Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 dana22 said: Madcat said: ne evlencem lan köylü müyüm ben. 5 seneye kalmaz..su surada dursun da..zamani gelince ittiririz.. anaa yapılmış bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 sorun yok 1 i alan 2 yi de alir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Seele said: ooo kiz icin satis ha abovvvvvv. kız için satmayıpta ne için satacaktım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 senko said: hepiniz evleniceksiniz! sen de evlen çok eğlenceli :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ben evlilikten ziyade çocuk için tutorial istiyorum. ne kadar trollersek bozma tehlikesi var mesela. çocuğun mekaniklerini kırmadan ne kadar bokunu çıkartabiliriz. ben sürekli nişanlımı korkutuyorum mesela evde, sanırım bozuldu. içerde kendi kendine falan çığlık atıyor kedi arkasından yaklaştı diye hahahaha. çocuğu genç yaşta kalıcı yıpratmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 çocuk için ilk şart türkyie de yapmamak çocuğun hayatını skiyorsun otomatik türkiye de doğurunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 rom unu turkce yapmazsan sorun yok abi..her kosula adapte olabilir versiyonda heryerde is yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Dworgian said: Madcat said: düğün trolleyicisi benim olm, en son arkadaşın elit düğününde kravatı kafaya bağlayıp oynadım ben. ne evlencem lan köylü müyüm ben. şu laf şurada dursun. bayılıyorum bu lafı edip 1 seneye fln evlenenlere salkdjaslj seviyom seni dworgiancığım, hala evliliği savunuyorsun falan çok sevion di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 senko n1 Ebeveynlere çocuk psikolojisi kursları falan açmalılar ya, saçma sapan çocuk yetiştiriyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 senko said: çocuk için ilk şart türkyie de yapmamak çocuğun hayatını skiyorsun otomatik türkiye de doğurunca. abi sen dil bilmiyorsun diye başka yere gidemiyorsun. benim yiğenim 3 yaşında ingilizce konuşuyor. üniversite mezuniyetine kadar 3 yabancı dili var tr üzerine. isterse kanada'da yaşar, isterse hindistanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 yiğen ne ya yeğen o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Madcat said: Dworgian said: Madcat said: düğün trolleyicisi benim olm, en son arkadaşın elit düğününde kravatı kafaya bağlayıp oynadım ben. ne evlencem lan köylü müyüm ben. şu laf şurada dursun. bayılıyorum bu lafı edip 1 seneye fln evlenenlere salkdjaslj seviyom seni dworgiancığım, hala evliliği savunuyorsun falan çok sevion di mi =) ivit :D sadlşskadş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 DoGMeaT said: Evlenenler icin ayri bolum acabilir miyiz 'boring pati' diye Gidip orda tartissinlar kaynana dertlerini,bebek kakalarini ve dugun pintiliklerini aslkdjsalkdjsa ne ayıp ama ayrımcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 emin önünden nikah şekeri olayına bakıyor hatun şu anda. Nasıl nikah şekerleri hoşunuza gidiyor? Sade içinde 2 adet şeker olanlarmı yoksa üstüne eğlenceli hatıra olacak bişeylermi biriside magnet demişti fikir hoşuma gitti. Yapılaiblir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 magnet çok temiz iş eminonu şekerleri rezalet alırsan kalitesinden al mutlaka. Ben şu mantıkla çalıştım abi hep hatıra olarak saklamak isteyen saklasın. Tema davetiye Magnet Şeker çikolata işine girmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Dragonfire said: emin önünden nikah şekeri olayına bakıyor hatun şu anda. Nasıl nikah şekerleri hoşunuza gidiyor? Sade içinde 2 adet şeker olanlarmı yoksa üstüne eğlenceli hatıra olacak bişeylermi biriside magnet demişti fikir hoşuma gitti. Yapılaiblir. magnet olmayanlar mutfak televizyonunun fırının üstünde kalıp bi süre sonra kayboluyor. magnetler düşerse kaybolursa aaa şeker vardı noldu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 magnetleri nerden aldınız bi bilgilendirin yahu o tecrübeler boşa gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Biz nikah şekerini vodka dan yaptık aşslkdsaşl. küçük vodka şişeleri üzerine yazı işte. Tabii St. Petersburg'da evlendiğimiz için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Şöyle bir şey de güzel olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bu da güzelmiş ama burada pahalıya patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 kasım da evlendim vaktin varken 1 kere daha düşün yaklaşık 120K TL masraf yaptım bütçeni çok iyi ayarla. gereksizler varsa sonraya bırak. kiraya çıkacaksan eşya kasma, kendi evinse parça parça alabilirsin eşyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 120k ne ya abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 düğün yarısıdır balayı ev eşyası evrağı bahşişi kıyafeti takısı derken 120 k çok anormal değil ama yarısı düğündür yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 120k masraf ne hakikaten biz total 5k masraf ile kapattık ztn 8k takı taklavat geldi 0=0=0 şeklinde evlendik gerçek anlamda kıçımızda don yok halde evlendik, 4. yıl sonunda şimdi ev sahibiyiz ama her boku kendimiz yaparak yani hani hali hazırda babadan falan mal mülk para olmadan. NOMAD mod başlayın daha güzel hem direk hastalıkta-sağlıkta / yoklukta-mutlulukta modunda test sürecini en baştan atlatıp daha bir bağlanıyorsunuz birbirinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Eylülde evlendim Dikili ve Ankara olmak üzere iki yerde düğün yaptık neyse ki eşim bokunu çıkaran tiplerden değil. Ablasının gelinliğini kullandı düğünü sadece Dikilide yaptık alkolsüz idi tabi Belediye Başkanı Milletvekili fln gelince onlara alkol sunuldu yapılacak bir şey yok :) Ankara'da nikah salonunda nikah kıydık sadece. İki yerde de fotoğrafçı ile anlaştık + video ekibi tuttuk fotoğrafçı arkadaşımız olduğu için her şey dahil 1500TL ye geldi. Video ekibi hatıra binayen geldiği için para almadı zaten. E o kadar parayı nereye mi harcadık yaşayacağımız eve harcadık işte süpürge miele, ütü phillips silentcare, mevye sıkacağı kuvings fln gibi gündelik hayatımızı kolaylaştıracak şeylere yatırım yaptık milleti camış gibi doyuracağımıza kendimiz tatmin olduk. Gelen takılar ile bütün borcumuzu kapadık sorunsuz şekilde çok az bir miktar da köşede kaldı. Ben şımarmak istediğim zaman kendime GoPro fln aldım işte yakındır o para biter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar