Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde Bira Tutosu

neutrino

Öne çıkan mesajlar

tepki göstermekte haklı olduğunu söylüyorsun yalnız nasıl tepki gösterebilirdi? kadın zarar gördüğü kadar zarar vermiş. eğer kadın bunu yapmamış olsa, erkeğe karşı muhtaç ve zararsız gözükse bu sefer gelecekte daha fazla zarar görürdü. bunu kezbanlık olarak yorumlamaya da meyilliyiz. erkek olduğumuz için varlığımıza tehlike olarak görünüyor bu durum bize ama evinde bebeği ve çocuğunu yalnız bırakıp sabaha kadar haberdar etmeyen bir adam birasının dökülmesini hakediyordur.

kadının "bebeğimle beraber bekledik" tarzı duygu sömürüsü yanlış neticede bekleyen ve endişelenen kadının kendisi vs ama bunun dışında olayın haklılığında ısrarcıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

kurdum kiti sonunda.

anasını satayım 3 liralık konserve açacağı gibi allah belasını versin.

elimde kırıldı direk bıçakla falan açtım.

adam gibi konserve açacağı önerisi pls 2. kite alayım

Tekniği beceremeyip zorlamissindir, hakkaten çok ilkel bişey. Tirbisonla birlesik kancali gibilerden al, kirilmaz o.
Sosyal ağlarda paylaş

birayı dökmemek erkeğe karşı muhtaç ve zararsız görünmek olmak zorunda değil. modern ve olgun insanlar sorunlarını bu tarz yöntemlerle çözmezler. adama hatasını anlayabileceği yüzlerce çeşit bir karşılık verebilirdi.

burada bir dengi dengine durumu da var tabi, adamın yaptığı tarif edilemeyecek bir hayvanlık. kadın da sonuçta bu adamın kocası. çok da bir şey beklememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

kurdum kiti sonunda.

anasını satayım 3 liralık konserve açacağı gibi allah belasını versin.

elimde kırıldı direk bıçakla falan açtım.

adam gibi konserve açacağı önerisi pls 2. kite alayım

ÇOK ZOR. 2 tane kırdım, daha doğrusu birini kırdım birini büktüm, sonra çok basit görünümlü, üzerinde almanca veya nordik dillerinden birinden bişeyler yazan bişey işimi güzel gördü, markasına bakar söylerim bir ara.
Sosyal ağlarda paylaş

lager değilse soğutma işini biraz kıssan iyi olur. başlangıçta mayayı katmadan önce ilk sıcaklığı ayarlamak biraz zor olabiliyor, sıcak, buz dolabındaki ve açıktaki su bulundurmak faydalı oluyor. onlarla istenilen derece elde ediliyor. bir de şerit termometre anında ölçüm sonucunu göstermiyor

gelen açacak kullanması zor hakkaten, alışınca daha pratik geldi ama şunlar baya sağlam, biraz uzun sürse de açması daha kolay;
http://tekinmadeniesya.com/images/burun/luks-konserve-acacagi.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...