dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Seele said: feverfeverray said: soyadım değil o zaten göbek adım sdad patidekiler buldu beni çoktan ya np ben ablani merak ettim. nasil biri? evli abi evli... bayagi iri kiyim da kocasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Sen sevmezsin , 300 cift ayakkabisi yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ayakkabi önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 nerede eski piç threadler, 90 ların bilgisayar oyunu gibi oldu konu, texten hayal gücü kasıyor millet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 bu gerçek ya bi lazla kavga etmiştim 2005 yılında. kabul etmemişti kesinlikle. onun özkütlesi falan fazla olurmuş ağır basarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 hata sende. lazla niye tartışıyosun ki? he de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 O tiplerden istemediğiniz kadar var lazlarla sınırlamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 http://i.imgur.com/q3AZwJ0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Fin said: ben soyadı koyim sandim lan ordaki typo mu komikmiş sdfsdf IFS IFS IFS NASIL KOMİK YA MİNA KOYİM AHUAAOAHA COGİYİ Forumdaki iq ortalamasına bak, ne zeki adamlar var bir yerde Bir de "sıyıdı kıyım sındım lın ıfsıfs" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 diyecektim vazgeçtim. çirkin bi kere. leş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Fin said: ben soyadı koyim sandim lan ordaki typo mu komikmiş sdfsdf hdslkgfdhşgdflgdfgdgfgjhgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 abuuğv giderek düşüyor yaşı ya. birazdan seksekimi bozup "şüşko" diye bağırcak bana. not impressed. ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Fin said: ben soyadı koyim sandim lan ordaki typo mu komikmiş sdfsdf Selam, fin'e destek olmaya geldim. sadfasdfsadfkjsadhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Fin said: ben soyadı koyim sandim lan ordaki typo mu komikmiş sdfsdf Adfsdfsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ezan okununca topu birakip yemege abi. oynayalim simdi annem cagirmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Sen tepki verdikçe devam edicekler, sonra da peşinden tişörtü seven kardeşimize destek olalım diye topik aççaklar Eğlenceyi boziyim biraz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 niye kızdın ki bu kadar sana laf etmemiş dediği şey de komik dskljgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 kizmadim ya low tier geldi saka biraz ayni sakanin sana 20 senedir yapildigini dusunsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Ben ilk defa böyle kolektif oyun şeklinde gördüm bu şakayı. Tam orta kafa gol olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ---- kendi demiş zaten. vardı bizim bi arkadaş, mina diye. lisedeydik, çok çektirdik zavallıya. resmen vicdan azabı yüzünden savunuyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mina Koyim mi? PAFGOAIFDGPADSİFŞASDİFŞFAGKLDŞFKGLŞASDİFŞASİDAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Oral Sever vardı ortaokulda sonradan hiç haber almadık.Muhtemelen intihar etmiştir lise hayatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ad3m said: Oral Sever vardı ortaokulda sonradan hiç haber almadık.Muhtemelen intihar etmiştir lise hayatında. anası babası gerçekten sipastikmiş tamam da akrabaları falan da mı bişi dememiş retard family dksjglfdgsdfgşhsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 milletin sülalesine giydirirken üstteki mesajı hunharca alıntılamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar