Auril Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 likit işinde deli para var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Likitler sahte değil muhtemelen, adamların kendi markaları da ortamlarda sahte dersin, kim bilecek. TR'de üretilen likitlerden clean room falan beklemeyin dedik ama, en temizi bu civarda temizlikte falan üretiliyordur. Yurtdışından, bilindik butik markalardan satın alın rahat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sahte likit muhabbeti ne? alıyorsunuz ama likit değil su mu çıkıyor lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 piconun üzerine serpent mini almayı düşünüyorum arkadaşlar bu arada, hem kendim sarmak istiyorum coili, daha iyidir diyebileceğiniz bir tank var mı? kendim sarmak daha iyi geliyor ya uğraş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 likiti nerden almak lazımki şimdi. sahte dedikleri şey homemade olması mı ? zaten çoğu yerde el altından vergisiz falan satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 trde isen zaten hepsi vergisiz fasd antalyadaysan var bildiğim güzel temiz çalışan bir yer, likitleride baya iyi. bizim discord uçtu mu? serpent konusunda ne diyorsunuz? var mı 22mm daha iyi bir tank önerebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Lectre said: piconun üzerine serpent mini almayı düşünüyorum arkadaşlar bu arada, hem kendim sarmak istiyorum coili, daha iyidir diyebileceğiniz bir tank var mı? kendim sarmak daha iyi geliyor ya uğraş olur 22mm atomizerlarda sarım yapacağın alan dar oluyor biraz ama serpent miniyi bilmiyorum kullanmadım hiç. gerçi pico'nun üzerine mecbur 22mm takacaksın. ben toptank ile başlamıştım sarma işine. sonra smok alien mod + geekvape griffin 25 plus a geçtim. ikiliden baya memnunum. sarım yapmak için alan geniş baya. toptankte sararken kanthal tel sarıyordum hep, clapton falan hiç denemedim ama olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 tfv12 geçmiş gümrükten :D artık litre likitle dolaşırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Laraken said: Lectre said: piconun üzerine serpent mini almayı düşünüyorum arkadaşlar bu arada, hem kendim sarmak istiyorum coili, daha iyidir diyebileceğiniz bir tank var mı? kendim sarmak daha iyi geliyor ya uğraş olur 22mm atomizerlarda sarım yapacağın alan dar oluyor biraz ama serpent miniyi bilmiyorum kullanmadım hiç. gerçi pico'nun üzerine mecbur 22mm takacaksın. ben toptank ile başlamıştım sarma işine. sonra smok alien mod + geekvape griffin 25 plus a geçtim. ikiliden baya memnunum. sarım yapmak için alan geniş baya. toptankte sararken kanthal tel sarıyordum hep, clapton falan hiç denemedim ama olabilir tabi. işte serpent tek coilliymiş sanırım bende yeter diye düşündüm, aslında gümrükten geçeceğini bilsem bir adette alyen alabilirim ama takılır yüksek ihtimalle diye düşündüğümden almıyorum :( neyse öğrenicez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 griffini de tek sarıyorum ben ikiye izin vermesine rağmen sıkıntı yok onda. alyen gümrüğe takılabilir evet, güvenilir türk sitelerinden birinde indirime girerse yapıştırabilirsin yoksa pahalı ya hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 yeni coilde de bu kötü tad gitmedi ya. kurtulamadım illetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Lectre said: Laraken said: Lectre said: piconun üzerine serpent mini almayı düşünüyorum arkadaşlar bu arada, hem kendim sarmak istiyorum coili, daha iyidir diyebileceğiniz bir tank var mı? kendim sarmak daha iyi geliyor ya uğraş olur 22mm atomizerlarda sarım yapacağın alan dar oluyor biraz ama serpent miniyi bilmiyorum kullanmadım hiç. gerçi pico'nun üzerine mecbur 22mm takacaksın. ben toptank ile başlamıştım sarma işine. sonra smok alien mod + geekvape griffin 25 plus a geçtim. ikiliden baya memnunum. sarım yapmak için alan geniş baya. toptankte sararken kanthal tel sarıyordum hep, clapton falan hiç denemedim ama olabilir tabi. işte serpent tek coilliymiş sanırım bende yeter diye düşündüm, aslında gümrükten geçeceğini bilsem bir adette alyen alabilirim ama takılır yüksek ihtimalle diye düşündüğümden almıyorum :( neyse öğrenicez bakalım Serpent piconu üstüne gidebilecek en akıllıca atomizerdir.Piconun gücüyle orantılı tek sarım olması avantajdır.Deck rda decki gibi dar yada zor değildir.Olabilecek en basit deck yapısına sahiptir.Bacalardan teli geçirip sıkıyorsun . Pico ile 0.5 ohm aralıklarında içerek hem likitten kar edersin ,hemde pilden. Kendimde kullanıyorum.Ben tarot nanoyla set yaptım ufacık canıma cincon takılıyoruz .Kesinlikle tavsiye ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yazlık kitim tarot nano üstüne merlin mini,kışlıklarımda tfv8 cloud beast veya ijoy limitless classic edition mod alien şeklinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Serpent bence cok kotu bir sey. Iyi bir sey ariyorsan hurricane v2 sxk clone yapistirican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Tfv8 baby, gemini, ijoy combo nasıl? Yakınımda olanlara bakıyormuşsun gümrükle uğraşmayayım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 3'u de birbirinden farkli seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 premium likit getiren var mı yurtdışından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Masticore said: Serpent bence cok kotu bir sey. Iyi bir sey ariyorsan hurricane v2 sxk clone yapistirican. Niye küfürbazmı bu serpent neden çok kötü birşey patlıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Masticore said: 3'u de birbirinden farkli seyler Ben rta alacağım değil mi o zaman? Sarıp hazırlayıp doldurup doldurup içicem drip flm uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 işin nerdlüğünü hobi olarak yapın da bi de bilmeyenlerw bi sticker hazırlayın be. bizim vücut geliştirme başlığında yapmadığımız gibiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 sticker mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Sticker mı diyene kadar bana cevap versene :< daha sonraki sayfada tel pamuk diye darlayacam sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 abi imkanın varsa alyen al derim üzerine bi de geekvape griffin 25 plus oturt mis gibi. ama picoya devam edeceksen de bilmiyorum serpent miniyi, ben picoyu kangertech toptank mini ile kullanıyordum. sarması falan zor gelmemişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 STICKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 pazar alanıda ölmüş :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar