Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğum kontrol yönteminiz?

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

bende kaldırımda yürürken otobüs altında ölen insanlar biliyorum abi.

sanırım 12378123172891372 kere söylendi hiçbir şey 100% değil diye.

kaldı ki hamile kalanında da beyanı esas oluşturmuyor. "ayşe kaldı, hap çalışmıyor" demeden önce, kadının yalan söylüyor olma ihtimal (hamile kalmak istemiş olabilir adamın haberi olmadan) veya hapı kullanmayı unutmuş ve sorumluluğu almak istemiyor olabilir vs. vs.

insan sonuçta bu. her şey olabilir.

Kutunun üstündeki %99 yazısı başka bişey de, direk bi tandığın korunurken hamile kalınca içinden bi "hasiktir" çekiyo insan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kim olsa şahsen inanmamak için sebep bulabiliyorum. gidip de yalancı konumuna koymam kimseyi de. kadınların ilişkideki motifleri çok farklı olabiliyor. 3 yıllık ilişkide erkek teklif etmiyor ama ilişki ciddi diye hapı bırakıp da hamile kalan bile yüzlerce örnek vardır eminim. ondan sonra hapa atılıyordur top falan.

hapın üzerindeki 1% lik dilim büyük ihtimal milyonda bir falandır.
Sosyal ağlarda paylaş

dışarı boşalmanın ankette ağırlıklı olması çok normal. içerisi olmayınca hep dışarı boşalacaksın ne yapacaksın. tercih değil yani şartlar öyle gerektirdiği için.

doğum kontrol hapını kendi mi içsin adam kadın yoksa denklemde.

kondom içinde eller kokuyordur leş gibi. takarken bile latex kokarken solo scenarioda o elleri ateşle arıtmak gerek koku gitsin diye asdas.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

kondom:
tam bi stalin gibi, hitlere karsi koruyucu. ama kendisinden nefret ediyoruz.

müthiş :)

yav said:

Ok super ince diye reklam yapio simdi deneyen oldu mu o gri paketten?

Sicak temas vardi fena degildi
abi her türlü incesine baktım da bi işe yaradığını sanmıyorum. tabi klasiğe göre daha iyidir de asıl şu sıcak temas çok acayip bişeydi. nerden bulabilirim ya. baya enteresandı yalnız. bambaşka bişidi. ısıtıyodu falan dur araştıriyim

kizillelma said:

Benjani çok önemli bir noktaya değinmiş.

Tıp fakültesi hocası yaşanan bir olayı aktardı.

Delikanlının evine polisler geliyor ve bir kızı hamile bıraktığı için ailesinin şikayeti üzerine emniyete götürüyorlar.
Kızın kimliği belli olunca delikanlı hep prezervatif ile ilişkiye girdiklerimi ve beraberliklerinin aylardır sürdüğünü anlatıyor.
Savcılık tıp fakültesi K/D uzmanlığından konu hakkında görüş istiyor.
Muayenede doktor kızın ifadelerinden şüphelenip savcıya hamileliğin gerçek olduğunu ancak kızın gizlediği bir şey olabileceğine dair bilgi veriyor.

Kız biraz baskı altında kalınca
Evet hamilelik ondan başkası yok ancak onu kaybetmek istemiyordum. İlişki sonrası prezervatifleri çöpe atıyordu. Oradan alıp iceriklerini vajinama sürekli sürüyordum diye itirafta bulunuyor.

Yaaa..
pek inandırıcı gelmedi.
babasından hamile kalan kız masalı gibi. yok babası duşa girmiş küvete salmış. kızda küveti doldurmuş o ordan oraya girmiş felan falan.
bingildak said:

kondom içinde eller kokuyordur leş gibi. takarken bile latex kokarken solo scenarioda o elleri ateşle arıtmak gerek koku gitsin diye asdas.
latexsiz olanı var okeyin
Sosyal ağlarda paylaş

hayır döllenme dediğimiz konu cosmos dizinin en yüzeysel bölümünden bile daha kolay lan. bu kadar esrarengiz bir şey değil yani. ben insanları cidden anlamıyorum. şunun mekaniklerini anlayıp, öğrenip, hayatına ona göre dikkat etmek cidden zor bir şey değil. sex ed gerek ülkeye ama gel gelelim yöneticilere bakıyorsun aklın çıkıyor. el sıkışmaktan hamile kalınabileceğine dair bir seminer versen insanlar sorgulamayacak yani bu kadar cahillik, bilgisizlik var konu hakkında.
Sosyal ağlarda paylaş

geri çekmenin problemi erkeğin boşalma anında geri çekilmesi. bence inanılmaz bi risk sdfs. saliselerle yarışıyorsun ve kadının insafına kalmışsın. ertesi gün kullanıyor mu acaba baba olacak mıyım. her ay bu stres yaşanmaz. ha ben precum dan da kıllanıyorum ama ejakülasyon sonrası çiş yapmaya inanıyorum. ilk sevişmede kondom kullanıp bitiriyorsun. sonra çiş yapıp ikinciye kondomsuz hazırsın. zaten sperm kaliten de düşmüş oluyor baya. e bi de geç boşalan bi adamsan partnerini 2-3 defa orgazma ulaştırıyorsun. sonra tak kondomu devam et ya da başka türlü ejakülasyonu hallet.

ama tabi yaşlandım artık onun binde bir riskini bile almıyorum full kondom go go. baba olmak istemiyorum 30 yaşında dsf
Sosyal ağlarda paylaş

Askerlikte verilen cinsel eğitim, özellikle "dışarı çekme yöntemi" ve askerlik ile ilgili ekşi sözlükte yazdığım bir entry, buraya c/p yapıyorum. Sözlük formatını maruz görün artık.

said:
aralarında 30+ yaşında kısa dönemlerin de bulunduğu, kimisi evli ve hatta çocuklu, kimisi uluslararası firmada mühendis, kimisi akademisyen, kimisi gazeteci askerlere toplu şekilde "cinsel eğitim" verilmesi, bu eğitimin daha yaşlı bir uzmanın gözetiminde 20'li yaşların başında ve kendi deyimiyle "henüz milli olmamış" genç bir uzman tarafından veriliyor olması, "evlilik dışı ilişkinin kötülükleri" temalı konuda çeşitli bilgilendirmeler, "korunma metodları"nın son derece çeşitli ve bol görsel jest ve mimiklerle, betimlemelerle ve hareketlerle anlatılması, yer yer askeri terimlerle ve eğitimle benzetmelerde bulunulması, yaşı geçkin uzman tarafından prezervatif kullanımı için "lastik patlarsa sıçarsınız, iki tane üst üste takın" uyarısında bulunulması, bir metod olarak "dışarı boşalma" başlığına gelindiğinde ise "bunu buraya yazmışlar da kim yazdıysa zaten olaydan haberi yok heralde. böyle bir şey yok arkadaşlar, o noktaya geldiği o zevki aldığı zaman işini yarıda bırakıp dışarı çıkacak erkek yok, kendinizi kandırmayın, öyle benim iradem güçlü falan demeyin, o anda atom mühendisi de olsanız kafanız zaten çalışmayacak, beş dakkalık zevk için hayatınızı heba etmeyin. ha o anda dışarı çıkaracak varsa da erkek demesin kendine" şeklinde bir açıklamada bulunulması.

Link:

https://eksisozluk.com/entry/51073557
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

üni'de bir arkadaşımın başına geldi ayrıca. iki seans seviştiklerini ve kesinlikle içeri boşalmadığını söylemişti ama hamile kalmıştı kız. başa gelme şansı çok az ama olayın sonucu büyük. dikkat etmek lazım.

hep bi arkadaşın başına gelir bunlar nedense di mi çok ilginç haha. benimde bir arkadaşın başına gelmişti loolll
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

geri çekmenin problemi erkeğin boşalma anında geri çekilmesi. bence inanılmaz bi risk sdfs. saliselerle yarışıyorsun ve kadının insafına kalmışsın. ertesi gün kullanıyor mu acaba baba olacak mıyım. her ay bu stres yaşanmaz. ha ben precum dan da kıllanıyorum ama ejakülasyon sonrası çiş yapmaya inanıyorum. ilk sevişmede kondom kullanıp bitiriyorsun. sonra çiş yapıp ikinciye kondomsuz hazırsın. zaten sperm kaliten de düşmüş oluyor baya. e bi de geç boşalan bi adamsan partnerini 2-3 defa orgazma ulaştırıyorsun. sonra tak kondomu devam et ya da başka türlü ejakülasyonu hallet.

ama tabi yaşlandım artık onun binde bir riskini bile almıyorum full kondom go go. baba olmak istemiyorum 30 yaşında dsf

bencede kadina güven olmuyor. orgazm sirasinda "icime bosal icime bosal lütfen" diyen kadin biliyorum. geri cekmeye calisincada bel kisminda arkadan bacaklari kilit vaziyetine getirip haraket etmeni engelliyor. ahtopot gibi sarmis seni birakir mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Red said:

bencede kadina güven olmuyor. orgazm sirasinda "icime bosal icime bosal lütfen" diyen kadin biliyorum. geri cekmeye calisincada bel kisminda arkadan bacaklari kilit vaziyetine getirip haraket etmeni engelliyor. ahtopot gibi sarmis seni birakir mi.

Şöyle bi hatun düşüremedim daha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...