Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bombilo said:

konuyu renklendirelim biraz, üşenmedim gece gece sardım.

Smok H-Priv + Custom Vapes Goon 528 RDA + Cotton Backon Wick'n'Vape + 0.2Ω quad + Dinner Lady Lemon Tart

best of best

tellerin aralığı fazla olmuş :D
Mesaj tarihi:
Arkadaş bundan verdi ama atomizerı eskimiş. Bende kendim uğraşamıcam tel vs falan keşfetmek ile. Bana direk bunun atomizerı için bi link verebilecek var mı hele ankara olursa harika olur.
http://www.joyetech.com/product/ego-aio/?age-verified=30fff84c0f
Mesaj tarihi:
istanbulda yarın gidip dükkandan alabileceğim avrupa yakası - levent/maslak/şişli civarı bir y er var mıdır ?

sigarayı gıraktım 2 ayı geçti. ara ara kaçamaklar yapıyordum. çocuk oldu artık onuda yapamıyorum ve dayanacak gibi değilim. gidip yarın alayım bir tane diyorum.
sipariş versem gelmez çünkü 1 gün içinde.

500-600 tl ye kadar çıkarım bütçe olarak.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

istanbulda yarın gidip dükkandan alabileceğim avrupa yakası - levent/maslak/şişli civarı bir y er var mıdır ?

sigarayı gıraktım 2 ayı geçti. ara ara kaçamaklar yapıyordum. çocuk oldu artık onuda yapamıyorum ve dayanacak gibi değilim. gidip yarın alayım bir tane diyorum.
sipariş versem gelmez çünkü 1 gün içinde.

500-600 tl ye kadar çıkarım bütçe olarak.

ipv8 veya hcigar dna133, üstüne Ijoy limitless rdta classic edition.Gerçek master race.Mod olarak alien da alabilirsin.
Mesaj tarihi:
2 aydır tarot nano kullanıyorum dahili pilli kullandığım en iyi cihaz,üstünede serpent mini taktım avucum kadar 1 günü sorunsuz çıkartıyor.Yaz geldi harika ufak bir setup oldu.
  • Yeni Oluştur...