goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Liebe said: Ya benim annem hiç böyle değil sanıyordum, doğum gününde ona tablet aldım çok istiyor diye paylaşımlarını gördükçe şok oluyorum kadın sihirli değnek değmiş gibi bu hale geldi. Duygusal videolar paylaşmalar hayırlı cumalar dilemeler neler neler valideyi de forumda görmek isteriz. Liebe'nin annesi diye title verilir, oğlum herkes gider sen yanarsın, girme gündem bölümüne falan postlar atar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 sanssizsansli said: sostizmin kaç senelik internet tecrübesi vardır şimdi onlarla karıştırmayın :D ben icat ettim interneti. İlk web sitesini de kendime yaptım. internete sonradan girmeler gibi değilim. Benim halam var ama öldürüyo bizi. 71 yaşında internetle içli dışlı oldu bir de soruyo görmedin mi neden şeyetmedin. Alt alta üç gönderisi şöyleydi abartı etki çıktı yok: **** Birazda Kopalımin gönderisini paylaştı **** cumhuriyetin bekçilerinin gönderisini paylaştı **** yeni gelin evlerini paylaştı ******** böööle gidiyo yaş 71 ama 50 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Benim peder de facebookta ceylan gibi sekiyor. Boyuna Fenerbahçe ve rakı paylaşımları sdfs arada Akp'ye giydiren zımbırtılar. Adam 65 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 gleoddyn said: Benim peder de facebookta ceylan gibi sekiyor. Boyuna Fenerbahçe ve rakı paylaşımları sdfs arada Akp'ye giydiren zımbırtılar. Adam 65 yaşında. hepimizin gelecegi..ideal user.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 yaş ortalaması 65-70 arası 250 kişinin bulunduğu bir whatsapp grubundaydım, ordan da devamlı böyle efsane şeyler akıyordu sonra rahatsız olanlar için sessiz grubu kuruldu artık görmüyorum. baya değişik bir deneyimdi ama benim için hiç facebook falan kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Huzur evi ağına mı sızdın abi yaş ort 65 70 250 kişiyi nereden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 yumy said: Huzur evi ağına mı sızdın abi yaş ort 65 70 250 kişiyi nereden buldun? sayılır, yazlık sitesi grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ben ciddi anlamda fb da insan gonderilerini kapattim kimseyi takip etmiyorum fb rss feed gibi kullaniyorum sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Yazlık sitesi grubu neymiş ya ahaha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Lan biri beni rakı candır diye bir gruba eklemiş oradan da efsane postlar okuyorum çok iyi ya. Grubun %80 i erkek kadınlara yanaşma şekilleri süper ya ALKSDJFSLDKfjlsdkf ÖRNEK POST said: Kadınları el üstünde tutmamız için tabutta olması gerekmiyor.. Kadını bir güne sığdırmak isteyenlere de #hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Bunu postlayan abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 o baloncuk da çok moda evet ya. benim dediğim de şunlar: garfield'ın ne işi var lan orda? bi de boş gelmiş yukarısı saçma sapan bi smiley koymuş kafayı yicem. bu da başka bir örnek: üstünden tutularak canice küçültülen kalp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 topukla ezilmiş resmen o kalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Gruptan bir efsane post daha sşdlfkŞd said: Tüm emekçi kadınların günü kutlu olsun ? — muzip hissediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 şu orta yaş üstü caps'leri başkaları adına utandığımız başlığa koysanız olur mu? içim kıyıldı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 iltifat bu, "at" gibi kadın diyor, at... ad3m said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ad3m said: Sunlarda normalde bahattin de oluyor ugur gursoy'un firat'tan karakteri. Alakasiz seyler postluyorlar altina sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 bahattin sayfasını açan herif, telif melif ödemeden uğur gürsoydan fazla para kazanmış dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Laraken said: bu da başka bir örnek: üstünden tutularak canice küçültülen kalp... bi de o kalbin garfield'In aslında pipisine sansür görevi görmesi. şu garfieldlı postlara ben de efsane tavım hahah psychedelic akım bok yemiş bi de ELBETTE COMIC SANS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 neutrino said: ad3m said: Sunlarda normalde bahattin de oluyor ugur gursoy'un firat'tan karakteri. Alakasiz seyler postluyorlar altina sdf Bu komikmiş be, zıhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Cokomantis said: şu orta yaş üstü caps'leri başkaları adına utandığımız başlığa koysanız olur mu? içim kıyıldı ya :( katılıyorum. adem anasının paylaşımlarını buraya taşımaktan vazgeçmeli artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Annem 5 yıl önce vefat etti ayıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 65 yas ustune sosyal medya, akilli telefon gibi imkanlar yasaklanmali. Nasil bir arastirmaci ruhsa, teyzem gecen hafta youtube da sadece 30 kisinin izledigi video yu bulup paylasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 benim yoook artık'çı akraba var ya. hiçbir kaynağı hiçbir doğruluğu olmayan salak saçma şeyleri paylaşıp paylaşıp duruyolar delleniyorum. http://i64.tinypic.com/negb4n.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ad3m said: Annem 5 yıl önce vefat etti ayıcık. nolur zarf de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar