Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Bir sorum olacak şuan 2 tankım var tfv8 baby ve uwell crown, Tfvde coil takılı ben bu tankı söksem bir kenara koysam crown kullansam bir süre coil çöpe gider mi? Yoksa ıslak kaldığı sürece sorun olmaz mı? Trollde geliyor bu tank değişim işlerinde coili korumak için yapabileceğim bir şey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 cok uzun sure bekletmeyi dusunmuyorsan bir sorun olmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 GERGE said: Buherevi nbaseleri iyi, daha once de soyledim kac kere. Titanium modeli var su anda elimde, super. tam link atabilir misin arada kaldım baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Tr'ye göre ortalama üstü bir kalitesi var. https://www.buharevi.net Uye olmadan satış cıkmıyor söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Aynen aynen üye olmadan görünmüyor hiç bir şey 1-2 saat mal gibi nerde bu ürünler diye baktıktan sonra akıllandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 allah rzası için anadolu yakasında elden likit alabileceğim bi yer var mı ? olm ne içtiğimi bilmiyorum. yazıcıoğlundakiler tezgahı kurmuş hepsi bizim imalatımız diyor. nerde yapıyorlar nasıl yapıyorlar. tamam tad güzel de içinde çamaşır suyu mu var bilmeden içiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 güvenilir sağlam likit istiyorsan http://www.anatolialikit.com sahibi arkadaşım..yeri yakacık da anadolu yakası...çok iyi çocuktur ve güvenilirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Nikotine ,nbase ,aroma ne marka kullaniyor acaba. Tr'de guzel yapan guvenilir bir yer bulmak lazim... Yurtdisi cok sikinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Vulcan_Lionheart said: güvenilir sağlam likit istiyorsan http://www.anatolialikit.com sahibi arkadaşım..yeri yakacık da anadolu yakası...çok iyi çocuktur ve güvenilirdir. paketleme falan guzel ama fiyatlar avrupa seviyesinde o nasil olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 kaliteyi ucuza alamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 fiyat normal ya. yazıcıoğlunda da 30-35 e satıyorlar abuk subuk likitleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Sen niye yazıcıogluna kitlendin kaldın ya :) Gir esigaram.us'a bir sürü yabancı likit satan var. En olmadı puflikit'ten al bir şeyler. http://www.anatolialikit.com/likitler/tabacco Site güzel ama likit firmasının ismi offside , tabacco yaziyor üstünde tobacco yaziyor fln... Burnuma çomar kokusu geliyor ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 gidip koklaya koklaya alıyorum ben ya. o nedenle internetten biraz piyango gibi geliyor. kokusunu sevmezsem almıyorum dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Kokusuyla tadı birbirini tutmaz yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Yerli likitçiler en iyi klonu kim yapacak yarışına girmiş, hepsinde fix gambit, unicorn vs. clone receipe'ler... Tabi direk twisted, solub hazır karışım aromalardan alıp yapıyor da olabilirler, o daha da komik bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 burada da twisted satiliyo aroma olarak alip kendin yapiyosun da, kendi yaptiginla premium un tadi bambaska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 abi aynı olsa zaten dünya çok değişik bi yer olurdu sdfdsf. twisted değil de kendiniz bulabiliyorsanız aroma alıp yapın illa clone yapacam diyorsanız. burada milyon çeşit tarif var, önce bakın hangisini sevebilirim diye içindekilerden, ona göre aroma alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Masticore said: Sen niye yazıcıogluna kitlendin kaldın ya :) Gir esigaram.us'a bir sürü yabancı likit satan var. En olmadı puflikit'ten al bir şeyler. http://www.anatolialikit.com/likitler/tabacco Site güzel ama likit firmasının ismi offside , tabacco yaziyor üstünde tobacco yaziyor fln... Burnuma çomar kokusu geliyor ama bilemedim. yaklaşık 1 senedir alıyorum ordan,gayet kaliteli likitleri var,nbase merck ve sigma kullanıyorlar bildiğim kadarıyla,üretim yerlerini de gördüm,pırıl pırıl malzemeler ve mekan...asla çomar değil yani..zaten tanıyorum sahiplerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Deneriz bir ara o zaman... Söylede arkadaşına pati'ye özel indirim kodu tanımlasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 söyledim zaten :) indirim konusunu konuşuruz abi dedi geçiştirdi :D muhtemelen yapar ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 likit işinde bu kadar macera aramak istemeyen birisi için şu nasıl bir yöntem? keyf ten 100 ml 3 yada 6 mg nikotin nbase alsam. içine sevdiğim hazır aromalardan birini alsam mesela solub un gambit 10ml. 2 sini tek şişede karıştırıp demlendikten sonra içsem. olmaz mı ? çünkü ben ne vg pg nikotin alıp nbase hazırlayabilirim nede içine oranlı şekilde karıştırıp aroma koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 juul'un yanına pod bulamazsam korkusuyla gittim yedek olsun diye smok alien kit aldım ama bana göre değil bu alet. çok fena daraltıyo beni, coilden midir, tanktan mıdır, likitten midir bilmiyorum ama içemiyorum. sony vc6 2 pil, smok alien kit, 4 tane yedek coil ve pil şarj aleti var şu an elimde boşta duran. kaça satarım ben bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Yanlış almıssın , Atomizer nautilus 2 alsan daralmazdın. Baby beast cok buhar veriyor. Nautilus 2 takıp kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Arkadaşım elektronik sigaraya geçmek istiyor uzun süredir ona hediye almayı planlıyorum. Smoak al85 almayı düşünüyorum genellikle e-sigaraya başlamak için çok iyi bir mod olduğunu söylüyorlar bir de sizin fikrinizi almak istiyorum bu mod iyi midir? Başka önerebileceğiniz aynı fiyat bandında modlar var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar