Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok moralim bozuk


Emre333

Öne çıkan mesajlar

bu garip aşk hikayelerini görünce hep şaşırdım türkiyenin neresinde yaşıyor yahu bu insanlar diye. şimdi başımıza geldi.

olay şu : 3 senedir çıktığım bir kız var ve geçen ay ayrıldık.

sebepler : ilgisizmişim son 1 aydır, 3 kere kötü kavga etmişiz ( 2 sinin sebebini birazdan açıklayacağım) ve diğer sebepler vs.

bu kız ve annesinin gittiği bir yer var. Burda da calısan tiplemelerden birisinden hoşlanıyor annesi (evli anne). sonra annesi bunu benım kızla tanıştırıyor. muhabbet falan derken bira içmeye gidiyor 3 ü, benim haberim yok tabi. öğrenince işte ilk kötü kavga patlıyor ağzıma geleni söylüyorum. 2. kavga da buna çok benzer bir sebepten.

neyse geçen ay ayrılıyor kız benden, iyidir eyvallah falan filan üzülmece filan tam toparlanmışım derken kızın aslında bu elemanla flörtleştiğini farkediyorum. ( sorunca yeni diyor ) Bu sırada annesinin de sakın barışma dediğini filan duyuyorum ilk ayrıldığımız zamanlar için. (burda da işte aklıma o kötü şeyler geliyor)

şimdi tüm bunları öğrenince resmen anası tarafından düzülmüş hissettim ya. godoşluklar şu bu da cabası. birsürü sınavım filan var kafamı toparlayamıyorum ya.

trollemeyin ulan, allahınız varsa trollemeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karşim senden daha ayrılmadan anasının tanıştırdığı biri ile senden ayrıldığı gibi flörtleşmeye başladıysa koy götüne rahvan gitsin ya sevmiyorsan deli divane gibi bence uğraşma pek sonunda yine üzülen sen olursun gibi. ayrıca anasının hoşlandığı çocuk kısmını pek anlamadım, kızı için mi beğenmiş, kendi için değil di mi :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Godoşluk falan deyip kendine yüklenme şimdi.

Annesi "daha iyi" bir kısmet bulmuş, ayartmış, hedefe yürüyor. Senin kontrol edebileceğin değişken yok burada. Güçlü dur bence. Acır biliyorum, ama zamanla azalır. Geçer diyemiyorum bak, belli ki sevmişsin. Azalır ama. Sabret.

Bozma kendini.

ingilizce uyarı

(do not stalk)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kayma mayma yok abi benım bildiğim kadarıyla. anası cocuktan hoşlanıyor evet. (kendi için) zaten midemi bulandıran kısımlardan birisi de bu.
bu saçmalığın bir parçası olduğum için kendime apayrı kızıyorm orası başka
edit : daha iyi kısmet değil abi, şimdi başka şeyler de yazmak istemiyorum annesinin bakış acışı ile ilgili.
ayrıca bildiğin attan inip eşşeğe binme olmuş oluyor bu olay şu anda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir süre canın acıyacak , uyuz olacaksın miden ağrıyacak belki uyku tutmayacak sürekli yediğin kazık aklına gelecek sınavın ortasında bile soruyu duşunmek yerine bu mevzuyu düşünüyor olacaksın (öss'nin ortasındayken ben) aradan biraz süre geçecek vay hamınaaaki ne kafalar dönmüş diyip kendine güleceksin , bu süreçte tek dikkat etmen gereken şey kendini rezil etmemek ileride keşke yapmasaydım diyeceğin ve utançla hatırlayacagın bi rezillik cıkarmamak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

la bunu ilk yasayan sen degilsin, son yasayan da sen olmayacaksin, ve digerleri artik bunu siklemiyor bile.

onun icin aglayacaksan git agla, zirlayacaksan git zirla.

sonra da "ayyhh cok moralim bozuk, aman rimelim de akacak simdi" diye etrafta dolanma.

gel buraya bosalt icini falan ama normal hayatinda koy gotune, rahat ol biraz.

kurtulmussun kizdan da hastalikli anasindan da. hem de bedavaya. daha ne istiyorsun!

yenisini bulursun bi kac aya.

bak bulundugum yerde internet baglantim kotu. bunu degistirecek bir seyim de yok hatta. 140KB/s ile film indirmeye calisiyorum. dusun ne kadar kotu durumdayim. keske anneli falan konu olsaydi bende de. yavas internet kanserden uzun surede olmek gibi ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O "kötü geçen" 1 ay var ya. Hacı sen büyük ihtimalle o arada boynuzlandın. Karşı taraftan emin olundu "bağzı" konularda, ondan sonra ihale sana kitlendi.
Maymungiller bir dalı bırakmadan başka dala geçmez.

Haa neden gelip bunu söylüyorum. Durumun daha erken farkında varıp travmanı hızlı geçir diye. İyilik aslında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus said:

bunların nedeni hep diziler var ya
mal karılar da izliyor salak saçma şeyleri özeniyorlar böyle oluyor

iyi kurtarmışın kendini sapık bir aileden şükret


(tu) %100 sebep malesef hatunların çoğu özellikle 90 sonrası nesil bugünün dizilerinde ki abuk subuk çarpık ilişkileri baya baya örnek alıyor evliliği filan rio karnavalı sanıyorlar :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

abi....

madem anne kendi için hoşlanıyo sen niye kavga ediyosun. anne hoşlandığı adamı kızıyla tanıştırmış bira muhabbeti belki bişi olur demiş. senlik bişey yok ki?


sevgilisi annesine elemanı mı ayarlamış oluyo o zaman?

bu da normal bişey değil ki .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...