Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osman Pazarlama (2016)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
filmleri 5 milyon izlenen adamı ttnet reklamında oynatır yapacak bir şey yok. bankada da vardır bi 50m falan para kasmıştır. göbeği de ordan çıkarttı aradan.

10/10

teklif etse düşünürüm.
Mesaj tarihi:
elin japonunun cizgi filmlerine katila katila gulup kendi oz kulturumuzu begenmiyorsunuz, bizi bize anlatan

osuruk ve taharet musluguna gulmek hakkimizdir
Mesaj tarihi:
tamm leş falan harbi ama gidip izliyecenizmi? bence evet :) çok kasmayın gidin izleyin gülüp eğlenin falan. yada izlemeyin siz bilirsiniz ama bu tip filmlere gülerseniz benliğinizden bie parça falan kopmuyor , yani elitsen hala elit oluyorsun .
Mesaj tarihi:
Kendini bir şekilde sınıflandırmak için film "kalitesiz" veya "kötü" olduğu için aslında izlese gülüp eğleneceği halde "gidip gülünmeyi haketmiyor" diyen ve kendisini eğlencesinden mahrum bırakan varsa ayrı salak zaten. Mantığı tersten kurmuş.

Film gözümüzde izlenecek ve gülünecek film olmadığı için kötü diyoruz. Sebep sonuç ilişkisini iyi kurmak lazım. Neyse ki yakın çevremde şu filme gülebilecek kimse de yok bildiğim kadarıyla :)
Mesaj tarihi:
Oski said:

elin japonunun cizgi filmlerine katila katila gulup kendi oz kulturumuzu begenmiyorsunuz, bizi bize anlatan

osuruk ve taharet musluguna gulmek hakkimizdir

+1
Beğenmeyen terk etsin bu ülkeyi. İnadına akp,inadına şahan... 10 kez gidicem var mı ?

https://www.youtube.com/watch?v=EiNNvjBHhK4
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

Bone said:

yoo dostum yoo!

tmm yaa izlemeyin . torrent i düşünce izlersiniz :)

Adam inatla filmi bi şekilde izleyeceğimizi falan düşünüyor, kendini böyle kandırıyor :)
Mesaj tarihi:
1'i izledim. Zaten bence 1 çok kötü de değildi. Skeçler kıvamındaydı. O fikirle boş bi ara 2'yi de izlemeye kalktım, bitiremeden, yarısına bile gelmeden kapattım. Üçün fragmanını görmek bile yetti, sonra kaç tane çektşler onu da bilmiyorum :)
Mesaj tarihi:
adeta bu herif sinemaya deli dehşet yatırımlar yapacakmış, platolar filan kuracakmış gibi konuşuyorsunuz buradan kazandığı parayla. en iyi ihtimalle aynı kötülükte bir seri daha film çıkartır, müthiş gelişim sağlarız.
  • Yeni Oluştur...