Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Allahu akbar bom diyo pasaport direk ingiltere de bana vize vermedi afganistan uae katat pakistan irak tayland son 4 ulke recent country visitings diye comment yazmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Yalnız bende kıllandım şimdi sizden. Ne ayaksınız olm siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 kirli sakallı çektirmeseydim vize fotosunu keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 abi şaka bir yana. kıllanan kişi 1 günde vize vermez ya. ayrıca 24gün gibi saçma bir tarih vermez. kesin hata var da kimse uğraşmaz. almışsın işte vizeni. uza derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Sıkıldım artık günlük. Ne bok yicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ..ee.. esasinda tr o konuda cok sansli bir ulke..acik bufe istedigini yiyebilirsin..bogazimiza kadar batmis durumdayiz hali hazirda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 çalışamadım doğru düzgün ya. ielts de bile sıcıcam gibi. gmat de yalan oldu bu sene artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 3 ayda 1 boka sarma rituelime hos geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 zamanında metro tv de çalan ancak bebe olduğum için hatırlayamadığım şarkılara baktım iyi nostalji oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Peregrin said: 3 ayda 1 boka sarma rituelime hos geldim et ye iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 alpha gpc ve citicoline kullanan oldu mu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 multivitamin gibi para tuzağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 kullandin mi? tr'de hangi markadan aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Hanımlar beyler. Vizemle ilgili mesajımı yazmıştım önceki sayfaya. Şimdi cevabını öğrendim. Sizlerle de paylaşayım işinize yarayabilir bilmiyorsanız. Konsolosluktaki vize departmanından biriyle konuştum. Olay şuymuş. Benim en son 6 aylık Italya vizem geldiğinde gidememiştim Italya'ya o zaman. Daha ben hiç bundan bahsetmeden muhabbet buraya geldi. "Bize verilen emir, uzun dönem vize var ama bir tane bile Italya damgası yoksa, yani hiç gelmediyse, sonraki vizesinde ya red, ya da kısa dönem tek girişlik vize verilmesi" dedi. Sonradan benim durum böyle böyle, ben de girememiştim diyince, "Bu sefer mutlaka giriş yapın, yoksa sonrakine red kararı gelir" dedi. Ana vize ülkesine hiç girmeden, başka ülkeye gidince ilk durak olarak, o gittiğin ülkede sorun çıkabiliyordu. Bunu biliyordum ama vize ülkesine hiç girmedin(atiyorum sorun çıktı, iptal ettin ama başka ülkeye de gitmedin) diye vizede sorun çıkartacaklarını bilmiyordum. Aklınızda bulunsun. Kadının dediği şey de doğru. 6 aylık vize varsa sorun çıksa da bir ara gelip gidin dedi. Yeterki damga olsun. Şimdi tekrardan 6 aylık, 1 senelik vize seviyesine ulaşana kadar 3 kademe filan geçecek yine 1 ay, 3 ay, 6 ay diye:( Neyse kendi hatam gitmemek. Red gelmediğine dua edeyim. En azından 24 ay istemek veya Pakistan vizeleriyle ilgili bir durum değilmiş. Onu öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Abi son 2 3 yıldır, İŞİD terörü başladığından beri, acaip saçmaladı vize konusunda AB. İtalyadan vize almak istedim aynı şekilde, toplamda en az 50 kere giriş çıkış yaptığım ülke, 1 aylık tek haftalık ve tek girişlik vize verdi. Nedenini sorunca da bana ilk olarak italyaya gitmediğim, yunana girdiğim söylendi. Lan salaklar arabayla gittim italyaya, başka nasıl arabayla italyaya gidebilirim ki dedim. Bana bundan gayrı uçakla gideceksin ozman dediler. Bi daha da italyadan vize almadım bende. Baya saçma kuralları oldu artık her ülkenin kendi kafasına göre. Hatta şu anda Almanya İtalyadan daha mantıklı vize almak için, son bi kaç yıllık tecrübelerime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 adamlar araba ile gideceğini düşünememiş asdasdasd pek yakın bir mesafe değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 yine sabah sinav var yine uyuyamiyorum siyirticam yemin ederim ya.. keske iptal etseydim sgerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Promenader said: Peregrin said: 3 ayda 1 boka sarma rituelime hos geldim et ye iyi gelir Yedim gecmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 olm 3.dunya ulkesinizdesiniz lan vize alabildiginize sukredin sagdan soldan ben avrupa olsam hicbisi vermem turkiyeye uganda ile ayni muamaeleyi cekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 3. dünya ülkesi olduğumuzu sağolsunlar iyi hissettiriyolar ya. Random kenara çekip araba aramalar, pasaport kontrolleri, sert sert bakılarak sorular falan. Bide esmer, sakallı falansan GG zaten direk. Halbuki pis herifler para kazandırmaya geldik lan size. Ben çok mu memnunum bi haftada dünya kadar yol yapmaya dandirik ülkenizde... Çok kırgınım AB ye son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 dandirik ülke? peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 komsuda parti var, donla gidip gencler egleniyo muyuz dicem. all the single ladies caliyo, soylemeye calisiyolar, acaba dansetmeye calisan da var midir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 twerk twerk twerk yapıyolardır yağlı popişleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 sezen aksuya gectiler, kafalar cok karisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar