Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'de Hesabı Ödediği İçin Ayrılan Kız

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

yalan mı aga.. bu kızlara kim alıştırdı bunları anlamıyorum.
hayat bedava lan bu karılara. ben ne kadar ısmarlıyorsam karşımdaki de ısmarlamak zorunda. ben kasadan kaçan kız oldu mu gidip hadi diyorum git 2 birani öde.. çok yapıyorum bunu valla ortam içinde de laf soktuğum oluyor oldukça

tepkileri ne oluyor abi?
Sosyal ağlarda paylaş

ve de "ses kaydı konmasını savunan mı var" diyen var.

ya gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz, ya da inanılmaz tek taraflı düşünüyorsunuz. net anlatamadım. anlatamıyorum insanlara. şu topikte kimse size lord argosu savunmadı zaten dikkat ederseniz. ben savunmadım en azından. SA-VUN-MA-DIM. yaptığı doğrudur da demedim. DE-ME-DİM. heceliyom artıkın bak. en başından beri adamın yaptığının etikliği tartışılır dedim. o yüzden bana onu anlatmanıza gerek yok bülae. ama şu durumda ülkedeki fundamental problemlerden birini direkt görmezden gelip sanki avustralyaymışız gibi sadece argosa giydirmeniz bana saçma geliyo. erkek hesap ödetmez diyen milyonlarca kız olduğu gibi, hesabı erkek öder diyen milyonlarca erkek var. hal böyleyken de şu basit idiotluğu sineye çekip, kabullenip buna okey diyip argosun ayılığı üzerinden adamı linç etmeniz de saçma geliyo yani. çünkü insanların ilişki yaşadığı kişiyle bir tartışmasını kayıt etmeyecek kadar duyarlı olmasını istiyosan önce bütün o kezbanlıklara, ayılıklara dur demen lazım gardaş. onçün kıza da giydirmeniz lazım. BENCE. bilmem anlatabiliyom mu.

ve de hep saçma sapan tecavüzlü, dekolteli tek bir cinsiyete yönelik örnekler verdiniz şurda. NAAALAKA LAN.

olay ne biliyon mu? olay annenin dolabı karıştırarak sigara bulması. sonra sigara içiyon diye senin başının belaya girmesi. evdeki baba anneye dolabı karıştırdın diye kızmaz misal. anne kişisinin yaptığı doğru olmasa da focus önce sigarada.
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

ve de "ses kaydı konmasını savunan mı var" diyen var.

ya gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz, ya da inanılmaz tek taraflı düşünüyorsunuz. net anlatamadım. anlatamıyorum insanlara. şu topikte kimse size lord argosu savunmadı zaten dikkat ederseniz. ben savunmadım en azından. SA-VUN-MA-DIM. yaptığı doğrudur da demedim. DE-ME-DİM. heceliyom artıkın bak. en başından beri adamın yaptığının etikliği tartışılır dedim. o yüzden bana onu anlatmanıza gerek yok bülae.

tartışılır der susarsın, çekilirsin kenara fikir beyan etmeden. isteyen tartışır. fikir beyan edip, etik olarak yanlış değil dersen karşı argüman gelir ve isteğin yerine gelip durum tartışılır. kendi yazdığını anlayarak yaz.

tartışılır bulayım fikrimi söyleyim ama bana kimse bana bi şey anlatmasın diyorsan forum değil günlük kullan.

TheRiverBelow said:

ama şu durumda ülkedeki fundamental problemlerden birini direkt görmezden gelip sanki avustralyaymışız gibi sadece argosa giydirmeniz bana saçma geliyo. erkek hesap ödetmez diyen milyonlarca kız olduğu gibi, hesabı erkek öder diyen milyonlarca erkek var. hal böyleyken de şu basit idiotluğu sineye çekip, kabullenip buna okey diyip argosun ayılığı üzerinden adamı linç etmeniz de saçma geliyo yani. çünkü insanların ilişki yaşadığı kişiyle bir tartışmasını kayıt etmeyecek kadar duyarlı olmasını istiyosan önce bütün o kezbanlıklara, ayılıklara dur demen lazım gardaş. onçün kıza da giydirmeniz lazım. BENCE. bilmem anlatabiliyom mu.

ve de hep saçma sapan tecavüzlü, dekolteli tek bir cinsiyete yönelik örnekler verdiniz şurda. NAAALAKA LAN.

burada bildiğin kız kaşınmış, kız kaydedilmeyi haketmiş diyorsun farkındaysan. kız düzgün olsaydı, kezban olmasaydı kaydedilmez, lord argos haksız olurdu diyorsun.

sonra kalkıp verdiğim dekolte örneğini eleştiriyorsun. aradaki bağı kurabilsen tartışma hiç uzamayacak aslında. neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

videoyu izleyemedim keza youtube kapalı şirkette ama "hesabı erkek öder" kafası baya yanlış, ilişki seviyesi fark etmeksizin (firends with benefits de dahil) bu ilişki içinde yer alan ve eş diye tabir ettiğimiz ilişki üyeleri omuz omuza duramıyorsa zaten ortada "ilişki" diye bir şey olduğunu söyleyemeyiz, bu başka bir şey, bu tek tarafın suistimalidir o yüzden hayırlı olsun 3 ayda yüzünü göstermesi iyi olmuş daha uzun sürede daha çok can sıkardı

bingildak said:

1 dk dayanabildim "annem babam sana iş açacaktı" noktasından fazlasını kaldıramadım. nereden buluyorsunuz bu köylü tobrak zengini kızları.

abi bu ne ya AHAHAHAHAH çok tehlikeli çok kendilerine damat diye köle/evcil hayvan arıyorlarmış kız da dahil

abi sinirden gülüyorum ya kodumun minimal feodal beyi ayrıca karının kafasına bir kere daha sıçayım
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Abi 2 dakika dinledim kapadım uraşamadımda. Şunu söliyim en basiti.

Delikanlı adam ilişkisini kendi yaşar. Karşısındakinin yaptığını gelip internet ortamında e-peen için dağıtmaz. Hesap ödemek erkekliğin şanındandır, her yediğin boku her yere yapıştırmamak aslıdır ama.

Bide zaten hazmedememişin ki sen karşındakinin varlığını. Bugün problem çıkmasa yarın çıkacakmış. Gelip o 14000 TL akzanıyo ben bankacıyım ehüüü diye mesaj atıcak seviyedeysen.

şuralara da katılıyorum komple

argos eci kızla aynı seviyeye inmişsin bir noktada

alakasız bir giriş olacak ama canım çok güzel cafe latte çekti yaa :/
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

sen ben tanımayız kızı tespit edemeyiz, videoyu izleyen yüzlerce kişi de öyle ama bu neyi değiştirecek? zaten biz tespit etsek kızı kızın umrumda mı olacak? hayır. ama ailesi ve arkadaşları bu konuşmadan kızı rahatlıkla tespit edebilir. bu noktada zaten kıza zarar verme ihtimali olan kendi çevresi, biz değiliz. şu kaydın lord barzosu tanıyan birinin kızla ilişkisini kurup, kızın okul arkadaşlarına, iş arkadaşlarına falan yollamayacağının garantisi var mı?

Bütün yazını geçtim, seri saçmalamışsın ama şu paragrafa takıldım. Sen bu kıza alalen sorsan zaten sana bunları o da söyleyecek, erkek hesabı öder vs. Onun haricinde başka birşey yok kayıtta, ne gizliliği ne ihlali? Devlet sırrı, seks içerikli konuşmalar veya rencide edici herhangi birşey mi var? Bunu barzoluk olarak nitelendiren birinin bence inan şu kızdan hiçbir farkı yok. Karşıt düşünce olucam diye, hayali veya anonim insanların avukatlığını yapmayın.

Aslında anlatımda biraz benim de suçum var, olayı fakir oğlan vs zengin kız gibi göstererek fazla dramatize etmişim. Halbu ki olaylar fakirlik/zenginlik kavramından ziyade daha çok taşralı zengin kız vs kültür şehirli arasında dönüyor. İlişkide çoğunlukla erkek ödüyor, 2 kerede kız ödeyince (ödetilende biri çay diğeride burger king gibi komik rakamlar) kavga çıkarıyorsa burada Türk Kızlarının maddiyatçı ata-erkil kafa yapısı sorgulanmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

imamizer said:

sen ben tanımayız kızı tespit edemeyiz, videoyu izleyen yüzlerce kişi de öyle ama bu neyi değiştirecek? zaten biz tespit etsek kızı kızın umrumda mı olacak? hayır. ama ailesi ve arkadaşları bu konuşmadan kızı rahatlıkla tespit edebilir. bu noktada zaten kıza zarar verme ihtimali olan kendi çevresi, biz değiliz. şu kaydın lord barzosu tanıyan birinin kızla ilişkisini kurup, kızın okul arkadaşlarına, iş arkadaşlarına falan yollamayacağının garantisi var mı?

Bütün yazını geçtim, seri saçmalamışsın ama şu paragrafa takıldım. Sen bu kıza alalen sorsan zaten sana bunları o da söyleyecek, erkek hesabı öder vs. Onun haricinde başka birşey yok kayıtta, ne gizliliği ne ihlali? Devlet sırrı, seks içerikli konuşmalar veya rencide edici herhangi birşey mi var? Bunu barzoluk olarak nitelendiren birinin bence inan şu kızdan hiçbir farkı yok. Karşıt düşünce olucam diye, hayali veya anonim insanların avukatlığını yapmayın.

başkasına ait bir anı paylaşmanın kişilik haklarına uygunluğuna, özel hayat sayılıp sayılamayacağına sen mi karar veriyorsun? sen misin otorite? kendi haline şarkı, türkü söyleyen birini bile gizlice kaydedip yayınlayamazsın. bitti.

kızı tanıyor olsak büyük ihtimalle gayet normal sıradan bi kız diyip geçeceğimiz bir kız iken, şu konuda bile ne kadar hakaret edildi ve nefret topladı kız farkında mısın?

bu konuşma üzerinden insanlar kıza yüklense, alay etse, dalga geçse hayatı etkilense bunun hesabını sen mi vereceksin? kaldıki internet hiçbirşeyi unutmaz. bu kızın ileride ilişkileri, ailesi olacak. belki önemli bir mevkiye gelecek, önemli bir insan olacak. yaptığınız şeyin sonuçlarını 'kayıt alayım, forumda hak verirler' sığlığından öteye taşıyın bi zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer sen kızı bulup mesaj at madem artık.

m'lady i would treat u right. im one of those nice guys. you need a nice guy liek me. one u were dating was an asshole. i would treat u like a queen.

diye.

BonePART said:

Delikanlı adam ilişkisini kendi yaşar. Karşısındakinin yaptığını gelip internet ortamında e-peen için dağıtmaz. Hesap ödemek erkekliğin şanındandır, her yediğin boku her yere yapıştırmamak aslıdır ama.

hah tam da şunu diyorum işte. şu topikte anlatmaya çalıştığım olay bu. nasıl ki kızın kafasında yer edinmiş bi "erkek dediğin" kalıbı varsa, bak aynısı bonepart'ta da var. "delikanlı adam" olarak. insanların kafasında bi erkek / kadın profili var abi.
Sosyal ağlarda paylaş

argos kızın ne kadar köylü olması senin ne kadar aşağılık kompleksine sahip olduğun ve attention whore olduğun gerçeğini değiştirmiyor long story short.

kendi üzerinden yapacağını yap, zaten forum senin bu davranışlarına alışık, gülüp geçiyoruz da. videodaki kız kişisine karşı en ufak sempati duymamama rağmen özel bir konu konuşulurken gizli bir şekilde ses kaydı alınarak bunun internette paylaşılması çok ayıp bir şey. her şeyi geç ayıp yani.

ses kaydı her kime aitse artık.
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

imamizer sen kızı bulup mesaj at madem artık.

m'lady i would treat u right. im one of those nice guys. you need a nice guy liek me. one u were dating was an asshole. i would treat u like a queen.

diye.

şunu nostalji başlığına da yazsana.
ilkokulda yapıyorduk bunu biz, 90 lara gittim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...