feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 sadfjhsdfg. nope. bugüne kadar sadece 1 kez pre workout içtim, bi de protein tozunu kokladım. haşır neşir oluşum bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 sevismekten biktim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Gel hocam hayatları degistirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 senko said: Gel hocam hayatları degistirelim. ya bas git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Nerelere gidem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Yazlığın tam karşı tarafında özcanlar köfte var tekirdağda onun otoparkında Kayınpederi bekliyorum arabada, içerden tam metalci bir kız çıktı turuncu saçlar piercing dövmeler slayer tshirtü vardı galiba tam göremedim dirseğinin üstüne bir dövme yaptırmış çok şekil biçimde Trash yazıyor :( uyarsam mi dedim sonra aman banane dedim devam ettim sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 niye uyarma ihtiyacı duyduğunu anlamadım. tezat olan neydi ki müdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 boyle gezme buralarda seni oldururler dicekti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 ben de arada bir thrash yerine trash yaziyorum da dovmesini yaptirmak ayri bir seviye sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 alice cooper'ın albümüne ithafen yazdırmıştır, yeterince rocker olmadığınız için bilememişsiniz zaaa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 ya da çöp seviyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 30 yaşındayım, 18 yaşında bi kız ekledi, bende ekledim, yazdım kimsin nesin diye, umursamaz davrandı, ters davrandım. Umursamaya başladı. Sorular sordu sorular sordum, dışarı çıkacaktık sonra sen gel kahve getireyim dedi, ben arkadaşımla dışarıdaydım ayıp olur diye vaz geçtik. Güzel kız ama 18 yaşında. Daha önce arkadaş ortamında tanıştığımız kız da yarın geliyor, yolda hatta. O kız kesin gibi ama 18lik çok daha güzel. Muhabbeti de iyi. Legit sonuçta bi sıkıntı olmaz heralde 12 yaş :D. Daha önce 9 ve 10 yaş farka kadar çıkmıştım harbi çocuktular ama bunun muhabbet iyi olunca bi muallakta kaldım sözlük edit: Ya 2-3-4 ay boşta kalıyorum ya 2-3 kişi birden geliyor. Hepsinde de en boktanını seçmiş oluyorum. Yine öyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Komodo said: ama bunun muhabbet iyi olunca bi muallakta kaldım sözlük sözlük mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 ekşiye dertlenir gibi anlatmış işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 böbrek.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 değil mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 yok beya değildir :) ihtimali hatırlatmak istedim sadece. ortalık çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 benim postum mu silindi iyice kafayi yedim attigim postlari atmiyorum sanirim, trash ile ilgili bisi yazdiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Son günlerde türk forumları güzel dram yapıyor kendi forumuna darbe yapan mı pmse girip yılın dramını yaşatan mı hepsi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Herbise cok acaip gunnuk. Shshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Gercekten otuza yakin varolus sorgulamalarina giriyomus insan sanirim gunnuk.. Ama boyle sey diye. Niye milletin normal dedigi ve ozendigi hicbise bana cazip degil? Benim sorunum ne? Neden kendi kulturume/ genel sosyal norm lara bu kadar yabanci yetistim? Neden insanlarin yuzde sekseni aptal? Cok acaip. sfdhd fak sayfa basi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Çünkü çirkinsin kardeşim kabullenmelisin bu durumu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 çirkinin halinden bu adamlar anlamaz kardeşim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 bilincaltima sicicam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 senko said: çirkinin halinden bu adamlar anlamaz kardeşim :( Niye lan ben kabullenmişim zaten ona da telkinde bulunuyorum işte :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar