Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liebe said:

Ya benim annem hiç böyle değil sanıyordum, doğum gününde ona tablet aldım çok istiyor diye paylaşımlarını gördükçe şok oluyorum kadın sihirli değnek değmiş gibi bu hale geldi. Duygusal videolar paylaşmalar hayırlı cumalar dilemeler neler neler

valideyi de forumda görmek isteriz. Liebe'nin annesi diye title verilir, oğlum herkes gider sen yanarsın, girme gündem bölümüne falan postlar atar sdfs.
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

sostizmin kaç senelik internet tecrübesi vardır şimdi onlarla karıştırmayın :D

ben icat ettim interneti. İlk web sitesini de kendime yaptım. internete sonradan girmeler gibi değilim.

Benim halam var ama öldürüyo bizi. 71 yaşında internetle içli dışlı oldu bir de soruyo görmedin mi neden şeyetmedin.

Alt alta üç gönderisi şöyleydi abartı etki çıktı yok:

**** Birazda Kopalımin gönderisini paylaştı
**** cumhuriyetin bekçilerinin gönderisini paylaştı
**** yeni gelin evlerini paylaştı
******** böööle gidiyo yaş 71 ama 50 değil.
Mesaj tarihi:
gleoddyn said:

Benim peder de facebookta ceylan gibi sekiyor. Boyuna Fenerbahçe ve rakı paylaşımları sdfs arada Akp'ye giydiren zımbırtılar. Adam 65 yaşında.

hepimizin gelecegi..ideal user..
Mesaj tarihi:
yaş ortalaması 65-70 arası 250 kişinin bulunduğu bir whatsapp grubundaydım, ordan da devamlı böyle efsane şeyler akıyordu sonra rahatsız olanlar için sessiz grubu kuruldu artık görmüyorum. baya değişik bir deneyimdi ama benim için hiç facebook falan kullanmadım.
Mesaj tarihi:

Lan biri beni rakı candır diye bir gruba eklemiş oradan da efsane postlar okuyorum çok iyi ya. Grubun %80 i erkek kadınlara yanaşma şekilleri süper ya ALKSDJFSLDKfjlsdkf

ÖRNEK POST

said:
Kadınları el üstünde tutmamız için tabutta olması gerekmiyor..
Kadını bir güne sığdırmak isteyenlere de #hayır

Mesaj tarihi:

o baloncuk da çok moda evet ya. benim dediğim de şunlar:

garfield'ın ne işi var lan orda? bi de boş gelmiş yukarısı saçma sapan bi smiley koymuş kafayı yicem.

bu da başka bir örnek:

üstünden tutularak canice küçültülen kalp...

Mesaj tarihi:
Laraken said:

bu da başka bir örnek:

üstünden tutularak canice küçültülen kalp...

bi de o kalbin garfield'In aslında pipisine sansür görevi görmesi.

şu garfieldlı postlara ben de efsane tavım hahah psychedelic akım bok yemiş

bi de ELBETTE COMIC SANS
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

şu orta yaş üstü caps'leri başkaları adına utandığımız başlığa koysanız olur mu? içim kıyıldı ya :(

katılıyorum. adem anasının paylaşımlarını buraya taşımaktan vazgeçmeli artık...
Mesaj tarihi:
65 yas ustune sosyal medya, akilli telefon gibi imkanlar yasaklanmali. Nasil bir arastirmaci ruhsa, teyzem gecen hafta youtube da sadece 30 kisinin izledigi video yu bulup paylasti.
Mesaj tarihi:
benim yoook artık'çı akraba var ya. hiçbir kaynağı hiçbir doğruluğu olmayan salak saçma şeyleri paylaşıp paylaşıp duruyolar delleniyorum.

http://i64.tinypic.com/negb4n.png
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...