NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ay ben bi heyecanlandım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 şimdi odanın kapısını ak yüzlü biri açsa, bi tencere tavuksuyu çorba getirse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ayağım davul gibi oldu günnük cuma sabahı işe gittim, öğlen gibi sol ayağıma bir ağrı girdi 1-2 saat daha kıvrandım lan ayyakabı mı vuruyor falan diyorum ayağımda süper über rahat adidas ax1 lerim var sonunda dedim çıkariym çorabı ayakkabıyı felan bi bakiym sol ayak kıpkırmızı olmuş ve hafiften şişiyor felan önce bişey bulamadım ayakkabıda tam giyerken gene bi kıllandım elimi bi sokiiym bakiiym dedim içinden çıkan http://www.hakanbuzoglu.com/wp-content/uploads/2014/08/%C3%A7am-t%C4%B1rt%C4%B1l%C4%B1-ve-t%C3%BCyleri.jpg bu namıssız tüylü tırtıl ayağıma 6 saat tecavüz etmiş 100 yerden falan ısırmış namussuz sızım sızım sızlıyoor iğne miğne yaptılar geçmedi de hala sol ayak 1,5x boyutunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Çok sevgili patilerden biri beni işletiyor. Oley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Kıpsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 öldürmeyen şey güçlendirir, tırtıl'a helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 tırtılın üstüne bastım ya kana kan dişe diş dedim canını aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ivy said: Çok sevgili patilerden biri beni işletiyor. Oley. sonunda yazar sana. ergenlerden biridir kesin. kontör iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ivy said: Çok sevgili patilerden biri beni işletiyor. Oley. patinin biri bu kıza bişey vermeye çalışmış belli (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 oha tırtıl da canavarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 salona ne guzel gunes vurdu la tam tarkanin kıs gunesi klibindeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Artık akplilerle tartışırken tayyibe hiç laf etmemeye karar verdim sevgili günlük. Tayyip değil problem, bütün üst ve orta kademelere yerleştirdiği adamlar, israf çok fazla, istihbarat çok az falan diyorum. Şimdilik yeterince deneyimim yok, ama yeterli veriyi topladığımda işe yarayıp yaramadığı hakkında notlarımı paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 bazen "lan kıllı bi adam değilim bu kadar kıl nerden geliyo" diyorum evde yerlere masa üstlerine filan bakınca sonra kafamın tepesindeki helikopter pisti aklıma geliyo feelsbadman.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 kaldı 60 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 1.7 yıl sonunda DH'nin daha iyi olduğuna karar verdim. En azından üslup düzgün, anlattığın şeyi anlayabilen insanlarla karşılaşıp düzgün cevaplar alabiliyorsun. Burada millet açılan konuları nasıl trollerimin derdine düşmüşken, DH'de en azından başkalarına da faydalı olur diye cevap yazıyor işi bilenler. DH'yi eleştirirken geldiğiniz noktaya bakın. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 yolun açık olsun canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 sonuna kadar katılıyorum. git kendini kurtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 aynen guzel paylasim dostum yolun acik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Güzel günler göreceğiz Güneşli günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Anhora said: 1.7 yıl sonunda DH'nin daha iyi olduğuna karar verdim. En azından üslup düzgün, anlattığın şeyi anlayabilen insanlarla karşılaşıp düzgün cevaplar alabiliyorsun. Burada millet açılan konuları nasıl trollerimin derdine düşmüşken, DH'de en azından başkalarına da faydalı olur diye cevap yazıyor işi bilenler. DH'yi eleştirirken geldiğiniz noktaya bakın. (td) asdjhsajkhdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 çarşıda yürüyordum. birden sonradan balon patlaması olduğunu tahmin ettiğim bir patlama sesi geldi. yanımdaki kadınla göz göze geldim. gözlerinde dehşeti gördüm sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Anhora said: 1.7 yıl sonunda DH'nin daha iyi olduğuna karar verdim. En azından üslup düzgün, anlattığın şeyi anlayabilen insanlarla karşılaşıp düzgün cevaplar alabiliyorsun. Burada millet açılan konuları nasıl trollerimin derdine düşmüşken, DH'de en azından başkalarına da faydalı olur diye cevap yazıyor işi bilenler. DH'yi eleştirirken geldiğiniz noktaya bakın. (td) http://i.imgur.com/lZA1n2o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 1.7 yıl ne kadar oluyor? 1 yıl, 8 ay, 12 gün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Cumartesi sabahin sekizinde temizlik icin eve kadin mi gelir. Aklimi opim dun mal gibi kadina evet dedim olur dedim gel dedim. Ofise gidim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar