Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 xaty said: 4-6 gigram hangi modelde var? s7 4 gig kullaniyor, s8 6 ile gelir artik, neden bu kadar ram diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 @sabo "So 1GB for iOS results in more performance than 3GB for Android." tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 farkında mısın bilmiyorum da olmayan bişeyi soruyorsun açıklamaları var türlü türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ben farkindayim ne sordugumun, mantik cercevesinde cevap bekliyorum iste. http://i.imgur.com/co87Rln.jpg ne kadar da iphone 6 bir telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ram başına para mı veriyorsn abi. duzgun calıssın isterse 10gb olsun ayrıca full alimum kasa + anten bantını herkes htcden caktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Sen az ramli bir şeye neden misli ile para veriyorsun onu açıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 gorusmeyi sonlandirdigimda ekranin takili kalmasini istemiyorum, rehbere bastigimda "bi sn cnm" "abime cay soylim" suresi kadar beklemek istemiyorum mesela. stable oldugu icin diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 S7 de öyle şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Peregrin said: gorusmeyi sonlandirdigimda ekranin takili kalmasini istemiyorum, rehbere bastigimda "bi sn cnm" "abime cay soylim" suresi kadar beklemek istemiyorum mesela. stable oldugu icin diyeyim.İşte Sense arayüzünde böyle bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Peregrin said: gorusmeyi sonlandirdigimda ekranin takili kalmasini istemiyorum, rehbere bastigimda "bi sn cnm" "abime cay soylim" suresi kadar beklemek istemiyorum mesela. stable oldugu icin diyeyim. bunlar hep ezberden söylenen şeyler. Youtube yaz işte android flagshipleriyle 6s i kıyasla aradaki farkı görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 BalisticGel said: Peregrin said: gorusmeyi sonlandirdigimda ekranin takili kalmasini istemiyorum, rehbere bastigimda "bi sn cnm" "abime cay soylim" suresi kadar beklemek istemiyorum mesela. stable oldugu icin diyeyim.İşte Sense arayüzünde böyle bir şey yok. touchwizde bile yok artık, ezbere söylemler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 bıraktılar mı touchwiz'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 yahu 1gbli diye övülen epil backgrounda atılan sayfaları belleğinde tutamayıp tekrar refreshleyen değil mi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 2 gb oldu artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 2k çözünürlük olduğu zamanda 3 ya da 4gb ram farz olacak olan ondan sonra neden 4cigobayt bellek yea diye soracaklar mı acaba gerçi iphone teknolojiyi 2-3 yıl geriden takip ediyor o zaman bu sorduklarını unutacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 5 inc telefone ne gerek var ya xDDD diyip 2010un ekran kasa oranına sahip iphone plusı alanlar gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Peregrin said: gorusmeyi sonlandirdigimda ekranin takili kalmasini istemiyorum, rehbere bastigimda "bi sn cnm" "abime cay soylim" suresi kadar beklemek istemiyorum mesela. stable oldugu icin diyeyim. Bu söylemlerini karalamaya çalıştığın telefonu/modeli denedikten sonra yapmanı beklerdim, ya da elinin altında internet denen koca dünya var, açıp biraz araştır bence. Aradığın tüm yanıtları bulacaksın çok kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 s7 topicinde iphone ovmek fetisi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Rıdvancım, üzülerek belirtmek istiyorum ki, android alıp yürüdü :( apple hayalarımızdan yakalayıp sıktığı için bırakamıyoruz ama, s7 6s'e resmen fatality çekiyor. ve bu durum kısa ve orta vadede apple aleyhine ilerlemeye devam ediyor. steve gitti, apple bitti. üzgünüm :( satılık macbook, iphone5, appletv, ipod cart curt bulunur beyler. müracaat: içeriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Peregrin said: gorusmeyi sonlandirdigimda ekranin takili kalmasini istemiyorum, rehbere bastigimda "bi sn cnm" "abime cay soylim" suresi kadar beklemek istemiyorum mesela. stable oldugu icin diyeyim. cok onyargili olmus. 700 liralik android telefon bile artik stabil bi sekilde calisiyor takilma olmadan. dedigin seyler baya 4 yil oncesinde falan kaldi. ha apple urunlerinin daha kaliteli oldugunu dusunuyorum hem software hem hardware olarak ancak dusundugun gibi bir fark yok. ayrica apple'in kendi ekosistemine hapsetmesini mesrulastiracak kadar iyi bir nedenin yok apple urunleri kullanman icin. (apple is a universal malware.) hos, android telefonlar kullandiginda da elbette malware degil demiyorum ancak apple seviyesinde degil. elbette sirketler kendi custom rom'larini veriyor sana, ama yine de OS tek bir elde olmadigi icin her turlu kiyaslanamayacak kadar daha iyi bir secenek oluyor proprietary software mantiginda bakinca. ha bu arada memory demisken, 15 yil once olsa tamam memory takardik kafamiza ancak memory cok cok ucuz su an. ayrica ufak bir aramayla basit mantikli aciklamalar bulabilirsin android'in neden daha cok memory kullandigiyla ilgili. not: hicbir sekilde android fanboy'u da degilim, sadece apple'a daha karsiyim o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 zeawee said: ha apple urunlerinin daha kaliteli oldugunu dusunuyorum hem software hem hardware olarak ancak dusundugun gibi bir fark yok. Hangi Android modeliyle karşılaştırdığına göre baya baya değişir şu dediğin (en azından donanım bazında bazı Android telefonlar fazla fazla dövüyır Apple'ı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Peregrin said: gorusmeyi sonlandirdigimda ekranin takili kalmasini istemiyorum, rehbere bastigimda "bi sn cnm" "abime cay soylim" suresi kadar beklemek istemiyorum mesela. stable oldugu icin diyeyim. şu dediğini en son HTC Wildfire'da yaşamıştım ben. 6 sene öncesi, Android 2 dönemi felan... hani paticikte apple övme modası var da, uzun zamandır android telefonlarda böyle performans sıkıntıları görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Peregrin said: bana android phone'larda neden 4-6 gig ram oldugunu mantik cercevesinde acikladiginiz zaman soz android kullanacagim arkaplanda daha fazla program açık kalabilsin diye. şimdi gidip android kullancak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Çok limitli şöyle birşey geliyor 3-4 hafta sonra; S7 Edge Batman Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 apple yarın bir gün edge tarzı telefon yaparsa kopacak innovation yaygarasını çok merak ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar