Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 >evde alkol yapıcak kadar ortamcı ol >kocan dısarı içmeye çıkınca ALKOLLU ORTAMA GİDİYORSUN BEEYYY MERAK ETTİK diye ağla of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 sabaha kadar haber vermemiş kadın haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 kadın haklıda şu hareketten sonra bi anlamıyo kalmıyo, dışarı çıktığı arkadaşlarınıda en az 4-5 yıldır tanıyodur, bu kadar abartılmaz mk, 2 hafta sevişmezsin aklı başına gelir, birayı piç etmek ayrı bi kafa yapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 GONDARCENGIZ said: abi konuyu okudum, dur bi bakim dedim youtubedan karşıma bu çıktı ahuauha http://www.youtube.com/watch?v=Hre0Ik2G73I hızlandırıp izleyin abi evliligin nasil bir sey oldugunu gosterdigin icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 midem yandı, bira tutosu diye dırdıra nasıl nereden girdiğini anlamadam yakalanadım. ITS TRAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Fistan said: sabaha kadar haber vermemiş kadın haklı sabah haber vermiş yani. yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Fistan said: sabaha kadar haber vermemiş kadın haklı haklı olması aptal olmasına engel değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Öf ne kanser kadınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 engel ya da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 sen de haklısın genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 kurdum kiti sonunda. anasını satayım 3 liralık konserve açacağı gibi allah belasını versin. elimde kırıldı direk bıçakla falan açtım. adam gibi konserve açacağı önerisi pls 2. kite alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 biraları döken kadın haklı ama bunu youtubeda paylaşması enteresan. başka kadınların bu tarz durumlarda pasif kalmaması için örnek olmak adına yapıyor olabilir ama yutuptan paylaşmak sorunlu bi davranış yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 kadın adam karşısında ve tepki göstermekte haklı birayı dökmekte değil. videosunu koymak da attention whore'luktan başka birşey değil. ilişkilerindeki sorunları hammurabi benzeri kanunlarla çözen insanları savunmayın gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 tepki göstermekte haklı olduğunu söylüyorsun yalnız nasıl tepki gösterebilirdi? kadın zarar gördüğü kadar zarar vermiş. eğer kadın bunu yapmamış olsa, erkeğe karşı muhtaç ve zararsız gözükse bu sefer gelecekte daha fazla zarar görürdü. bunu kezbanlık olarak yorumlamaya da meyilliyiz. erkek olduğumuz için varlığımıza tehlike olarak görünüyor bu durum bize ama evinde bebeği ve çocuğunu yalnız bırakıp sabaha kadar haberdar etmeyen bir adam birasının dökülmesini hakediyordur. kadının "bebeğimle beraber bekledik" tarzı duygu sömürüsü yanlış neticede bekleyen ve endişelenen kadının kendisi vs ama bunun dışında olayın haklılığında ısrarcıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 bence videodan çıkarılacak sonuç 20'li yaşlarda evlenip çocuk yapmanın yanlışlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 applev0dka said: kurdum kiti sonunda. anasını satayım 3 liralık konserve açacağı gibi allah belasını versin. elimde kırıldı direk bıçakla falan açtım. adam gibi konserve açacağı önerisi pls 2. kite alayım Tekniği beceremeyip zorlamissindir, hakkaten çok ilkel bişey. Tirbisonla birlesik kancali gibilerden al, kirilmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 birayı dökmemek erkeğe karşı muhtaç ve zararsız görünmek olmak zorunda değil. modern ve olgun insanlar sorunlarını bu tarz yöntemlerle çözmezler. adama hatasını anlayabileceği yüzlerce çeşit bir karşılık verebilirdi. burada bir dengi dengine durumu da var tabi, adamın yaptığı tarif edilemeyecek bir hayvanlık. kadın da sonuçta bu adamın kocası. çok da bir şey beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 biralı topaktan nerelere geldi konu fdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 applev0dka said: kurdum kiti sonunda. anasını satayım 3 liralık konserve açacağı gibi allah belasını versin. elimde kırıldı direk bıçakla falan açtım. adam gibi konserve açacağı önerisi pls 2. kite alayım ÇOK ZOR. 2 tane kırdım, daha doğrusu birini kırdım birini büktüm, sonra çok basit görünümlü, üzerinde almanca veya nordik dillerinden birinden bişeyler yazan bişey işimi güzel gördü, markasına bakar söylerim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Ben sununla 3-4 senedir konserve aciyorum hicbir sey olmadi; https://assets.victorinox.com/medias/?context=bWFzdGVyfHNha3wxNjA3NzV8aW1hZ2UvanBlZ3xoNDgvaDAxLzg3OTk2ODMxNDk4NTQuanBnfDQxZTAyZGEyYzA5Yzk3ODZiMjYwM2JhY2FjZGY4N2MyNDRjODJiNTU3NjBmMzY2ZGY5MzBkMTEwZGEzYjg2N2U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 17 derecede benim kova şuan. çok mu soğuk acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Lagerse bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 lager değilse soğutma işini biraz kıssan iyi olur. başlangıçta mayayı katmadan önce ilk sıcaklığı ayarlamak biraz zor olabiliyor, sıcak, buz dolabındaki ve açıktaki su bulundurmak faydalı oluyor. onlarla istenilen derece elde ediliyor. bir de şerit termometre anında ölçüm sonucunu göstermiyor gelen açacak kullanması zor hakkaten, alışınca daha pratik geldi ama şunlar baya sağlam, biraz uzun sürse de açması daha kolay; http://tekinmadeniesya.com/images/burun/luks-konserve-acacagi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 bu sabah 21 dereceydi kova, ancak 10 saat oldu gaz çıkışı yoktu. sanırım biraz soğukta mayaladım diye oldu.. sonra hava kilidini biraz bastırdım gaz çıktı, kapağı bastırınca da gaz çıkıyor, sanırım daha yeterince co2 birikmemiş içerde o yüzden düzenli gaz çıkkışı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 O kadar konuştunuz ki bir buğday, bir stout kit ısmarladım sabah sabah :p Gaz çıkışının bariz başlaması 24 saate kadar varabiliyor, hele 17'ye falan indirdin sen daha da yavaş olabilir. Öyle elinle bastırma, oksijen dengesini bozuyorsun, erken atıyorsun dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar