ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 nereden biliyorsunuz olmadığını yahu. ben juri olsam bir birine denk iki performans görsem çevresel faktörlere de bakarım. misal leo daha önce almalıydı, öbür eleman geçen sene aldı zaten. buna verelim diye oy atarım. oy verenler %1000 profesyonel robot tipler değil onlar da insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 abi öyle çok parametresi var, zamanında "alınmasın" diye oscar'la ödüllendirilen vs. adamlar var. misal en iyi film oylamasında "murica kendiyle yüzleşiyor" filmleri her zaman 1 adım daha öndedir diğerlerinden vs... Oscar'lar popüler olduğu için bu kadar önemli yoksa öyle ahım şahım bir organizasyonla veya planlama ile dağıtılan şeyler değil. Sağlam sinemacıların tamamınının Cannes'a falan özen göstermesinin sebebi zaten bu, orada herkes hakkı olanı alabiliyor. Scorcese gibi adamlar bile filmlerinin premierini orada yapmaya kasıyor vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 razzRaziel said: https://streamable.com/9rs9 "Let us not take this planet for granted. I do not take tonight for granted." vaay. free oscar oldu beğenmedi bence durumu zaten o yüzden de lafı evirip çevirip yapıştırdı sdf. teorim güçleniyor http://i.imgur.com/68fYG6C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Oynadığı en iyi rollerden biriydi bana kalırsa, rakip performans pek yoktu revenantla yarışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Geçen sene almış olsa gerçekten hak ederek almış olacaktı ama bu seneki rolü geçen seneyi geçemedi bence. Bunu fark edip sitem ettiyse de helal olsun, etmediyse de. Çoktan almalıydı zaten çoğu insan bu fikirde buluşuyor. O yüzden kimse çıkıp hak etmedi diyemez. Belki bir tek kendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 olm yapmayın zor rol leonun revenanttaki rolu karda buzda aylarca çekim vs de cabası pek sevmem leoyu fakat oscarı almasına şaşırmadım bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 tekrarını nerden izleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 beyaz futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Vingthor said: abi böyle parametreleri yok. dayınızın oğlu vermiyor. bin tane puanlamadan oylamadan geçiyo filmler. ona vermeyek ya sallayın zaten internette leoya verin diyolar ona verelim gibi bişey söz konusu değil ki. Yani akademi böyle siyasi düşüncelerden önyargılarından arınmış olaya tamamen sanatsal/bilimsel açıdan bakabilen %100 objektif ve her işin -kendi standartlarınca- doğru yapıldığı ideal bir kurum mu? Oha lan bu kadar iyiyse BM nin başına bunları getirelim dünya barışı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 oscarı beyle beyle sebepten aldı diyenler bir de golden globe için yorum yapabilir mi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ben öle mi dedim şapşal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 abi adamın şu performansı nasıl beğenilmez ya. filmin yarısında konusmuyor zaten sadece oyunculuk ile işi götürüyor. yapmadığı şey kalmamış adamın, hani ne kadari cgi ne kadarı doğal çekim bilemeyiz ama, oscar için yemediği bok(literally) kalmamış adamın filmde. hala yıllardır alamıyor diye verdiler diyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 filmde çiğ et yemiş ama adam vejeteryanmış diye bişi okudum doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ata girdi ata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 dasBock said: editor rihanna'nın biç beda hev ma mani şarkısı için über yorumlar yapmış adam la neyi tartışıyonuz :) sende hoşgeldin club a ... Ben orda neye yorum yaptığımı daha anlamamışsın konuşusun anasını satım dilin kemiği yok nası olsa... yekeyeke said: Geçen sene almış olsa gerçekten hak ederek almış olacaktı ama bu seneki rolü geçen seneyi geçemedi bence. Bunu fark edip sitem ettiyse de helal olsun, etmediyse de. Çoktan almalıydı zaten çoğu insan bu fikirde buluşuyor. O yüzden kimse çıkıp hak etmedi diyemez. Belki bir tek kendisi... Yav arkadaş neden bu şekilde düşünüyorsunuz ? geçen sene vs bu sene niyeyapıyorsunuz ? Bu seneki filmlerle karşılaştıracaksınız geçen seneki performansından kötü bile olsa bu sene diğer aktörleri geride bıraktı sonuçta. Şunu çözemiyorsunuz sırf bunun içinde gelip adam en kötü performansını yaptı diyorsunuz ya Şakamı gerçekten bu yorumlar inanamıyorum. Şu filme nasıl kötü performans dersiniz ya. Diğer aday aktörlerin filmlerini izledinizmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 http://i.imgur.com/iFuvhJL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bi de editor'ün dellendiği ama kendini zor tuttuğu anlar var işte onlar favorim dsfds hala oscar akademisini mi tartışıyosunuz lae? Argo oscar aldı olm neyin tribindesiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Editor said: Art management okumus biri olarak bu konuda yeterli soz sahibi oldugumu dusunuyorum vasifsiz heriflerin bullying cabalarini onemsemiyorum hapları bırakma yaramıyor işte görüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Asla unutmayın abi, Viggo reis söylenmesi gereken herşeyi söyledi zamanında LOTR oscar yagmuruna tutulmasına ragmen. https://www.youtube.com/watch?v=YZqUJJaXGCM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 doğru demiş. bir dakikada özet cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 axedice said: Yani akademi böyle siyasi düşüncelerden önyargılarından arınmış olaya tamamen sanatsal/bilimsel açıdan bakabilen %100 objektif ve her işin -kendi standartlarınca- doğru yapıldığı ideal bir kurum mu? Oha lan bu kadar iyiyse BM nin başına bunları getirelim dünya barışı olsun sanatin kendisi subjektif yav. nasil objektif olarak yargilayabilirsin de git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Oscar dediğiniz şey ABD'nin verdiği bir ödül. Genelde ABD tarihi ile ilgi filmleri yapanlara veya ABD'nin propagandasını yapan filmlere ödül veren bir yapı. Neden objektiflikten bahsediyorsunuz? Bafta daha adaletli mesela 4 kere aldı Leo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 oscar türklerin büyüklüğünü kıskanıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar