aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Fakirim demedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 'f' büyük. telefondan yazdı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Sentfrommyiphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 aquila > aqua > "e"qual > E q nun tersi > d u dan sonra ne var " i " u dan önce ne var alfabede " t " q nun çııbığını kes " o " q dan sonra ne var alphabet te " r " Editor. şükrü = editor. OMG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 aquila said: Fakirim demedim ki.Zihin fakiri dedim abi ben de. Alınma hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ba dam tıss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Liebe said: applev0dka said: sağol abi, valla konustuk işte, çalışma saatleri, servisi, maaşı, yemek olayını, sorumlulukları ve benden beklentilerini falan. izin ve maaş arttırımı olayını konusmadık sadece o da sanırım kanunda belirlendiği gibi işliyordur zaten. daha imzalar atılmadı zaten :p haftaya evrakları falan ayarlıcam, şu GATA'da askerlik işini de halledince başlıcam ayın 10u gibi falan, o zamana kadar aklıma takılan bişey olursa sorarım zaten. sağol rıdvancım :) oo olgaçcım hayırlı olsun ilk maaşı kazanda ıslatırız artık ahahah ben de ders çalışmaktan kafayı yemek üzereyim kaldı 25 gün kpss ye. 13 yaşında ders çalışmayı kesip 26 yaşında hayatında hiç çalışmadığın kadar ders çalışmaya başlamak çok zormuş, ama şu herkesin oğlum kafanı duvarlara vurursun yapma böyle bitir şu okulunu derken neyi kastettiğini bizzat yaşayarak anlamak hepsinden daha betermiş. neyseki öyle ya da böyle verdim 17 dersi 1 senede okul bitti artık, kpssde yüksek yaparım gibi gözüküyor inşallah 1 ay sonra yıllardır düşündükçe içimi burkan her şeyden tamamen kurtulmuş olacağım. eyvallah :D işte ben ilk maaşı alana kadar senin kpss olayı belli olur, sonra bakarız bakalım bişeyler ayarlarız. kolay gelsin sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 cok mutsuzum ölsem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Bosver yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 applev0dka said: cok mutsuzum ölsem ya. bir ölene ikinci ölümü bedava alabiliyo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 durun lan, once buyukleriniz olsun, terbiyesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 nan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bugün stajımın son günü (:P)(:P)(:P) sonra yine işsizlik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Liebe said: abi ben onu kpss ye çalışırken yazmıştım zaten bilerek, kpss 2016 başlığına bak zaten görürsün :D ciddiye almadın di mi yahu o yazdığımı, baya geyiğine yazmıştım ben onu, memurluk benim gibi tembel ötesi bir adamın yapabileceği en mükemmel meslek zaten ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 dün microsoft support'u aradım windows 10'la ilgili bi sorun için adam "hiç ultima online platformunda bulundunuz mu" diye sordu daha ilk dakikadan ha ney evet seneler önce oynardık dedim nebula'da kullanıcı adım ymumcuoglu'ydu, meğer adımı soyadımı görünce hatırlamış hatta aynı internet kafeye gidermişiz izmir'de onu konuştuk vs abi nasıl bi dumur lan, iyi güldük valla nostalji oldu hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ymumcuoglu nebula'nin en serefsiz forum moduydu oglum bulsam zaten bende yemisim windows 10'unu derim. olm saka maka benim kuzenle sinif arkadasi cikmistin o zaman da dumur olduyduk hey gidi gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ahahhahha imam gene belgelerle bir yetolugu daha gunyuzune vurmuş HLL QEQEME kalede bi bebe var sol elinde tek isaret parmagi kalmis artik nasil bi kaza olduysa bir darbuka caliyor aklin hayalin durur nasıl sektiriyor o kalan tek parmagini gelip gorup dinlemen lazim qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 bu "getir" nasıl bişeymiş yahu bi ton dondurma aldık 5tl ye geldi, 11 dakikada kapınızda dedi, hayatta gelmez dedim 8 dakikada geldi lan benim bakkala gidip 8 dakikadan fazla sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konferansa gittik Prudent'i övdüler durdular :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 muhtemelen oktarı tanımıyolardir kanka uzulme o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 yaptığım dosya hata verdi kapandı. baştan başladım. 6 da çıkıp spora gidecektim. şimdi en az bi saat işim uzadı. çok pis küfür emenike vs vs. neyse iyi yönden bakmakta fayda var yine de günlük. tgif. emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 bakalim nolcak yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 tanıştığım bütün kızlar mı attention whore olur ya. bir tanesini yazayım hatta bir ara baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ahh ahhh Adrianna Vega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mutsuzluk elementine dönüştüm mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar