Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming Istanbul

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

eldar said:

Sektörü geliştirmekten ziyade birilerinin para kazanması için yapılmış bir fuara benziyor.

Artariel said:

isin icine animecilerin ve anime konseptli civik cosplayerlarin, lolculerin ve 18 yas altinin girmedigi genis capli bir oyun etkinligi var midir? game developers @turkeyin etkinliklerine katiliyorum mesela ara sira, kucuk capli oluyor ama on numara adamlar cok saglam muhabbetleri olan kisiler var. guzel vakit geciyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ergen dolu derken kendinizin de 10 yasindan beri bilgisayar karsisinda oldugunuz gercegini goz ardi ediyosunuz.

Heralde ergen dolu olacak, siz 30 yasinizda oyun fuarinda ne yapiyosunuz onu bi sorgulayin once sdfg

Eger cok ilgiliyseniz gidersiniz e3 lere blizconlara kazandiginiz parayla, daha az ergen dolu bi ortamda muhabbete girersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Ergen dolu derken kendinizin de 10 yasindan beri bilgisayar karsisinda oldugunuz gercegini goz ardi ediyosunuz.

Heralde ergen dolu olacak, siz 30 yasinizda oyun fuarinda ne yapiyosunuz onu bi sorgulayin once sdfg

Eger cok ilgiliyseniz gidersiniz e3 lere blizconlara kazandiginiz parayla, daha az ergen dolu bi ortamda muhabbete girersiniz.

ergenken ben de istiyordum bu tarz etkinliklere gitmek ama demek istediğim filtrelemeyle ve tercihle alakalı bir durum. yani 'ergenler kötüdür' durumu değil. ilk postlarda dediğim gibi etrafta ciyak ciyak yarı kalın yarı detone bağırışmaları tercih etmiyorum. kendi anasına babasına küfür eden monitöre kafa atan düşük zeka bir tipin e-celeb olarak karşıma sunulmasını istemiyorum. bu yüzden tercih etmedim mesela. yoksa ergen kitle nereye giderse gitsin, sadece aynı etkinlikte bulunmamayı tercih ediyorum o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
Blizzard gelmeyecek ama Nvidia'ya ortak proje için onay vermiş. Aral'la birlikte stand açacaklar, Turnuvalar olacak. Blizzard Türkçe reklamlarla zaten ülkeyi yokluyor, Nvidia'ya da adına turnuva yapabilir onayı verilmiş sanırım. Ama şirket olarak ben geleceğini hiç düşünmüyorum, 50 60k communitysi vardır (WoW, Overwatch, Diablo total) Türkiye'de neden gelip ofis açsın ya da stand kursun ki...
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

-Deno- said:

hafta sonu iki gün ordayız.

overwatch için takım çıkaralım?

Saç baş yoldurmayacagını bilsem gelirdim de patiye güvenim sıfır shooterda.

abi bence denemeye değer.

sen o tarihe kadar /v/ ye ara versen, fix bi ekip 1 hafta beraber oynasak bi yerlere geliriz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

xunn said:

-Deno- said:

hafta sonu iki gün ordayız.

overwatch için takım çıkaralım?

Saç baş yoldurmayacagını bilsem gelirdim de patiye güvenim sıfır shooterda.

abi bence denemeye değer.

sen o tarihe kadar /v/ ye ara versen, fix bi ekip 1 hafta beraber oynasak bi yerlere geliriz bence.

did you mean /y/

^_^_^_^__3-_^-3-^__^_^^3
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

ben, xunn, bıngıl, lath, ammoniac, falrod gibi bir ekip çıksa yürümez miyiz?

gerçi ammo kıprıslı olduğu için gelemez muhtemelen.

ben katılırım isterim ya.

ben de gelicem 2 sinde, ama kimseyi tanımıyorum tabi :) aranıza almayabilirsiniz :P
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

-Deno- said:

ben, xunn, bıngıl, lath, ammoniac, falrod gibi bir ekip çıksa yürümez miyiz?

gerçi ammo kıprıslı olduğu için gelemez muhtemelen.

ben katılırım isterim ya.

ben de gelicem 2 sinde, ama kimseyi tanımıyorum tabi :) aranıza almayabilirsiniz :P

gel abi, ammo yerine sen girersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...