senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 For honor kimlerde var ekleselim Hic arkadasim yok :( Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 abi oyun öldü aylar önce : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Ezio oynanir ya. Favori serilerimdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 AC Origins, Watch Dogs 2 ve özellikle Nier alın keyifli günler geçirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Fin said: abi oyun öldü aylar önce : Nope. Ubi oyuna revive çekti. Geçen haftasonu dominionda minimum 46k oyuncu vardı. Minimum diyebiliyoruz çünkü tam rakamı bilmiyoz. Senko biz PC'deyiz ya. Ben, Zunn, phyx, dragonfire, kage takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 WD 2 iyi mi o kadar ya. İlkini hype ile full price vermiştim de çok battı verdiğim 60 dolar ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Baya sorunu düzeltildiği ve çok iyi olmasa da ortalamanın üstünde iyi oyun olduğu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Wd 1 e göre misli ile keyifli bu fiyatı fazlası ile hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Ben AC1'i de kendini tekrar eden yapısına rağmen çok severim. Atmosfer inanılmazdı AC1'de. Özellikle son kısımlara geldikçe Jerusalem'iydi bilmemnesiydi çok iyiydi. Resmen Memory gibi hissediyorsun falan. Ezio Trilogy zaten efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Bana göre WD2 WD1'den oldukça kötü bu arada. Çok renkli geldi San Fran. Chicago ve Aidan daha iyiydi bence. WD2'yi bitiremeden yarısında falan sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Uncharted serisini hiç oynamadım. 4'ü alsam saçma olur herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 nathan drake edition var 3ü bir arada ondan başlasana, bir kaç ayda bir indirime giriyor full price vermek istemiyorsan veya usa psne bak ben 3 oyunu 7 dolara almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 önceki oyunları da oyna derim uc serisinde. hani hiç önceki oyunlarla bağlantısını düşünmeden oynarsın 4ü rahat rahat ama ilk 3 oyunda ayrı efsanedir. grafikler falan ztn oynatıcak seviyede eski jenerasyon oyunda olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 ezyo kollekşın aldım hadi bakalım. black flag da yapıştırdım üstüne hatta çok övülünce asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Ezyo ne ya AC origins olaydı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Origins var. Seride ilk oyun dışında oynadığım yoktu Origins e dek. İlk oyunu da o dönem WoW gültündeki arkadaş önermişti oğlum sen Rogue sun gerçek Rogue oyunu yapmışlar diye baya da sarmıştı o dönem. Sonra hiç kısmet olmadı Hardkor wow oynamaktan ezio oyunlarını oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 wow hayatının o dönemini kurtarmış, daha boktan bi seri pek gelmedi dünya üzerine ya. direkt kekomançi mıknatisi boktan ac serisi. gerçi ilk oyunun hakkını yemeyelim. çıktığında felaket oynamıştık. ilk oyunun aynısında karakterleri değiştirip 238432984732 oyun çıkınca seri kekomançi mıknatisi oldu. rezil, para vermeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Ya bu bahar indirimi yarın bitiyomuş. FarCry 5 başlığına yazınca aklıma geldi. FarCry4+Primal 74 TL bayağı iyi fiyat bence. Ama gold edition için pack yapmamış hıyar sony. İkisinin gold ed. lar 108 TL falan oluyo. Düz iki packi mi alsam yoksa, season pass meselesinde pişmanlık yaşamamak için 108 tl mi bayılsak. Primalı settings olarak kimsenin sevmediğini biliyorum, ama Horizon Down dan sonra ne biliyim dedim oynarım herhal. Sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 belki sormuşumdur, evde karşılıklı oynanmıyor mu artık NFS ya, ya da öyle bi oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 DavidMills said: Ya bu bahar indirimi yarın bitiyomuş. FarCry 5 başlığına yazınca aklıma geldi. FarCry4+Primal 74 TL bayağı iyi fiyat bence. Ama gold edition için pack yapmamış hıyar sony. İkisinin gold ed. lar 108 TL falan oluyo. Düz iki packi mi alsam yoksa, season pass meselesinde pişmanlık yaşamamak için 108 tl mi bayılsak. Primalı settings olarak kimsenin sevmediğini biliyorum, ama Horizon Down dan sonra ne biliyim dedim oynarım herhal. Sizce? Season passleri salla base game yeterince doyuruyor bir de ek paketler o kadar dolu değil. Bana göre primal içerik olarak bir tık altra olsa da diğerlerinden daha keyifli idi ki platine kadar kasmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Ben de 4u deli gibi oynayip primal i oynayamamistim Belki de 4ten hemen sonra basladigim icin baymistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Bi süredir gözüme Prey kestirmiştim, kapıyorum onu bu akşam. Prey Murder Soul Suspect Tomb Raider Osiris gözüme kestirdiklerin, başka pek bir şey bulamadım. Broforce falan belki alırdım da grafiklerden caydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 E o zaman 4+primal düz alıp geçeyim yaa.. Eyv @Dare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 dishonored 1'i bitirmeye yaklaştım. 2 daha da iyi diyorlar. death of the outsider diye bir oyun daha çıkmış. bu ek paket falan değil di mi? gold pack'te hem dh2 hem de death of the outsider var onu alıyım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar