Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Bir sorum olacak şuan 2 tankım var tfv8 baby ve uwell crown, Tfvde coil takılı ben bu tankı söksem bir kenara koysam crown kullansam bir süre coil çöpe gider mi? Yoksa ıslak kaldığı sürece sorun olmaz mı? Trollde geliyor bu tank değişim işlerinde coili korumak için yapabileceğim bir şey var mı
Sosyal ağlarda paylaş

allah rzası için anadolu yakasında elden likit alabileceğim bi yer var mı ?

olm ne içtiğimi bilmiyorum. yazıcıoğlundakiler tezgahı kurmuş hepsi bizim imalatımız diyor. nerde yapıyorlar nasıl yapıyorlar. tamam tad güzel de içinde çamaşır suyu mu var bilmeden içiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen niye yazıcıogluna kitlendin kaldın ya :) Gir esigaram.us'a bir sürü yabancı likit satan var. En olmadı puflikit'ten al bir şeyler.

http://www.anatolialikit.com/likitler/tabacco

Site güzel ama likit firmasının ismi offside , tabacco yaziyor üstünde tobacco yaziyor fln... Burnuma çomar kokusu geliyor ama bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Sen niye yazıcıogluna kitlendin kaldın ya :) Gir esigaram.us'a bir sürü yabancı likit satan var. En olmadı puflikit'ten al bir şeyler.

http://www.anatolialikit.com/likitler/tabacco

Site güzel ama likit firmasının ismi offside , tabacco yaziyor üstünde tobacco yaziyor fln... Burnuma çomar kokusu geliyor ama bilemedim.

yaklaşık 1 senedir alıyorum ordan,gayet kaliteli likitleri var,nbase merck ve sigma kullanıyorlar bildiğim kadarıyla,üretim yerlerini de gördüm,pırıl pırıl malzemeler ve mekan...asla çomar değil yani..zaten tanıyorum sahiplerini.
Sosyal ağlarda paylaş

likit işinde bu kadar macera aramak istemeyen birisi için şu nasıl bir yöntem?

keyf ten 100 ml 3 yada 6 mg nikotin nbase alsam. içine sevdiğim hazır aromalardan birini alsam mesela solub un gambit 10ml. 2 sini tek şişede karıştırıp demlendikten sonra içsem. olmaz mı ?

çünkü ben ne vg pg nikotin alıp nbase hazırlayabilirim nede içine oranlı şekilde karıştırıp aroma koyabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

juul'un yanına pod bulamazsam korkusuyla gittim yedek olsun diye smok alien kit aldım ama bana göre değil bu alet. çok fena daraltıyo beni, coilden midir, tanktan mıdır, likitten midir bilmiyorum ama içemiyorum.

sony vc6 2 pil, smok alien kit, 4 tane yedek coil ve pil şarj aleti var şu an elimde boşta duran. kaça satarım ben bunları?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım elektronik sigaraya geçmek istiyor uzun süredir ona hediye almayı planlıyorum. Smoak al85 almayı düşünüyorum genellikle e-sigaraya başlamak için çok iyi bir mod olduğunu söylüyorlar bir de sizin fikrinizi almak istiyorum bu mod iyi midir? Başka önerebileceğiniz aynı fiyat bandında modlar var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...