senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 yapmasin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 filmleri 5 milyon izlenen adamı ttnet reklamında oynatır yapacak bir şey yok. bankada da vardır bi 50m falan para kasmıştır. göbeği de ordan çıkarttı aradan. 10/10 teklif etse düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 elin japonunun cizgi filmlerine katila katila gulup kendi oz kulturumuzu begenmiyorsunuz, bizi bize anlatan osuruk ve taharet musluguna gulmek hakkimizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Fragmanda bile canım sıkıldı kapattım tamamlayamadan. Nasıl leş bir şey olacak kim bilir ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 0:27 0:33 Burhan yapmaya çalışmış, ne efsaneydi o da be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 tamm leş falan harbi ama gidip izliyecenizmi? bence evet :) çok kasmayın gidin izleyin gülüp eğlenin falan. yada izlemeyin siz bilirsiniz ama bu tip filmlere gülerseniz benliğinizden bie parça falan kopmuyor , yani elitsen hala elit oluyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Kendini bir şekilde sınıflandırmak için film "kalitesiz" veya "kötü" olduğu için aslında izlese gülüp eğleneceği halde "gidip gülünmeyi haketmiyor" diyen ve kendisini eğlencesinden mahrum bırakan varsa ayrı salak zaten. Mantığı tersten kurmuş. Film gözümüzde izlenecek ve gülünecek film olmadığı için kötü diyoruz. Sebep sonuç ilişkisini iyi kurmak lazım. Neyse ki yakın çevremde şu filme gülebilecek kimse de yok bildiğim kadarıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Oski said: elin japonunun cizgi filmlerine katila katila gulup kendi oz kulturumuzu begenmiyorsunuz, bizi bize anlatan osuruk ve taharet musluguna gulmek hakkimizdir +1 Beğenmeyen terk etsin bu ülkeyi. İnadına akp,inadına şahan... 10 kez gidicem var mı ? https://www.youtube.com/watch?v=EiNNvjBHhK4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 smyrnas said: tamm leş falan harbi ama gidip izliyecenizmi? bence evet nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 smyrnas said: tamm leş falan harbi ama gidip izliyecenizmi? bence evet yoo dostum yoo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Fistan said: filmi gidip izleyenlerle, bu filme gülen aptaldır diyenleri aynı kefeye koyuyorum bak bu çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Ben de o aynı kefeye koyanları da aynı kefeye koyuyorum. Hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Bone said: yoo dostum yoo! tmm yaa izlemeyin . torrent i düşünce izlersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 herkesin bir kefesi vardır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Bu tarz filmeli torrentten izlemek lazim ki zaten Turk sinamesi gelissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 kotaya yazıkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 iş yerinden wiifii olarak filmchennemi.com dan izlenebilir salak iş arkadaşlarıyla belki sosyalleşmek adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 smyrnas said: Bone said: yoo dostum yoo! tmm yaa izlemeyin . torrent i düşünce izlersiniz :) Adam inatla filmi bi şekilde izleyeceğimizi falan düşünüyor, kendini böyle kandırıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 @rewendor burda biz bizeyiz simdi recep ivedik 1'i seyrettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 1'i izledim. Zaten bence 1 çok kötü de değildi. Skeçler kıvamındaydı. O fikirle boş bi ara 2'yi de izlemeye kalktım, bitiremeden, yarısına bile gelmeden kapattım. Üçün fragmanını görmek bile yetti, sonra kaç tane çektşler onu da bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 GERGE said: Bu tarz filmeli torrentten izlemek lazim ki zaten Turk sinamesi gelissin. (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 adeta bu herif sinemaya deli dehşet yatırımlar yapacakmış, platolar filan kuracakmış gibi konuşuyorsunuz buradan kazandığı parayla. en iyi ihtimalle aynı kötülükte bir seri daha film çıkartır, müthiş gelişim sağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 GERGE said: Bu tarz filmeli torrentten izlemek lazim ki zaten Turk sinamesi gelissin. aynen gerge bile korsan izleyin diyosa zatenyane düşün netflix felan bile değil direk korsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 beyler ben cok elit oldugumu dusunuyordum ama bu fragmana gulunce elit olmadigimi anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar