Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 aktiftablet said: Xaenin said: goldbären said: önceki sayfalarda sabancı burssuz tayfasının birbirinin yardımına koşa koşa gelmesi de pek bir sevimliymiş. Abi ben seni böyle tatlı tatlı takılıyo falan sanıyordum da nerede görsem bir bize sürekli laf geçirme eğiliminde olduğunu fark ettim. Nedir abi, ters bir şey mi dedik biz sana neden böylesin sürekli? Abi objektif olarak diyorum, değil. Benim gördüğüm 2 yerde sana takıldı adam (ki ben de takıldım orda) biri sinema sistemi konusunda "30k dan az harcayan kesinlikle keyif alamaz" mesajındı, biri de komni bozuldu konusunda "benim ki de 3. kattan yukarısını ısıtmıyo" mesajındı. E burası da internet yani... :):) Ha görmediğğim bi muhabbet döndüyse bilmiyorum. edik. adam zaten kendi gelip gıdısından bir tutam şerbet akıtmış. Evet sürekli diyerek abartmış olabilirim ben de sdfs. Yani ama zaten 2-3 ayda bir yazıyorum belki, onlarda da cörp diye laf yiyince dedim yanlış bir şey mi söyledik zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 yemek sepetinde joker indirimi çıkınca emeklilik ikramiyesi almış gibi sevinen fakirlerin sesi, kot altı dairelerinden zor duyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 emeklilik ikramiyesi random alınan bir şey mi abi, amorti falan diyeydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 emeklilik için gün saydığını belli etmeyecektin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 eregorn said: Penthesilea said: valla acik konusmak gerekirse arkadasin bedduasi bir nevi tuttu, blizzard'dan ayrildigindan beri valiz + airbnb seklinde yasiyordu, ben homeless diye introduce ediyordum arkadaslarima. 5 sene once o benim LA'e tasinmama vesile olmustu simdi ben onun seattle'a tasinmasina vesile oldum, artik evi var. o hala geziyor gerci home office calistigi icin. improbable'da bu arada, keyifler yerinde hepinize selami var. ne güzel hayatlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 aktiftablet said: emeklilik için gün saydığını belli etmeyecektin. :( Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sabancılı diye bir tayfa mı varmış lan forumda. kolejliler de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 goldbaren teror estirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 var..robert degil ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 zamaninda terror estiren bi sabanci tayfasi var bir de kal tayfasi var bunlar ayni kisiler de olabilir aralarinda duzgun insanlar olsa da, buralarda sacma sapan davranip duruyorlardi. Adamlarla tartisirsin guzel guzel birden ekurileri gelip sallamaya baslar, adminler de bunlara yakin oldugundan sacma sapan olaylar doner vs vs klasik pati bizim coplugumuz psikolojisi, belki o zamanlarda o yaslarda oyle oluyordur insan, simdi gelseler ayni seyi yapmazlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 kesin yapmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 senko said: zamaninda terror estiren bi sabanci tayfasi var bir de kal tayfasi var bunlar ayni kisiler de olabilir aralarinda duzgun insanlar olsa da, buralarda sacma sapan davranip duruyorlardi. Adamlarla tartisirsin guzel guzel birden ekurileri gelip sallamaya baslar, adminler de bunlara yakin oldugundan sacma sapan olaylar doner vs vs klasik pati bizim coplugumuz psikolojisi, belki o zamanlarda o yaslarda oyle oluyordur insan, simdi gelseler ayni seyi yapmazlar heralde. KAL a laf ettigini duymayayim abi, kostanza gelir okulunu atese veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sinavlar ertelenir iyi olur :D gel beklerim bi hefeweizen'imi icersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 bombadil gibi bi tek esh kaldi adamlarin ardindan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Çeliktepe cengizhan lisesi mezunlarının yüzyıl süren kıskançlığı Çeliktepe cengizhan demişken, senkonun lisedeyken hımfıs hımfıs .m kokuyor diyen tayfadan olduğunu ve okullararası kavgalarda polis tarafından gözaltına alındığını biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 selcuq cocugu olmayan ailelerin mutluluk sebebi olan miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Bide bu kaldır sabancıdır bunların niye hala adı geçiyor arkadaş. Benim de okulumun adı geçsin ben de artık forumda terör estireceğim. Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi adını titreyerek anacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 KAL'ın düşman lisesi hangisi Sen Benua mı? Onları çağıralım yardıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 KAL ne lan o kadar fakirim ki hiç bir fikrim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ilke'nin bi mesajıyla eskiler yeniler combatı mı çıktı noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 axedice said: Bide bu kaldır sabancıdır bunların niye hala adı geçiyor arkadaş. Benim de okulumun adı geçsin ben de artık forumda terör estireceğim. Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi adını titreyerek anacaksınız bi kere kız meselesine KALlılar bizi dövmeye gelmeişler miydi? sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ESKİŞEHİR FATİH FEN LİSESİLER VAR LAN BURADA, AYIQ OLUN. üç, ce, dört de, denizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ad3m said: KAL ne lan o kadar fakirim ki hiç bir fikrim yok :( KASLILAR anadolu lisesi. Liebe'ler giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 axedice said: Bide bu kaldır sabancıdır bunların niye hala adı geçiyor arkadaş. Benim de okulumun adı geçsin ben de artık forumda terör estireceğim. Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi adını titreyerek anacaksınız Benim lise de Huseyin Yildiz Anadolu Lisesi. Saflari birlestirmek adina Huseyin Anadolu Lisesinde orta yolu bulalim mi korilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar