ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 21 mayısta kız istiyecem ben, damnit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kız isteme en kötüsü abi sonrası daha kolay aileler kanserojen değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 tuzlu kahveye kendini hazırla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Benim de bugün amazondan aldığım yüzük gelmiş. Şimdilik böyle sembolik bi yüzük aldım söz möz kafası ama şekli şemalı güzel, bizim memleketteki kro yüzüklere benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yüzük dediğin taş abi zaten, taşın kırosu olmaz sertifikası olur asdas ama seninki söz yüzüğü gibi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 axedice said: Benim de bugün amazondan aldığım yüzük gelmiş. Şimdilik böyle sembolik bi yüzük aldım söz möz kafası ama şekli şemalı güzel, bizim memleketteki kro yüzüklere benzemiyor. link yolla panpa, bakarsin evlenme teklif ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ucuz tek tas icin oneriler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Peregrin said: ucuz tek tas icin oneriler pls sorsalar forumun gediklisi bilmem nelisi dersin..olm baslik var ya tasci bir abiniz var yardimci oluyor ole capkin kisilere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 sorsalar ardimi dovduruyorum bile derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 neyse .. cana gelecegine mala gelsin tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bingildak said: ama seninki söz yüzüğü gibi galiba Dis. Öff ne kadar gereksiz prosedür var ve eğitim/zeka seviyesinden bağımsız olarak ne kadar çok kadın bu prosedürlere önem veriyor. Hayret bişi lan Pırlanta mırlanta için de ohyeah bakıyor o işlere. Yüzüğe gömeceğin parayla maldivlerde tatil yapılır Q_Q https://forum.paticik.com/read.php?13,8242622,page=29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 valla sistemle çok savaşmamak gerek ya, ne kadar mantıkla yaklaşırsan yaklaş, ilişkidekiler ne kadar eğitimli veya kültürlü olursa olsun, dünyanın göt deliğinde olduğun gerçeği değişmiyor. ondan just go with it. biz söz möz yüzüğü hiç uğraşmadık, ben 3. yılın sonunda direkt teklif ettim pırlanta taktık. söz, nişan fln olayına girmedim. ben hatta hala yüzük takmıyorum asdasd. hatta şöyle yaptık. nişanı normalde kız tarafı yapıyor biliyorsun. onu da yaptırmadığımız için babası bizim bal ayını ödedi. krallar gibi bir haftayı beleşe getirdik tihihihhi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 nişanın ritüeli varmış, iptal olmasın sonra http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/517526/Mahkemeden_karar__Ailenin_haberi_yok__nisan_gecersiz.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bi' de bu süreç kadın tarafının stress testi abi, gözleri açık tut. long term assassement için en iyi dönem. hata varsa ilk baş göstereceği dönem. cicim durumlarında insanların gerçek yüzlerini göremiyorsun. ne zaman ki olay FFA'a dönüyor, o zaman herkes kendini belli ediyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 simdi tektas oyle kaybedilen bi deger degil, bisi olursa satabilecegin biisi karat var parlaklik var bide keskinlik var karat buyuk olmadanda cok kaliteli bisi alabiliosun yani neyse foto falan cekecekseniz esim cekiyor, indirim yapariz Peregrin said: ucuz tek tas icin oneriler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Suark said: simdi tektas oyle kaybedilen bi deger degil, bisi olursa satabilecegin biisi karat var parlaklik var bide keskinlik var karat buyuk olmadanda cok kaliteli bisi alabiliosun yani neyse foto falan cekecekseniz esim cekiyor, indirim yapariz Peregrin said: ucuz tek tas icin oneriler pls Merhaba tebrikler. Ben eş :) Bu da fotoğraflar ve ötesi.. Düşünürsen konuşalım :) http://cerentuncan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 paticeyi listeye ekledinizmi düğün fotoğrafçısı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Dragonfire said: paticeyi listeye ekledinizmi düğün fotoğrafçısı olarak? Teşekkürler :)) Sadece düğün diil aslında digital aile, doğum ve kurumsal çekimler de yapıyoruz. Ekiptekileri linkliyorum aşağıya. Film + Fotoğraf <3 http://cerentuncan.com/ http://aylincifci.com/ https://vimeo.com/kadirsoylemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Herkes evlendi forumda. Bu ne ya. Oyun forumuydu burasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 gerçek gamerlar hala gamer bebişim. evlilik yolun sonu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mezun olmadan önce played/day : 18h Mezun olup işe girince : 2h Zaten 10 yıl önce GG olmuştuk, şimdi performans bile artabilir lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 biz sürekli coop oynuyoruz ya baya eğlenerek. hem pc, hem konsol. pick the good ones ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Ben en fazla street fighterda kaybedip elbise ayakkabı falan alıyorum ama coop olayına hala giremedik. Oha bi dk coop olayına niye giremediğimizi çözdüm galiba =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Patice mesaj kutusu dolmuş taşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 axedice said: Ben en fazla street fighterda kaybedip elbise ayakkabı falan alıyorum ama coop olayına hala giremedik. Oha bi dk coop olayına niye giremediğimizi çözdüm galiba =( cocuk suna benzeyecek bu gidisle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar