dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 izmir kalmadi abi en fazla iztanbul ya da ismir artik .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 valla izmir'de yapmayı en sevdiğim iki geyikten biri "istanbullular geldi içine etti abie" gkfksjs (diğeri de "lan poğaçanın içine domates peynir koymuşlar kumru diyolar. gevrek'le çiğdem'e ZATEN girmiyorum." diye bunların special kelimelerine bok atmak (tu)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 istanbul a gezmeye gideceksin abi yasanmaz orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 rakı ve zeki müren gecesi ya da sabaha karşısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 10 sene geçmiş nan günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Cokomantis said: yıllık izindeyim, 14 gün kemiksiz. bi hafta istanbul'da geçirdikten sonra izmir'e geldim. çeşmealtı'na geçip annemi gördüm rakı içtik falan. yıllar yıllar sonra denize girdim. cumarts iş başliye, güneşin alnında metroya akbil basıcaz falan nasıl adapte olucaz lan, ben yıllardır bu kadar rahata takmamıştım. he bi de atatürk'ün çanakkale şehitliği'ndeki sözünü överken ağladım lan bugün. ya yorgunluktan duygular muygular birbirine girdi ya da over-izmiring gkhsdjhls böyle devam bi de çayla boyoz ye kahvaltıda tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 boyoz'u geçen geldiğimde yemiştim. havalimanındayım şu an, devam mevam yok bam bam bam bundan sonrası. da deniz kokum bitmiş ya, istanbul'a varana kadar kalsaydı bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 yerde 20 lira buldum günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 (facepalm) calistigim firmanin is yapma sekline karsi hissiyatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 öfff şu vizesi konsolosluğu biyometreklik enerjimi bitirdi yeter. 2%si kalmisken su koymak istemiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 saniyorum kovuluyoruz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 tatil, ikea, bozulan aletler ve sevgili derken çok battım be günlük. Motor hayalim vardı ancak bu maaşla zor gibi. Bir an önce şu 9-6 cenderesinden ve maaşlı çalışan olayından kurtulmam lazım. Oturduğum mahalle iyice leş bir hal aldı. Gürültüden cam açamıyorum. Evi nasıl değiştireceğim fikrim yok. Şu an için tek sevindiğim şey; Bodrum'a yerleşmek istiyordum. Biraz daha Istanbul'da takılayım 40'ında giderim modundayım. Ah şu motoru bi alabilsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 kovuluyoruz la. babam da kemoya cevap vermiyormus. acaip guzel gun yani anlayacagin. neyse la, sakin sakin devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 geçmiş olsun abi :( kötü olmuş. İş bulunur bir şekilde de baba umarım düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 geçmiş olsun. zor. moral bozmayın en önemli şey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 aşırı yorgunum günlük, hem mental hem fiziksel. minimum bir ay hiç telefon kullanmadan ve kimseyle görüşmeden tek başıma kalsam bence düzelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Kızın biri ağzıma sıçtı, öyle böyle değil hemde bildiğin alkol alınan gecenin sabahı gibi dolu dolu sıçtı. Neyse, benim elimden gelen de sadece yarın aynı şeyi tuvaletime yapabilicem. Liseden sonra 10-12-15 sene neyse geçti. İlk defa böyle oldum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 kafamda canlandrdım ya, midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 pinkman ile muhabbet ettik festivalin en iyi biyigi secti benim biyigi ozora baya keyifli gecti kagsdlkjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 günlük geçen gün yazdım buralara 6 ay oldu sevgiliyle şimdilik iyi güzel diye. Şutlandık... daha sık uğrayacağım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 dün babaannem inanılmaz sinirliydi. mahvetti salonu falan. sudan korkuyo diye banyoda geçirdim tüm geceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 keşke yalanlarını şeapma gibi bişey olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 kovulacaklar aciklandi ama bana kaliyorsun falan de demediler la. pic gibi bekliyorum oyle. kaliyorsun da demediler ama. hatta onceden kaliyorsun demislerdi, simdi eee dediler.. bir de bilmiyoruz dediler. ama kalablirsin gibi de dediler. anlamadim. bence onlar da anlamadi. oyle kovulur muyuz bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 ^ ayni durum ya herkesin sozlesme uzadi yada yolladilar ses eden yok :3 geeci uzasada eylul e uzuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar