Grego Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Kojiroh said: Silphatos said: Your PayPal transaction has been cancelled. uyarısı çıkıyor paypal ile üye olmayı deneyen oldu mu free month Bende de böyle şu an. Hatta önceden VPN'le falan kullanmıştım acaba ondan banladılar mı falan dedim ama sende de olduğuna göre genel bi problem. Kredi kartıyla da denedim onda da hata aldım bu arada şimdi üye oldum paypal ile. free month deneyeceğim. sıkıntı olmadı hiç. anlık yoğunluğa denk gelmiş olabilir. not : istanbul, ttnet, no dns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Yerel fiyatlandırmalar çıkacakmış diyor Twitter'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 T O R R E N T O R R E N T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Düzgün 1080p release'lerin yanına yaklaşamıyor Netflix'in kalitesi, sori. Uploaded master race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Torrent alternatifi değil abi zaten. En azından içeriğini anlasaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 mkv>beta>vhs>streaming video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 oha orjinal pokemon varmis <3 ashen charmenderi buldugu bolumu izliyorum http://i.imgur.com/lBueVxm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 öyle bir anlatılıyordu ki, sanırsın içerik "herşey" baktım, birkaç aradığım şeyi bulamadım. çok bir olayı yokmuş herhalde yada beklenti büyüktü. korku filmleri 16 tane mi ne, şaka mı o, ben mi bilmiyorum bakmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Hahahahha Sandniggerz arşivini açmış adamlar demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Sırf hype ya. 1 ay denemeyi kullanınca görüyorsun zaten nedir ne değildir. Bandwidth limitliyse iyi de onun harici anlam veremedim. Bu arada feci throttle yiyecek Türkiye'de de diğer ülkelerde olduğu gibi, gene her türlü VPN satın almak gerekecek yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Kojiroh said: Silphatos said: Your PayPal transaction has been cancelled. uyarısı çıkıyor paypal ile üye olmayı deneyen oldu mu free month Bende de böyle şu an. Hatta önceden VPN'le falan kullanmıştım acaba ondan banladılar mı falan dedim ama sende de olduğuna göre genel bi problem. Kredi kartıyla da denedim onda da hata aldım bu arada evet kredi kartıyla denedim onda da olmadı. paypala bağlı kartım bu herhalde karttan problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Netflix sizi tanıyan ve içerik öneren devasa arşiv gibi. İki üç hafta kullanım sonrası tavsiyeleri çok iyi oluyor. Hiç adını sanını duymadığım şeyler tavsiye etti ve çoğunu beğendim. Yeni dizi için yine torrent yapacaksın. Ulan terminator 2 ne iyiydi yine izleyim dediğinde yine torrent yapacaksın. Her şey yok çünkü. Klasiklerden bile bir sürü eksik var. Olay bir şey izlemek istediğinde sana, sana uygun devasa bir arşiv sunması. Senin izlediklerinden profil analizi ve yönlendirmesi başarılı. Big data yani netflixin olayı. Torrent veya dizi izle alternatifi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Twilight zone varsa tavsiye ederim bu arada çok enteresan kafalar. Trip kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ilk twilight zone mu.. 60 lardaki siyah beyaz..bir kac bolumde urperdim ben nan ne oluyor diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Peki Türkiye'ye açılınca VPN kullanmadan Amerika hesabı kullanılabilir hale geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Halo 4'u actim oylesine tr altyazi ckti ala ala nereden aliyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Oha günün en güzel haberi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 kalite 1 dk içinde düzeliyorsa bi bakayım tekrar. bu ne ya kötü bu diziden mi acaba diye 1-2 dizi film baktım 10 sn'de kapadım hepsini =) ne bileyim ayarlardan force hd yazınca takılsa da hd açar diye düşündüm bir çok site gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 netflix ps4 e nasıl yüklicem hesap tr usa dan açıp indirip tr den mi kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ama dizi konusu hayal kirikligi oldu, netflix'in de hic dizisini izlemiyormusum. Apple tv kullanicilari icin guzel haber farkli bir uygulama kullaniyormussunuz gibi degil, direkt apple tv gibi calisiyor sadece sol ustte netflix logo'su var. Kolay kullanim olayini sevdim. Bir aylik denemeyi baslattim, apple tv de izlemeyi isteyip bulamadigim cok film vardi, buranin arsivine gore devam ettirip ettirmeme kararimi veririm herhalde. Bu arada dizi ve filmlerde goruntu kaliteleri de gayet iyi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 dana22 said: ilk twilight zone mu.. 60 lardaki siyah beyaz..bir kac bolumde urperdim ben nan ne oluyor diye.. Ivit. Babam anlatırdı bana. Öyle denk gelince bastım baya beğendim. Denk geldim dediğim netflix öneriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 digiturkte vardi ..bakiyim hala var mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Valvyn said: netflix ps4 e nasıl yüklicem hesap tr usa dan açıp indirip tr den mi kullanıcam App indiriyorsun. Login girip açıyorsun. Uzaktan kumandadan da kontrol edebiliyorsun pad e gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Gergenin dediğine göre hesabın geo tanımı yok. Bağlandığım ip e göre arşiv sunuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Pokemon'un tum bolumleri var diyen kimdi yedi bizi 52 bolumcuk mu abi yillarca izledim ben o pokemon'u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar