Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 ne kadar uygun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 aliexpress fiyatına :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 75$ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 bombilo said: konuyu renklendirelim biraz, üşenmedim gece gece sardım. Smok H-Priv + Custom Vapes Goon 528 RDA + Cotton Backon Wick'n'Vape + 0.2Ω quad + Dinner Lady Lemon Tart best of best tellerin aralığı fazla olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 yoo gayet ıyı teller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ALibaba'dan daha önce birşey almadığımı belirterek başlayayım. Orada satılan coillere güven olur mu? Fiyat olarak çok iyi duruyorlar alayım 10 tane dursun diyorum, ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Vapesoon Kanthal Clapton / Fused Clapton bulursan alabilirsin, güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Arkadaş bundan verdi ama atomizerı eskimiş. Bende kendim uğraşamıcam tel vs falan keşfetmek ile. Bana direk bunun atomizerı için bi link verebilecek var mı hele ankara olursa harika olur. http://www.joyetech.com/product/ego-aio/?age-verified=30fff84c0f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 coili ekstir muhtemelen joytech ego aio coil diye arayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Aldım 0.6 olanından bakalım deniyeceğim akşama. Likit olarak Black Label diye bişi vardı onu da aldım bakayım bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 sigara içimine daha yakın diyorlar 0.6 ama bence 0.5 olan daha iyi dumanlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Duman değil, buhar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Well spotted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 istanbulda yarın gidip dükkandan alabileceğim avrupa yakası - levent/maslak/şişli civarı bir y er var mıdır ? sigarayı gıraktım 2 ayı geçti. ara ara kaçamaklar yapıyordum. çocuk oldu artık onuda yapamıyorum ve dayanacak gibi değilim. gidip yarın alayım bir tane diyorum. sipariş versem gelmez çünkü 1 gün içinde. 500-600 tl ye kadar çıkarım bütçe olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 K6 rta almak isteyen olursa pazar alanındaki konuya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 eyw buraya tekrar yazmana gerek yok, ilgilenen orada gorur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 bunuda bu gece sardım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Jeeztro said: istanbulda yarın gidip dükkandan alabileceğim avrupa yakası - levent/maslak/şişli civarı bir y er var mıdır ? sigarayı gıraktım 2 ayı geçti. ara ara kaçamaklar yapıyordum. çocuk oldu artık onuda yapamıyorum ve dayanacak gibi değilim. gidip yarın alayım bir tane diyorum. sipariş versem gelmez çünkü 1 gün içinde. 500-600 tl ye kadar çıkarım bütçe olarak. ipv8 veya hcigar dna133, üstüne Ijoy limitless rdta classic edition.Gerçek master race.Mod olarak alien da alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Noob adam ijoy ile fln ugrasamaz bir kac sayfa once yazdim ne alman gerektigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 o zaman yazlık bitane tarot nano kit veya al85 kit alıcak devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 2 aydır tarot nano kullanıyorum dahili pilli kullandığım en iyi cihaz,üstünede serpent mini taktım avucum kadar 1 günü sorunsuz çıkartıyor.Yaz geldi harika ufak bir setup oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Bu baby beast likitin anasını seviyor. Bir liste var mı mesela 100 puff da ne kadar likit harcadığını görebileceğimiz atomizerlerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 abi, öyle bir liste yapılması çok zor bir sürü değişken var. en basitinden kullandığın sıcaklık ya da watt sonra çekiş süren vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Gençler ego aioyu hiç sevmemiştim şimdi pico melo 3 almak üzereyim var mı itirazı olan? Farkını verip TRden alıcam elden iyi midir pico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar