Bugün gösterime girmiş, herhalde haftanın en iyi filmi denilebilir. Giden var mı? Komedi ne kadar komedi, mizahsa tamam ama komedi bayabilir böyle bir filmde.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
The Lobster (2015)
KARA MİZAH
Bekarlar için korku filmi.
Fena değildir bu film.
Mizah degil, mizah ise ben bilmiyorum, bilip de izleyen aydinlatsin.
Dystopian oldugu icin izledim, bekledigim gerilimi az da olsa veriyor film ama turu sevmiyor iseniz hic izlemeyin, genel izleyici icin vakit kayibi.
Dystopian oldugu icin izledim, bekledigim gerilimi az da olsa veriyor film ama turu sevmiyor iseniz hic izlemeyin, genel izleyici icin vakit kayibi.
İzlenir.
ilk yarısı 10/10 mükemmel
ikinci yarısı malesef vasat 6/10 falan
hertürlü izlenir ama başarılı
ikinci yarısı malesef vasat 6/10 falan
hertürlü izlenir ama başarılı
evet malesef 2. yarisini kotaramamislar filmin
ben yine de cok sevdim. finali de cok vurucu.
ben yine de cok sevdim. finali de cok vurucu.
istanbulda nerde izlediniz ya
izleyeyim
yada yasadışı mı izlendi nedir?
izleyeyim
yada yasadışı mı izlendi nedir?
http://www.beyazperde.com/filmler/film-224882/seanslar/civarinda/?cgeocode=265098
Bu kadar iyi konuyu mahvetmişler.
Dogtooth çok daha iyiydi.
Dogtooth çok daha iyiydi.
filmin şurası Dublin, hemen benim evin orası, görünce heyecanlandım das
http://i.hizliresim.com/yLRraM.png
http://i.hizliresim.com/yLRraM.png
DAS!
Olmamış, özelikle 2. bölüm (td)
baya iyiydi film.
iyi myidi. hanımla izlerken 3 defa peşpeşe uyuya kaldım. çok garip bir film, ama güzel dğeil yani. bencve en azından.
bilmiyorum abi ben aşırı eglendim. Bazı noktalar tabii ki aşırı bariz eleştiriler falan da, ben genel olarak absürdlüğün tadını çıkardım yani, mesaj kaygısını takip etmek için fazla komikti film.
ilk yarısı fena değildi ama ikinci yarısı ve finali zayıftı bi hayli.
baya iyiydi
- 2 ay sonra ...
trailerdan çok seveceğimi tahmin ediyodum, bir 6 ay gecikmeli de olsa izledim sonunda çok güzel lan film.
Konu güzel, hevesle beklemiştim de yönetmen beceriksizliğiyle içine edilmiş filmin, bildiğin akmıyor. Anlatmak istediğini somutlaştırıp distopyalaştırmak güzel ama bunun suyunu çıkartıp kafaya vura vura anlatmak biraz zorlama kaçmış.
İlk yarı yine bir şekilde izleniyor ama ikinci yarı çekilmiyor. Sonunu güzel bağlamışlar mesajı vermişler en azından.
İlk yarı yine bir şekilde izleniyor ama ikinci yarı çekilmiyor. Sonunu güzel bağlamışlar mesajı vermişler en azından.
cannes da jüri özel ödülü almış filme yönetmen batırmış yorumu yapacak özgüveni nasıl edindiniz abi siz? ben de istiyorum.
Basit abi, benim için yönetmenin en önemli görevlerinden biri filmin akışını sağlamaktır. Film akmıyorsa bir yönetmene bir senariste bakarım. Belki de yönetmen iyidir de senaristten kaynaklı da olabilir kesin karara varmak için bi daha izlemem gerekir (ki hayatta izlemem) ama bu filmde ikinci yarıda akmama durumu vardı. 5 dk'da bir durdurup internete bakınarak falan izledim ikinci yarıyı mesela. İzleyiciyi odakta tutamıyor.
sen de abartmışsın ya durdura durdura atmosferden çıkmış olmayasın?
film bence de vasat. mesaj kaygısı çok battı bana. bu konular üzerinde daha önce hiç kafa patlatmamış insanlara cazip gelecek bir yapım olmuş.
film bence de vasat. mesaj kaygısı çok battı bana. bu konular üzerinde daha önce hiç kafa patlatmamış insanlara cazip gelecek bir yapım olmuş.
Öne çıkan mesajlar