Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 öncelikle şunu söyleyeyim, konuya çok uzağım 1-2 gün eve oynamışlığım var ondada beynim yanıp bırakmıştım oluyor baya. şimdi böyle bir isteğim oluştu gemim olsun oradan oraya gideyim takılayım vs tadında, oyunların az biraz komplike olmalarıda beni çekiyor açıkcası. konularını inceleme fırsatı buldum video izledim 1-2 vs, ama hangisinin hangisinden iyi/oynanabilir olduğunu bulamadım, konularda sorsam temel farklarını kaybolup gidecek, belki benim durumumdaki insanlarada yardımı dokunur diyip bu konuyu açtım, ne oynayalım, sebepleri ile birlikte kısa olarak akıl verirseniz sevinirim, 1-2 yerde gördüm gemi kontrolü için joystic flm almışlar, en fazla gamepadim var dahasına karşıyım onuda belirteyim :P SC release olmadı daha farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 trolleme ama açtırmam wowu geri çok üzdüler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Legion release'a 1 hafta kala görürüz açıp açmadığını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Uzay sim istiyorsan elite. Sc daha early alphada. Fakat ikisi de mmo sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 eve ne durumda peki şuan? eskimi artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 sci-fi mmorpg'nin ağababası anarchy online'dır. fanboyluğumu yapayım. gemi konusunda sim stayla istiyorsan elite, starcitizen'ı döver. eve ayrı kulvarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 hmm gameplay izleyip kafama yatana gideyim o zaman, ama karar veremiyorumda, eve güzel gözüküyor gözüme ama işte, sc ve elitedede direk geminin içindeyiz vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 sc nin çıkmasına 2 yıl var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bingildak said: Uzay sim istiyorsan elite. Sc daha early alphada. Fakat ikisi de mmo sayilmaz. Su Sadece eve kaliyor geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 mmhmhmh, evede sp sistemi vs çok bakmadım ama onuda baya uzun süre oynamak lazım sanırım bir şeyler yapıp zevk alabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Eve hiç de öyle kafa dağitmalik oyun değil. Müzikler, atmosfer falan harika ötesi ama öyle isten çiktim bir iki saat takilim diyen adam için kesinlikle doğru oyun değil. Başlarda iki üç saat girim takilim iki lak lak yaparim o sirada exploration yaparim falan diye başliyosun, sonra biraz geliştikçe kendini elinde hesap makinesi kagit kalem yada sayfa sayfa excel spreadsheed hazirlarken buluyosun. Oyun çok müsait buna. Pvpsi de oyle wowdaki gibi bg girip cikmiyosun oturdugun yerden. O da ayri bi meşakat, iki saat git gel falan.. Çalişan veya evli olan adam oyunu degil. Emekli oyunu. Zamanin varsa ve bi şekilde güzel bi başlangiç yapabilirsen, güzel bir guilde girersen vs cok eglenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Pulsar last clony Bunu bir incele. 5 kişilik max ama bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Lectre said: mmhmhmh, evede sp sistemi vs çok bakmadım ama onuda baya uzun süre oynamak lazım sanırım bir şeyler yapıp zevk alabilmek için alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Bu nasıl anket abi :D. ayrıca eve online da birşeyler yapmak için sandığın kadar beklemiyorsun. elbette %2-%5 gibi eksikliklerin olur ama ne istediğinden eminsen kısa vadedede yapmaya başlarsın. (tabi benim bilgi birz eski.. belki yeni acc lere boost veriyorlarsa oh.. yemede yanında yat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ne bileyim cahilin anketi böyle oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 3 oyunda bırbırınden epey farklı. Eve online MMORPG tam anlamıyla, baya mature zaten. Ayrı bi evren orası. Elite çok guzel bı multiplayer oyun. MMO tadı var. Gerçekten çok hoş bi space sim. Belkide bulunabilecek en guzel online space sim. SC daha cıkmadı, MMORPG olucak o da bazı kısıtlamalarla tabi. Haliyle anket biraz olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 en son aldığım 5. eve online karakterini saklıorum abi ben, satmıorum artık. iş-güçle gitmio oyun, bi 20yıl sonra emekli olunca oynıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Eve online evreni kalitesinde bir evren daha yok sanal dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 tekrar heves ettim bi deniyim eveyi, kontrollere alışamayıp kapamıştım çok cins gelmişti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 eve online kadar mmo baska turde oyun bile yok. nightmare battleship fitlemistim aylarca kasip. ama hep skill hep skill kafayi takiyorum. skill at bekle. sonu gelmiyo. cok farkli bi zevki var eve nin. sub cektiler ya bu ay oynamicam dedik geri bile yatirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 imamizer said: sci-fi mmorpg'nin ağababası anarchy online'dır. fanboyluğumu yapayım. şunu diycektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Eve online kral ya sc ile ve elite ile kıyaslamak da yanlış biraz ama illa karşılaştırılacaksa eve tabiiki 2 tane charım var hala satmadım satsam çok para edecek ama ilerde oynıycam ondan tutuyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 anarchy online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 dreagloth said: sc nin çıkmasına 2 yıl var daha konsola cikmasanada bi 5 yil falan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar