sweet patato daha küçük, tatlı patates işte. ameriga ise o yer patates cipsi için üretilen patatesi yemeklik olarak kullanıyorlar ki çok büyük oluyor onlar.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
yoğun tempo ve ne yiyorsunuz
yurtdisinda genelde pattisi kabugu ile pisiyorlar ki ozellikle nispeten ufaksa bir de..hatta mutfak gereclerinde o tip kabuklu pisecek seyleri temizlemek icin fircalar bile var..
aynen tuvalet fırçası gibi.
sweet potato dediği şeyin normal patates gibi değil. Cahil tayfa ufak daha beyazımsı patatesleri '' hee tatlı pattiz bu '' bundan sayıyor.
Halbuse,
Tad olarak gerçekten tatlı, kabak tatlısını andırıyor haşladığında.
Rengi falan da farklı baya.
Türkiye'de gördüğüm kadarıyla yok zaten. Olsa dahi oldukça pahalı olur normal patatesten ki dışarda da öyle.
dipnot: en iyi carb sourcelardan biri bence.
ben daha 2 sene once alistim kabuklu patates yemeye. ilk basta yavan geliyodu da artik bi poroplem yok
Tatlı Patates migroslarda var, kilosu 6-7 lira birşeydi. Normal patates 3 lira dersek çok da aşırı pahalı değil, isteyen denesin ben beğenmedim.
belgesellerde vardi guney amerikada elemanlar 100 lerce farkli turunu uretiyorlardi..
hmm ya bu mantılı gibi gözüküyor
ama böyle pişirip/soğutup/tekrar ısıtınca bir problem olmuyor mu?
besin değerlerinde düşme veya?
şu dediğiniz rafinera'ya baktım da, sadece akşam için bir paketleri yok
sabah ve öğle nerde olcağım belli olmuyor müşteri yanında oluyorum vs.
sabahları protein shake'a abanıp, öğlen elden geldiğince sağlıklı yiyip, akşamları da bu video'daki gibi yapmak mantıklı sanırım.
sadece akşam için iletişime geç. ötekilere de bak.
soğutup ısıtınca besin değerinde azalma olur ama hertürlü fastfood dan iyidir.
soğutup ısıtınca besin değerinde azalma olur ama hertürlü fastfood dan iyidir.
Öne çıkan mesajlar