senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 spor olayını biraz rayına oturttum sabahları 6 dedin mi spor salonundayım, 2-3 günde bir de akşamları havuza gidiyorum. Bu noktada sıkıntımız yok. ama beslenme konusu fecaat. hafta içi sabah kahvaltısı yapamıyorum, sabah spora geçip ordan direk işe geçtiğim için. İşte de bi kahve ile geçiştiriyorum. Zira starbucks sandviçleri ve tost dışında pek bir alternatif yok. Öğle yemeği iyi hoş, et met yiyoruz ama akşamları genelde eve geç gittiğimden akşam yemeği de yalan oluyor. Hergün dürüm kebab söylenmez zaten, zira çevrede bunlar dışında alternatif yok çıkıp yiyeyim desem. Genelde starbuckstan sandviçle fln geçiştiriyorum. İşin özü günde sadece 1 öğün yiyebiliyorum genelde. Merak ettiğim ise benim durumumdakiler nasıl alıyorlar gerekli proteini ve yağı? veya akşam yemeği yerine direk supplement ile geçiştirsem mantıklı olur mu?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 abi 6 da nasıl kalkıosunuz ya :( sabah zor uyanıyorum ki üstelik saat 8 de uyanıyorum evimin dibinde futbol sahası var sabahları açıyorlar koşu içinde popomu kaldıramıyorum
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 zor haklısın, hergün hayata lanet ederek kalkıyorum ben de ama kalkıyorum, işin o kısmını başardım. ama günde 1 öğün yiyerek sosis kollardan kurtulamıyorum sdf
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 haftalık hazırlayayım da eve saat 10da geliyorum mesela o saatte yemek mantıklı olur mu
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 o kadar para kazanıp, bi de diline düşürüp, eve 10'da mı geliyon lan. yazık sana noob.
µh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 sabahları yulaf ezmesi+yumurta direk mükemmel bir kahvaltı oluyor spor öncesi hele iyi gidiyor. öğle yemeği dışardayken ızgara ne bulursan yiyeceksin
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Tek öğün işi için Serge Nubret : Greg Plitt Para sıkıntın olmadığını varsayıyorum. Spor Çantana; *Geceden 2-3dk hazırlayap dolaba koyabileceğin yulaf+whey protein (2 ölçek!)+Süt yada su *1-2 Ad Muz İş için; * Badem fındık fıstık * Esmer Pirinç+Zeytinyağı+ 500gr (rakamı salladım ihtiyaca göre ayarlayabilirsin) Konserve Ton Balığı (poşette yağsız olanlar daha iyi)yada konserve tavuk göğüsü yada kırmızı et bozulmadan 1 gün dayanır + Konserve nohut fasulye vs. Esmer Pirinç denilen şey buzdolabında 1 hafta dayanabilir. Bir seferde toplu olarak yapıp günlük kaba konulabilir. Yatmadan önce; * 2 Ölçek Kazein Tabii bunların arasına bir şekilde yeşillik, yoğurt ve meyve sıkıştırman lazım.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 senko said: sabahları 6 dedin mi spor salonundayım, abi
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Tefal arctifry al abi dondurulmuş şeyleri + baya 1 yemekleri sadece içine atıyosun gerisini o hallediyo kolay baya
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Off gununde kendin hazirlaycaksin yada gunluk olarak kalori hesabida yapan yerlerden biri ile anlasacaksin tabi bu baya tuzlu ama kurye sana yemegini ulastiriyor. Istedigin saate istedigin yerde.
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 diyelim ki hiiiç uğraşmadın öf ne o öyle hazırlayacaksın falan diyorsun. ne yersen ye yarısını kavrulmamış fıstık çiğ fındık ceviz badem falan doldur. starbaks sandviç de yesen (bu ne abi) en azından glisemik indeksi falan düşük kuru yemişle oh be çok fena da olmadı bu öğün dersin. en kolayı bu. gidiyorsun cips gibi hazır alıp elin ile ağzına atıyorsun.
fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Vitamin aldım ilk defa yalan değil. Az aldım ama aldım
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 provolon peyniri bi dilimin 40 kalori, 10 dilim yesem 400 kalori. 20 dilim yesem 800. 40 yesem 1600. 80 yesem 3200 al sana gunluk kalori ihtiyacim. sonsuz adet yiyebilirim zaten.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Rafinera'ya falan baktın mı? Bakmadıysan bak bir onlara gir, bizim ofiste baya fazla insan kullanıyo acaip memnunlar.
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Yulaf , süt , muz , protein karışımını blenderdan geçirip bardakta da içeribilirsin. Ofiste kaşık kaşık yiyemem dersen. Onun dışında karışıma az da tarçın atıp (silme çay kaşıgı kadar) lezzetlendirebilirsin güzel oluyor.
guncel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 meyve-sebze şart yemekler teryağlı zeytinyağlı soğanlı sarımsaklı olmalı sebze dediğin de enginari brokoli bamnya türü faydalı olanlardan patlıcan lı kebap sebze sayılmıyor gerisi de tavuk-balık-et döndüreceksin ben 1-2 kilo pişirip porsiyonlara ayırıp buzluğa atıyordum her gün farklı birini yiyiordum ama sebze olayıyla başa çıkamadım aslında anne yemeği yoksa yarra yering, sporun da yıpratmasıyla vitaminsiz kalıyorsun, sağlık daha önemli para varsa temizlik+ev yemeği yapan birine liste verebilirsin kahvaltıda önemli karatay style ekmeksiz bol peynir zeytin domates, zeytinyağı kuruyemiş go go yapman lazım
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 rafineria yı bilmiyordum biraz reklamı bol balonlu olabilir ama denemeden bilemeyiz. slimbox ve misa var benzerleri. bunlardan birini kanyonda görmüştüm fena değil gibi slimboxun fiyatları ama bir denemek lazım yine.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Sabah yulaf meyve sütle geçiştir, akşam da kır kıçını bişiler hazırla o kadar işkenceyi boşa çekme amele gibi.
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 [video]https://www.youtube.com/watch?v=WTbH9PPRBfc?feature=oembed" width="459">
Öne çıkan mesajlar