Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Son durağa gidip boş metrobüse oturayım diye ters yöne gidenler artık oturamayacaklar. Dikkat edin :D http://www.diken.com.tr/wp-content/uploads/2016/02/metrobus-tuyap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Aaaa. İstanbul. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 e bunu ne başından beri söğütlü çeşmede yapıyorlardı? beylikdüzüne yapılınca mı itiraz ediliyor anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Asya ve Avrupa ayrimi iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 diren beylikdüzü bana avcılar yakın ben ordan yapıyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 yani diyiyor ki; "iki üç durak geri gidip boş metrobüsle yolculuk yapmak için kasıyonuz ama biz anladık bunu, size boş metrobüs sağlamak için seferleri sıklaştıracağımıza daha süfer bir çözüm bulduk, sizi silkecez, ne güzel di mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bugün uygulamaya geçti bu durum. ben ilk duraktan biniyorum ancak beylikdüzü son durak kalabalığı halen aynı, zira 30 saniyede bir kalkan metrobüs şimdi 90 saniyede bir felan kalkıyor. bu nedenle kalabalık aynı, 10-15dk sıra beklemeye devam. buradan azalttıkları metrobüsleri ne yapmışlar bilmiyorum, eğer onlar avcılar'a kadar olan diğer kalabalık duraklara boş gidiyorsa olumlu. söğütlüçeşme'de sorun olmaz bu durum pek çünkü oradan kısa mesafe yolculuk yapan insan çok daha fazla beylikdüzü'ne göre. beylikdüzü tarafından metrobüse binen insanların neredeyse hepsi mecidiyeköy ve sonraki duraklarda iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 söğütlüçeşme tarafında da ilk zamanlarda aynı durum vardı insanlar fikirtepe durağından binip söğütlüçeşmeye gelip oradan tekrar biniyorlardı, ha şöyle bir çözümle geldiler, ana duraktan sadece afa duraklardaki yolcuları alan otobüsler çıkartıyorlar bir de uzunçayırdan başlayan hat eklediler iş giriş çıkış saatlerinde ne kadar etkili bilemiyorum ama diğer zamanlarda zincirli kuyuya sıkış tıkış gitmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 söğütlüçeşme'de yapabiliyorsun boş metrobüs olayını. rahat yok bu millete oturmadan gitsin insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 istanbula ek vergi sart..orada oturuyorsan % 1000 herseyi pahali odeyeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ya ne kadar üzücü bir şey ya insanların şunu yapmak zorunda kalması. abv ülke gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bunların aktarma olunca da para falan kesiyo ne güzel işte. çok para kazandıklarını sanıp daha çok harcıolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Flam said: yani diyiyor ki; "iki üç durak geri gidip boş metrobüsle yolculuk yapmak için kasıyonuz ama biz anladık bunu, size boş metrobüs sağlamak için seferleri sıklaştıracağımıza daha süfer bir çözüm bulduk, sizi silkecez, ne güzel di mi?" Daha fazla otobus sigdiramiyosun hatta malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi ben mi çok katıyım bilmiyorum da, bu ülkedeki milletin göt sevdası nedir? adamlar boş metrobüse binmiyor oturamayacaklar diye, o kadar mı rahatını düşünüyorsun arkadas ya?Boşluklara sahip metrobüs tıngır mıngır gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ben şahsen destekledim bu olayı. zaten yeteri kadar kalabalık, kaos halinde, bi de oturacam diye geri git ileri git yapan adamların ürettiği yapay kalabalık ekleniyor üstüne. (ha benzer şeyi kendim yapsam söverdim, yapmıyorum tuzum kuru oh eleştiriyorum oh mis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Anadolu yakasında metroya da benzer bir sistem lazım aslında. Kadıköyde metrobüs çakalları kalabalığı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 belediye haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ters yonculer haksiz mi? istanbul haksiz ya cogunlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 RamsesII said: abi ben mi çok katıyım bilmiyorum da, bu ülkedeki milletin göt sevdası nedir? adamlar boş metrobüse binmiyor oturamayacaklar diye, o kadar mı rahatını düşünüyorsun arkadas ya?Boşluklara sahip metrobüs tıngır mıngır gidiyor. 1 saatten fazla yol gidenler var, belli bir yaşın üzerindeysen ne biliyim bütün gün ayakta çalışıyorsan(tezgahtar gibi) koyar o yol, dizlerin iflas eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi adam bunu zincirlikuyudan kadıköye giden metrobüste yapıyor. 20 dk o yol zaten sen neyin peşindesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 boş olan ama oturacak yer olmayan metrobüse binmemenin asıl sebebi sanırım aktarma yapmamak için son durağa kadar giden metrobüse binme isteği. ben asıl özellikle akşam 6-8 arasında zincirlikuyu'dan söğütlüçeşme'ye giden metrobüsleri anlamıyorum. metrobüs tıka basa dolmuş. bi tek 2 tane ayak koyacak yer var kapının orada, ayaklarını oraya koyunca da dışarı geri düşmemek için tutunman lazım bişilere. Adam oraya ayaklarını koyuyor milleti itmeye başlıyor "arkadaşlar biraz ilerleyelim lütfen" Ulan hayvanın çocuğu 150 saniye sonra yenisi geliyor niye ebesine atlıyorsun milletin... Mesela yaşlı bi amca gördüm bi kere, şoför kapıyı 6 kez falan kapamaya çalıştı, kapanmıyor. artık millet homurdanmaya başladı "amca bak olmuyor hadi lütfen gidelim" falan diye. "yok yok olur olur" diye birkaç kere daha denettirdi sonunda bi şekilde kapandı kapı ve gittiler. inanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 20 milyonluk sehrin toplu tasimasi nasil olabilir abi baska? Biri aciklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 şehir 20 milyon hala orada evlenip çocuk yapanlar var sdfnslkdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 hatta başka metrobüs sığmıyor evet. geçen sene denemişlerdi, metrobüsler kalabalık duraklarda kuyruk olmaya başlamıştı ve sonuç olarak yol daha uzun sürüyordu. sorun hat maksimumda olmasına rağmen e5 yolu üzerine 10-20 katlı onlarca dandirik konut projelerine halen izin vermeleri. her gün yeni bir inşaat başlıyor neredeyse. benzer şey tem çevresi için de geçerli. tem aynı tem yolu ama son 10 yılda yüzlerce bina dikildi etrafına. her geçen gün daha da kalabalıklaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 RamsesII said: abi ben mi çok katıyım bilmiyorum da, bu ülkedeki milletin göt sevdası nedir? adamlar boş metrobüse binmiyor oturamayacaklar diye, o kadar mı rahatını düşünüyorsun arkadas ya?Boşluklara sahip metrobüs tıngır mıngır gidiyor. söğütlü çeşmeden zincirlikuyuya gideceksem elimde de eşya yoksa ayakta takılıyorum da beylikdüzüne kadar gittim bir kere oturmuyor olsaydım bahçeli evlerden geri dönerdim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar