bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 zarınız hep 20/20 gelsin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 senko said: Patice said: senko said: off bi de leş gibi kokuyor yedikleri leş mamadan fln dolayı muhtemelen Senko senin kac cocuk var canim 0 Diline vurmuş demek ki senkocum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Esh said: Patice said: Esh said: bebe götünün kokusu uzaktan hoş gelir Esh ben seni 30 unda ceo falan saniyodum kac cocuk var senin ya? ben cocuklu ceo değilim ama sen östrojeni tavan yapmış hamilesin =P işin şakası bi yana , umarım güzel, kültürlü analı babalı büyüyen bi cocuk olur Yok ya bişeyin tavan yaptıgı normal düz bir hamileyim. Bisey canim istemiyo, her seye aglamiyorum falan... yalan yani yemeyin bu numaralari kardeşlerim.. Teşekkurler bu arada insallah guzel bir gelecek verebiliriz kendisine.. insallah kültürlüyüzdür 😅 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 hayırlısı tebrikler sana da, odin analı babalı, sağlıklı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 odin demişken en baştan vikings izliyorum tekrar of çok güzel <33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Oy kullanılacak sandıklar belli olmuş, kontrol edebilirsiniz ysk sitesinden. Biz Hayırlıoğlu Ortaokulunda kullancakmışız oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Netflix'e üye oldum. İlk 1 ay ücretsizmiş, sonra uyelıgımı inaktif edip eş, dost, anne, baba mailiyle ilerlemeyi düşünüyorum. Blutv ve puhutv'ye de üye oldum. Çinki işsizlik böyle bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 bel ağrısından doğrulamıyorum bütün gün paticik spamladım bot gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 geçmiş olsun biladero ciddi bişey değil de yanlış oturmaktan veya hareketsizlikten kaynaklanan bişeyse yürüyüş çok iyi geliyor benim de yine ağrımaya başlamıştı bel bölgesi, 1-2 hafta filan yürüyüş yaptım ve hani öyle her gün de değil ha direk geçti ağrı falan kalmadı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 ağrı top seviyede diilse yürüyüş hakkaten iyi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 bazı patilerin 5-6 sene önceden kalma efsane fotolarını buldum. banlanma riskim yoksa random konularda paylaşmak istiyorum günlük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 olmadi paticik pron da yayinlayanzi.. fap 2.01p.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 geçen gün bi arkadaşım houston'dan geldi. bi haftalığına mı ne tatile gitmişti yıllık izinde. çok üzülmüş gelirken. öyle böyle üzülmemiş ama. beni de üzdü pis herif. "sonra birden uyanıyosun, 4-5 detayını hatırladığın bi rüya, 'türkiye ne olum haritada yerini bulamam. hatta sen de vardın ya havalimanında mı ne çalışıyormuşuz ahashdgas' diye anlatıyoruz" diye geyik yaptık anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 hay sıçayım. bekaret gibi ağzına sıcayım senın ya. ulan ülke değiştirdim halen yakamdan düşmedi bu illet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Archangel_ said: bazı patilerin 5-6 sene önceden kalma efsane fotolarını buldum. banlanma riskim yoksa random konularda paylaşmak istiyorum günlük :P Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 sende değişen bişi yoktur ki olm, şimdiki fotonu koy yine aynı. yaşlanmanın bugını buldun yeminle. 10 senede bi şehir değiştir de anlamasınlar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 yok ya son 2 sene yaşlandırdı baya :/ yeniden gençleşcem ama umarım, planlar tutarsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 yaşlandık ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ya sabah sabah cem yılmaz izledim de moralim düzeldi https://www.youtube.com/watch?v=kXNZxlmYsQQ eahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 SMMM staja başlama sınavından 59,5151 alarak BAŞARISIZ olmuşum. yıl kapanışı dolayısıyla zaten çalışmadan girmiştim temmuzda çalışır geçerim diye ama böyle yarım puandan az bir puan farkıyla kaçırınca çok koydu keşke azcık çalışsaymışım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Kötü olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 tatsız olmuş. bir de zor bir sınav mı bu ya? millet patır patır kalıyor hep çevremdekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bana da bugün güzel bir teklif gelmiş linkedin'den arada sırada böyle şeyler olunca insan sevindirik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Manchester'dan bi numara aradı. Dedim noluyor iş teklifi mi geliyor.. Meğer araç kiralama sitesinin merkezi oradaymış, firmayı değiştirdiklerini söylediler. Bi sıkıntı çıkmaz inişuallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 senko said: tatsız olmuş. bir de zor bir sınav mı bu ya? millet patır patır kalıyor hep çevremdekiler. Bizim şirketin yeminli mali müşavirliğinde elemanlar 50 bile alamamışlar bilmiyorum bence biraz yorum yeteneği olan adam yapar ama hukuk ve iktisat soruları direkt bilgi gerektiriyor herkes orda patlıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar