Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 hala düzgün kalitesi sese sahip olanı yok misal htc stereo hoparlor yaptı bi o biraz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 G S7 has water cooling (gaming) hade ordan hade .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Flassh said: hala düzgün kalitesi sese sahip olanı yok misal htc stereo hoparlor yaptı bi o biraz işte hangi manyak gerçekten müthiş ses arıyor telefonunda ben onu anlamıyorum lan. 30 dolara bluetooth speaker aldım ben, yılbaşı ev partisine götürdüm bi tane, herkes aşırı memnun kaldı. veya işte piknik vs o tür şeylere götürecen. ayak üstü bişi dinlemek istersen de telefondan dinlicen, telefon speakerından dinleyince kulaklarınız pörsümüyor merak etmeyin :D veya alın işte bluetooth speaker. çok güzel, kaliteliler mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 abi lg g5 reklaminin kafasi ayriymis... ne o oyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Liebe said: s4 kullanıyorum, geçen gittim yeni batarya da aldım daha 2 sene rahat kullanırım. elindeki telefon iyice dağılmadan yeni telefon alanları hele s6 dan s7 ye geçenleri falan hiç anlamıyorum. kuş mu tutuyor abi genelde %95i işe yaramaz yenilikleri koyup dayıyorlar insanlara. aynen, s4 taş gibi alet. baya baya görüyor her işimi. daha ne olur bilmiyorum amerikadan apple'dan telefon alırken ödemeyi onla yaptım, adam şaşkınlığını gizleyemedi. ben de çaktırmadan apple'a sıkıştırdım o arada ir blaster da var alette tek aradığım özellike az bişey daha ram ve yerleşik hafıza. yerleşik hafızayı üşenmediğim zaman geçeceğim yeni rom ile biraz çözerim ama ram'e yapcak bişey yok. telefon patladığında 3gb-4gb ramli bişey alırım ama. bu arada s4 kullananlara şu arka kapağı öneririm: http://www.ebay.com/itm/Black-PU-Leather-Replacement-Battery-Back-Door-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-S4-/201347927682?hash=item2ee1458e82:g:Xi0AAOSwstxVUG4E çok tak çıkar yapıyorsanız kırılabilir kısa zamanda ama onun dışında baya şık ve kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Alet bu sefer olmuş. UI ve Bloatware'ı temizlemişler ve kamera'da gayet iddialılar. Bunları yapmak için 4 sürüm geçmesini beklemeselerdi iyiydi ama beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 kamera'da note 2'den beridir iddialılardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Gayet güzel telefon G5 teknik anlamda oldukça sönük kalıyor usb portu bile arka planda 2.0 hızında çalışıyor. Ön sipariş ile alanlara Gear VR hediye imiş ama ön sipariş fiyatı ne olacak önemli olan o tabi. Bir de S7 ok ama esas Note 6 oldukça başarılı bir cihaz olacak gibi gözüküyor. Ram konusunda da 6gb olma ihtimali yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Bununki de usb 2.0 cihaz çok güzel. 4S'ten sonra note 5 i düşüodum ama bunu alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 UI adam gibi düzelmediyse samsung hala kötü benim için ya. Saçma sapan o kadar gereksiz reklam uygulamaları ile geliyor ki 8gb ram koysan nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 S7 de blotware uygulamalar yok diye biliyorum ben. Ama ülkeden ülkeye değişiklik fln oluyorsa bilemem. Google apps ve Microsoft office apps dışında yüklü bir şey yok cihazda. G5 de olan usb 2.0 demem sebebim spec kısmında Type C ve 3.0 olarak belirtilmesine rağmen teknik olarak 2.0 hızında çalışıyor olması onu söylemek istemiştim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 beni esas ilgilendiren kısmı kamerası aslında. s7/g5/note4 http://i.imgur.com/7IXb24B.png şu tabloya göre s7'nin büyük sensörlü kamerası mı daha iyi, g5'in çift kamerayla çektiği fotolar mı... çok merak ediyorum onu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 http://www.theverge.com/2016/2/21/11077956/samsung-galaxy-s7-edge-smartphone-announced-specs-mwc-2016 comic sans dan vazgeçti mi samsung ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 sense kullanmaya başlasalar ben alırdım valla. donanım hardware olarak çok güzel, gel gelelim home screen e bakıyorum midem kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 ben de htc yi marka olarak sevmesem de sense yüzünden vazgeçemiyorum. iyi alıştırdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 KillJoy said: http://www.theverge.com/2016/2/21/11077956/samsung-galaxy-s7-edge-smartphone-announced-specs-mwc-2016 comic sans dan vazgeçti mi samsung ya comic sans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 o nasıl bir font lan ahasdzczx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 #justsamsungthings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 maldonado olmayın 2 dakka. sanki default ve değiştirilemiyor gibi. default font'un alakası yok, he ama isterseniz şu yukardaki screenshottaki sickimsonic fonta geçebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 bi markanın bu fontu opsiyon olarak sunması bile fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 neden sunmasın yahu iphone mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 abi font sunmasını tartışmıyoruz, sunabilir. sunsun hatta! bu fontu sunamaz ama sdfasdgahdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 comic sans nedense mobil pazarda bana tam bir samsung çağrışımı yapıyor ya. sanırım metroda falan milletin elinde gördüğümde veya müşterilerin gönderdiği ekran görüntülerinde comic sans olmasından dolayı. markanın sunmasından ziyade insanların kullanmasını irdelemek gerek asdasd zevksizlik abidesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 abi ben bi androidde böyle ağdalı uzatmalı bi font gördüm ya el yazısı gibi. gözlerim yandı o zamandan beri gözlük kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar