Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Offişıl Paticik Düğün Topiği [gg ve teselli başlığı]

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

ben evlilikten ziyade çocuk için tutorial istiyorum. ne kadar trollersek bozma tehlikesi var mesela. çocuğun mekaniklerini kırmadan ne kadar bokunu çıkartabiliriz. ben sürekli nişanlımı korkutuyorum mesela evde, sanırım bozuldu. içerde kendi kendine falan çığlık atıyor kedi arkasından yaklaştı diye hahahaha.

çocuğu genç yaşta kalıcı yıpratmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Madcat said:

düğün trolleyicisi benim olm, en son arkadaşın elit düğününde kravatı kafaya bağlayıp oynadım ben.

ne evlencem lan köylü müyüm ben.

şu laf şurada dursun. bayılıyorum bu lafı edip 1 seneye fln evlenenlere salkdjaslj

seviyom seni dworgiancığım, hala evliliği savunuyorsun falan çok sevion di mi =)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

çocuk için ilk şart türkyie de yapmamak
çocuğun hayatını skiyorsun otomatik türkiye de doğurunca.

abi sen dil bilmiyorsun diye başka yere gidemiyorsun. benim yiğenim 3 yaşında ingilizce konuşuyor. üniversite mezuniyetine kadar 3 yabancı dili var tr üzerine. isterse kanada'da yaşar, isterse hindistanda.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

Dworgian said:

Madcat said:

düğün trolleyicisi benim olm, en son arkadaşın elit düğününde kravatı kafaya bağlayıp oynadım ben.

ne evlencem lan köylü müyüm ben.

şu laf şurada dursun. bayılıyorum bu lafı edip 1 seneye fln evlenenlere salkdjaslj

seviyom seni dworgiancığım, hala evliliği savunuyorsun falan çok sevion di mi =)

ivit :D

sadlşskadş
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

emin önünden nikah şekeri olayına bakıyor hatun şu anda. Nasıl nikah şekerleri hoşunuza gidiyor? Sade içinde 2 adet şeker olanlarmı yoksa üstüne eğlenceli hatıra olacak bişeylermi biriside magnet demişti fikir hoşuma gitti. Yapılaiblir.

magnet olmayanlar mutfak televizyonunun fırının üstünde kalıp bi süre sonra kayboluyor. magnetler düşerse kaybolursa aaa şeker vardı noldu oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

120k masraf ne hakikaten

biz total 5k masraf ile kapattık ztn 8k takı taklavat geldi 0=0=0 şeklinde evlendik

gerçek anlamda kıçımızda don yok halde evlendik, 4. yıl sonunda şimdi ev sahibiyiz ama her boku kendimiz yaparak yani hani hali hazırda babadan falan mal mülk para olmadan.

NOMAD mod başlayın daha güzel hem direk hastalıkta-sağlıkta / yoklukta-mutlulukta modunda test sürecini en baştan atlatıp daha bir bağlanıyorsunuz birbirinize.
Sosyal ağlarda paylaş

Eylülde evlendim Dikili ve Ankara olmak üzere iki yerde düğün yaptık neyse ki eşim bokunu çıkaran tiplerden değil. Ablasının gelinliğini kullandı düğünü sadece Dikilide yaptık alkolsüz idi tabi Belediye Başkanı Milletvekili fln gelince onlara alkol sunuldu yapılacak bir şey yok :) Ankara'da nikah salonunda nikah kıydık sadece. İki yerde de fotoğrafçı ile anlaştık + video ekibi tuttuk fotoğrafçı arkadaşımız olduğu için her şey dahil 1500TL ye geldi. Video ekibi hatıra binayen geldiği için para almadı zaten.

E o kadar parayı nereye mi harcadık yaşayacağımız eve harcadık işte süpürge miele, ütü phillips silentcare, mevye sıkacağı kuvings fln gibi gündelik hayatımızı kolaylaştıracak şeylere yatırım yaptık milleti camış gibi doyuracağımıza kendimiz tatmin olduk. Gelen takılar ile bütün borcumuzu kapadık sorunsuz şekilde çok az bir miktar da köşede kaldı. Ben şımarmak istediğim zaman kendime GoPro fln aldım işte yakındır o para biter :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...