=)) Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 herif kucağa almış seni hoplatıyor bir de 100 lira veriyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Fifa 60tl diilmiydi gecen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 fde said: Beyler merhaba ben dün teknosada 2.joystick ücretsiz + uncharted 4 + horizon zero dawn + 3 aylık ps plus aboneliği içeren bi ps4 paketi aldım. Ps4 çıktığında ps3ü satmıştım ve epey uzak kaldım. Paket icindeki oyunları oynamayacağımdan almadan önce spotcunun biriyle pazarlığa oturdum.Paketteki 2 oyun ve 100 tl karsılıgında Fifa 17 ve 2K17 alma konusunda anlaştım. 2 oyunun yerlerini değiştiricek olursak bana 1800e gelmiş olacak. Bu takas sizce nasıl ? Oyunların değerini bilmediğimden avantajlı mı değil mi bilemedim. Ayrıca bu oyunları elimde tutup fifa ve 2k yı plus üzerinden daha ucuza bulabilir miyim ?Cem ben horizona fifa takaslarım kafa kafaya istersen =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 sakın alma ps store'dan alırsın digital fifayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ahahaha takasa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 takas işine girmeden insan bir gittigidiyor'a konsoloyun.com'a veya letgo'ya falan bakar. takaslamışsın zaten bence sorup da artık moralini bozma :) bir dahakine aklında olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 almamış daha heralde yoksa almış mı ona göre gülecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 yok adam daha takaslamamış. pati ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 . edit: hay internet gibi. double post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 takas gerçekleştiyse son zamanlarda gördüğüm en kaliteli legal adam çarpma olur. bu ps4 oyun satma-takas olayı tamamen mevzudan anlamayanları dürtmek üzerine kurulu. araştırmadan etmeden yapılırsa üzülür insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 takas tam zuurt yolma isi zaten su anda, elinde duzgun library olmuyor ustune takasci firsatcilara dunyanin parasini yediriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 arkadaş şu türkiyedeki gücünün yettiğini silkmek biter mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bari paskalya indirimi yokken adam duduklemeye kalksalarmis ehue hala yarina kadar paskalya indirimi var, o 100 liraya oyunlardan birini alirsin herhalde, artan ile de durum + ayran falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 spotçularda fifa17+2k17 zaten uncharted+horizon+100 kadar ediyor zaten, neden bu kadar bağırdınız anlamadım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 spotculardan oyun alma nedir ya dijitalleşen dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 nasıl o kadar ediyormuş? şuan fifa 17 74 tl tr psn'de. 2k17 de 89 tl. sırf horizon 189 tl daha hiç indirim de görmedi. @fde düşünürsen fifa ile uncharted'ı kafaya takaslayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 spotçularda dedim değil mi güzel kardeşim, bazılarımız arşive de önem veriyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Hahahah ulan işe bak çok güldüm kendi saflığıma. Hikayenin başını anlatıyım de tam olsun. Paketi görür görmez iki oyunu elden cıkarıp 2k ve fifa icin kullanmayı dusundum cunku alma sebebim sadece bu iki oyun ve uncharted 4 u bitirmiştim arkadaşta.Biz sadece haftasonları bir günü 2kya ayırıp euroleague yapıyoruz nba takımlarıyla oynamıyoruz hiç.Bir de klasik fufbol oyunu dursun diye işte. Herneyse adamla ilk başta fifaya karsılık horizon + uncharted 4 anlasmıstık telde, daha sonra arayıp 2k yı da sorunca 100 tl istedi üzerine zhzhzh.Sağolun beyler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşum meğerse.Plusa bakındıktan sonra karar veririm büyük ihtimalle. Özel mesajlara bakamadım henüz, instagramda profili açık ve hergün bin tane tanışma mesajı alan kaşarlar gibi oldum hhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 battleborn da fiyat hatasi var sanirim 0,09TL su anda :P kapin hemen ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 overcooked var suan indirimde 25 papel falan. esiniz/kiz arkadasinizla co op oynamalik sukela bir oyun tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Oynamayacağımı biliyorum ama bence de Battleborne'da fiyat hatası olmuş diyerek 0.09TL ye kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 oyun f2p olacak bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Laurelin said: battleborn da fiyat hatasi var sanirim 0,09TL su anda :P kapin hemen ahahahah Sonra mail atıp "Hata yaptık, hesabından kaldırıyoruz." diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 battleborn F2P olmayacak, sirket ceo'sunun twitleri var. oyun 20tl civari, kesinlikle hatali fiyatlama: https://www.fivebelow.com/playstation-reg-ps4-trade-battleborn.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 vermedikleri 35 lirama saysinlar, ne curetle mail aticaklar :D 2 haftadir ugrasiyorum hala 35tl yok mart promosyonundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar