da kız buldum 30 gündür "biz neyiz" diye darlıyor beni nerden buluyorsunuz 2 kızı onlar öpüşürken size jack daniels içtiren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 verdiği detayların konuyla ne alakası olduğunu çözemedim. okuduğum mesajdan aldığım sonuç şu : iki kadın ile doğum günümde fantezi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 kapatın la bu konuyu.. salap saçma bilgilendirmeyin milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bLackcha0s said: olm ben tinder'da kız buldum 30 gündür "biz neyiz" diye darlıyor beni Hahaha Tinder in Turkey in a nutshell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bir çok kişide var şu ishal ve kusma ile belirti veren enfeksiyon. HIVye bağlamak saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 aids olmuşsun yavaş yavaş ölürsün 2-3 seneye. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bir şizofren daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bLackcha0s said: :) hiv grip mi abi yıllar alıyor belirtilerinin ortaya çıkması hatta test için 6 ay beklemen gerek. ayrıca vajinal yoldan hiv sanıldığı gibi hemen geçmiyor. kan yolu ve anal sekste en yüksek bulaşma oranı atın ölümü arpadan olsun boşver :p Ulan tevekkeli en tatlı şeyler hep en zararlı şeyler oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 HIV vücuda girdiği 1-4 hafta içerisinde enfeksiyona/gribe benzer bir etki gösteriyormuş ve bir süre sonra bu semptomlar aniden ortadan kaybolup virüs kuluçka dönemine yatıyor ve uzun yıllarca hiç hissettirmiyor. Ama tabi buna bağlamak doğru değil, bir sürü çeşit enfeksiyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 hiv degil de kucukken menenjit kapmis olabilir misin acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 doğru okumuşsun HIV olma olasılığın bayağı yüksek. Durumu ailene açıklayacak mısın yoksa gizleyecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 hastane masraflarını kitlersin kızlara bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Lord_Argos said: Darestan said: evet abi survival anında enerji 0 oluyor, 5 gün aç kalıp ölüm sınırında o duruma düşüyorsun ve o an karar veriyorsun ateş yakayım kalan enerjimle de öleyim diye Doğal seleksiyon ilk sen ve senin gibileri eliyeceği için benim için bir sıkıntı yok kazanan insanlık olacaktır. ;) well played natural selection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 kızlar adama HIV'i kitlemiş valla. hastane masraflarını ödense ne olacak bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ilerleyen saatlerde olaylar gelişti yazmışsın ama ne oldu yazmamışsın . şimdiki nesilin fantezileri bir tuhaf zaten bu kızların kafa iyi sen de sarhoşmussun . şimdi de miden bulanıyo filan acaba bu kızlar ağzına sıçmış olabilir mi? hemen eöreeğğe deme olabilir yani sınırlarınızı yıkın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 kızların kakasını yediysen HIV yanında sarı humma, difteri ve paraziet'te bulaşmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar