pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ulan gene mi yagmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 günlerdir izmir'in göbeğinde kanalizasyon kokusu çekiyoruz bok kokluyoruz ya bok, baya milletin boku benim burnuma geliyo yani camı açamıyorum şu sıcakta yapıcağınız işe koyyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 İzmir kokuyordu abi zaten geçen yaz karşıyakaya gelmiştim kokuyordu bana deniz kokusu diye ittirmeye çalışıyorlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 karşıyaka'yı bilmiyorum da karşıyaka yolunda hep bi koku olur zaten oralar berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Siz Karşıyaka'ya kokuyor diyorsanız Bayraklı'ya hiç gitmeyin. Ayrıca İzmir'de altyapı iğrenç zaten. Yıllardır her kış ağlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 abi dandirik belediyelere oy verip sonra aglamayin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 izmirde kokmayan sahil var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 epeydir kokmuyo lan deniz sallamayın altyapı kötü ama çocukken ben sürekli kokardı deniz altınyoldan geçerken parfüm sıkardık araba içinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 bayraklı tarafında fantastik kokular var ama ne kokusu onu da anlamıyor insan. narlıdere de yer yer bariz körfez kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 yav said: epeydir kokmuyo lan deniz sallamayın altyapı kötü ama çocukken ben sürekli kokardı deniz altınyoldan geçerken parfüm sıkardık araba içinde :( eskisi kadar kötü mü bilmiyorum ama kokuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 eskiden viskiye bayılırdım kuruşlarımı biriktirip dublesini içmeye falan giderdim bi on sene önce falan. bi red label aldım ağzıma sürmeye hevesim kalmamış. 1.5 litre şarabı kola gibi götürebilip viskinin çeyrek dublesine dayanamıyorum şu an. ne iğrenç şeymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 aa ben de ballı viski almıştım, azcık içeyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 nienna said: eskiden viskiye bayılırdım kuruşlarımı biriktirip dublesini içmeye falan giderdim bi on sene önce falan. bi red label aldım ağzıma sürmeye hevesim kalmamış. 1.5 litre şarabı kola gibi götürebilip viskinin çeyrek dublesine dayanamıyorum şu an. ne iğrenç şeymiş lan. red label olduğu içindir o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 disketlerin ve onun suruculerinin zamanla yokolusunu ucundan yakalayan biri olarak, dvdlerin de yokolusuna sahitlik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 doğmadan ölen bir blu ray'de var :( ilk çıktığı senelerde arşivcilik hayalleriyle abii blu-rayden bi boş alsak 10 tane film sokuyoruz mükemmel bişi diyoduk. kimse almadı, kimse yazmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 benim dvd arsivimi attigim 10 sene oldu sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 erzurum da guinness bira bulduk coo mutluyuz ama ramazan diye gece gelin dedi adam ffs eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 abi o ilk üretilen guinness biralardan olabilir, dikkatli için sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 sanssizsansli said: doğmadan ölen bir blu ray'de var :( ilk çıktığı senelerde arşivcilik hayalleriyle abii blu-rayden bi boş alsak 10 tane film sokuyoruz mükemmel bişi diyoduk. kimse almadı, kimse yazmadı :) betamax'larım hala duruyor. dvd filmlerde duruyordur, hepsi divx formatında sdf gitmeden bayağı bir şeyi temizleyecem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 adres vereyim yolla çöbe gitmesin yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 O değilde iş bankasına noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 noldu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 çekmecelerimi karıştırıyodum 3 yıl önce şarap döküp patlattığım laptopu buldum bağlayayıp şarj kablosuna dedim bi baktım açılıyo flaan dedim noluyoz tuvalete gittim geldim bi baktım tam 3 küsür sene önceki masaüstüm ve son açık belgeler karşımda HAHAHAHAHAH KAFAYI YİYORUM GÜNLÜK bi sürü fotoğraf kaybetmiştim acayip oldum ya aman yarabbi baya çalışyıo makine canavar gibi pili patlak sadece erasmus yapıyodum o zamna elin apple servisine götürdüm harddisk anakart işlemci hepsi patlak yenilerini takabiliriz çok istiyosan demişlerdi dönünce hibenin kalanıyla aynı makineden almıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 mid 2013 13" ve early 2014 11" 2 tane makinam var şimdi napcam lan ben şimdi satılır mı bunlardan birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 yarısı yenmiş dürüm veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar