BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 eeee cosplayde kimler kazandı var mıydı işe yarar bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 eldar said: Sektörü geliştirmekten ziyade birilerinin para kazanması için yapılmış bir fuara benziyor. Artariel said: isin icine animecilerin ve anime konseptli civik cosplayerlarin, lolculerin ve 18 yas altinin girmedigi genis capli bir oyun etkinligi var midir? game developers @turkeyin etkinliklerine katiliyorum mesela ara sira, kucuk capli oluyor ama on numara adamlar cok saglam muhabbetleri olan kisiler var. guzel vakit geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Ergen dolu derken kendinizin de 10 yasindan beri bilgisayar karsisinda oldugunuz gercegini goz ardi ediyosunuz. Heralde ergen dolu olacak, siz 30 yasinizda oyun fuarinda ne yapiyosunuz onu bi sorgulayin once sdfg Eger cok ilgiliyseniz gidersiniz e3 lere blizconlara kazandiginiz parayla, daha az ergen dolu bi ortamda muhabbete girersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Esh said: Ergen dolu derken kendinizin de 10 yasindan beri bilgisayar karsisinda oldugunuz gercegini goz ardi ediyosunuz. Heralde ergen dolu olacak, siz 30 yasinizda oyun fuarinda ne yapiyosunuz onu bi sorgulayin once sdfg Eger cok ilgiliyseniz gidersiniz e3 lere blizconlara kazandiginiz parayla, daha az ergen dolu bi ortamda muhabbete girersiniz. ergenken ben de istiyordum bu tarz etkinliklere gitmek ama demek istediğim filtrelemeyle ve tercihle alakalı bir durum. yani 'ergenler kötüdür' durumu değil. ilk postlarda dediğim gibi etrafta ciyak ciyak yarı kalın yarı detone bağırışmaları tercih etmiyorum. kendi anasına babasına küfür eden monitöre kafa atan düşük zeka bir tipin e-celeb olarak karşıma sunulmasını istemiyorum. bu yüzden tercih etmedim mesela. yoksa ergen kitle nereye giderse gitsin, sadece aynı etkinlikte bulunmamayı tercih ediyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 https://jessienoochies.files.wordpress.com/2014/03/laracroft-cosplay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 quiet'a benziyor la yüzü. ya da cıbıl göreyim ümidiyle beyin böyle decode etti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bu sene bliz gelecek ayağı çekiyorlar ancak gelmeyecekmiş, dağıtıcı firma stand açıyormuş, yine katılımcının kandırılması söz konusu, gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 overwatch standi imis hepi topu oda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Aiko said: https://jessienoochies.files.wordpress.com/2014/03/laracroft-cosplay.jpg http://img.memecdn.com/not-bad-putin-obama-is-too-general_fb_1137257.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 hafta sonu iki gün ordayız. overwatch için takım çıkaralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Haftaici ugramayi dusunuyordum ben bombalama vs ye denk gelmemek icin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 -Deno- said: hafta sonu iki gün ordayız. overwatch için takım çıkaralım? Saç baş yoldurmayacagını bilsem gelirdim de patiye güvenim sıfır shooterda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ayıb ediyon ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 sitesine bakarken liseli apış arası koktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Blizzard gelmeyecek ama Nvidia'ya ortak proje için onay vermiş. Aral'la birlikte stand açacaklar, Turnuvalar olacak. Blizzard Türkçe reklamlarla zaten ülkeyi yokluyor, Nvidia'ya da adına turnuva yapabilir onayı verilmiş sanırım. Ama şirket olarak ben geleceğini hiç düşünmüyorum, 50 60k communitysi vardır (WoW, Overwatch, Diablo total) Türkiye'de neden gelip ofis açsın ya da stand kursun ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 blizzard neden bir ülkede ofis açsın abi zaten. adamların productionları HQ'da yapılıyor. onun dışında support, data centerlar belli. ne ofisi açacaklar başka ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 xunn said: -Deno- said: hafta sonu iki gün ordayız. overwatch için takım çıkaralım? Saç baş yoldurmayacagını bilsem gelirdim de patiye güvenim sıfır shooterda. abi bence denemeye değer. sen o tarihe kadar /v/ ye ara versen, fix bi ekip 1 hafta beraber oynasak bi yerlere geliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 -Deno- said: xunn said: -Deno- said: hafta sonu iki gün ordayız. overwatch için takım çıkaralım? Saç baş yoldurmayacagını bilsem gelirdim de patiye güvenim sıfır shooterda. abi bence denemeye değer. sen o tarihe kadar /v/ ye ara versen, fix bi ekip 1 hafta beraber oynasak bi yerlere geliriz bence. did you mean /y/ ^_^_^_^__3-_^-3-^__^_^^3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ben, xunn, bıngıl, lath, ammoniac, falrod gibi bir ekip çıksa yürümez miyiz? gerçi ammo kıprıslı olduğu için gelemez muhtemelen. ben katılırım isterim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ahahaha o ekibi topla baklava yolliyalim asdffdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 -Deno- said: ben, xunn, bıngıl, lath, ammoniac, falrod gibi bir ekip çıksa yürümez miyiz? gerçi ammo kıprıslı olduğu için gelemez muhtemelen. ben katılırım isterim ya. ben de gelicem 2 sinde, ama kimseyi tanımıyorum tabi :) aranıza almayabilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 falrod ve lath gelir, ahmet havasında olursa gelebilir, ammo %90 gelmez, bıngıl'ı bilemiyorum irl görüşmedik hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Catze said: -Deno- said: ben, xunn, bıngıl, lath, ammoniac, falrod gibi bir ekip çıksa yürümez miyiz? gerçi ammo kıprıslı olduğu için gelemez muhtemelen. ben katılırım isterim ya. ben de gelicem 2 sinde, ama kimseyi tanımıyorum tabi :) aranıza almayabilirsiniz :P gel abi, ammo yerine sen girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bende gelirim hanzo main btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ben gelirim ama deno'dan çekiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar