Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Play Station Oyun İndirimleri

serjuhan

Öne çıkan mesajlar

wow hayatının o dönemini kurtarmış, daha boktan bi seri pek gelmedi dünya üzerine ya. direkt kekomançi mıknatisi boktan ac serisi.

gerçi ilk oyunun hakkını yemeyelim. çıktığında felaket oynamıştık. ilk oyunun aynısında karakterleri değiştirip 238432984732 oyun çıkınca seri kekomançi mıknatisi oldu. rezil, para vermeye değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ya bu bahar indirimi yarın bitiyomuş. FarCry 5 başlığına yazınca aklıma geldi.

FarCry4+Primal 74 TL bayağı iyi fiyat bence. Ama gold edition için pack yapmamış hıyar sony. İkisinin gold ed. lar 108 TL falan oluyo. Düz iki packi mi alsam yoksa, season pass meselesinde pişmanlık yaşamamak için 108 tl mi bayılsak.

Primalı settings olarak kimsenin sevmediğini biliyorum, ama Horizon Down dan sonra ne biliyim dedim oynarım herhal. Sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

DavidMills said:

Ya bu bahar indirimi yarın bitiyomuş. FarCry 5 başlığına yazınca aklıma geldi.

FarCry4+Primal 74 TL bayağı iyi fiyat bence. Ama gold edition için pack yapmamış hıyar sony. İkisinin gold ed. lar 108 TL falan oluyo. Düz iki packi mi alsam yoksa, season pass meselesinde pişmanlık yaşamamak için 108 tl mi bayılsak.

Primalı settings olarak kimsenin sevmediğini biliyorum, ama Horizon Down dan sonra ne biliyim dedim oynarım herhal. Sizce?

Season passleri salla base game yeterince doyuruyor bir de ek paketler o kadar dolu değil. Bana göre primal içerik olarak bir tık altra olsa da diğerlerinden daha keyifli idi ki platine kadar kasmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...