Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Play Station Oyun İndirimleri

serjuhan

Öne çıkan mesajlar

fde said:

Beyler merhaba ben dün teknosada 2.joystick ücretsiz + uncharted 4 + horizon zero dawn + 3 aylık ps plus aboneliği içeren bi ps4 paketi aldım. Ps4 çıktığında ps3ü satmıştım ve epey uzak kaldım. Paket icindeki oyunları oynamayacağımdan almadan önce spotcunun biriyle pazarlığa oturdum.Paketteki 2 oyun ve 100 tl karsılıgında Fifa 17 ve 2K17 alma konusunda anlaştım. 2 oyunun yerlerini değiştiricek olursak bana 1800e gelmiş olacak. Bu takas sizce nasıl ? Oyunların değerini bilmediğimden avantajlı mı değil mi bilemedim. Ayrıca bu oyunları elimde tutup fifa ve 2k yı plus üzerinden daha ucuza bulabilir miyim ?
Cem ben horizona fifa takaslarım kafa kafaya istersen =D
Sosyal ağlarda paylaş

Hahahah ulan işe bak çok güldüm kendi saflığıma. Hikayenin başını anlatıyım de tam olsun. Paketi görür görmez iki oyunu elden cıkarıp 2k ve fifa icin kullanmayı dusundum cunku alma sebebim sadece bu iki oyun ve uncharted 4 u bitirmiştim arkadaşta.Biz sadece haftasonları bir günü 2kya ayırıp euroleague yapıyoruz nba takımlarıyla oynamıyoruz hiç.Bir de klasik fufbol oyunu dursun diye işte. Herneyse adamla ilk başta fifaya karsılık horizon + uncharted 4 anlasmıstık telde, daha sonra arayıp 2k yı da sorunca 100 tl istedi üzerine zhzhzh.Sağolun beyler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşum meğerse.Plusa bakındıktan sonra karar veririm büyük ihtimalle. Özel mesajlara bakamadım henüz, instagramda profili açık ve hergün bin tane tanışma mesajı alan kaşarlar gibi oldum hhaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...