df Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 soundtrack ödülünü de witcher almalıydı. başka oyunlara da bir şey kalsın dediler heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Esports alanında CS:GO nun lol ve dota 2 yi geçmesi de isabetli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 -Deno- said: tomkat said: battlefront cok mu kotu patladi ya? daha oynamadim ama kimse oy vermemis patlamadı, gayet akıyor. yeterince erkek olmayanlar çekiniyor oynamaya. Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 DareJedi said: Kazanan belli. http://thegameawards.com/nominees/ http://i.imgur.com/vkdZ7tG.png aylardır belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 df said: soundtrack ödülünü de witcher almalıydı. başka oyunlara da bir şey kalsın dediler heralde =) aynen öyle sword of destiny ost si bir oyunda görülebilecek en iyi ost idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 chat'i talk'u olmayan oyuna best multiplayer, badanacılık oyununa best shooter verenler işte ne kadar isabetli ödül dağıtır, yorum sizin lol. Grego said: fo4 yok değil mi diye aradım listede resmen. sam yüzünden hater oldum. ben de sizin yüzünüzden witcher'dan tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Best Narrative - Her Story Best Performance - Viva Seifert (Her Story) Bu oyuna şans verin. ( hala COD ve WOW oyuncusu olanlar boşuna zaman harcamasın ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Witcher 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 adamlar naapsin, star wars skin packine mi versin en iyi shooter'i? :P shooter cikmiyor memlekette ehu, 2 senede bir garibim wolfenstein cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 paticik bu işten anlıyor :p tebrikler heh oyunun hasını bulmuşsunuz. Hemide bize ucuza verdi cdprojekt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 mgs soundtrack bu defa zayifti biraz ama genede fersah fersah onundeydi rakiplerin, sirf quiet theme ve sins of the father ile cok rahat hani http://www.youtube.com/watch?v=z9utXoWkE-w http://www.youtube.com/watch?v=Z8j_YWmPD-E witcher para verip aldigim halde gerald ve fanboylara olan uyuzlugumdan oynayasim gelmiyor neyseki cok sukur ceriltin taso toplama macerasi bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ne kadar bayık müzikler onlar öyle ya, Adele nin albüm doldurmak için koyduğu şarkıların bir tık altı işte. ETA: Witcher daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 quixef e katıldığım tek post olarak, çıktısını alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 mgs'de çok güzel müzikler var ama genelde ya heli'de boş boş dinliyorduk ya da cinematic sırasında dinliyorduk. witcher'da ise oyun içine çok iyi yedirilmiş müzikler. action sırasında feci moda sokuyordu. boss'a göre, karşıdakinin insan mı yoksa monster mı olduğuna göre fln her an değişiyordu ortama uymak için. mgs'de o gazı hiç alamadım ben. ama bu şarkları açıp dinliyorum hala. dediğim gibi oyun ost'si güzel olması benim açımdan o dünyanın içine yedirilmesi ile alakalı. yoksa herkes para bayılıp çok iyi müzik koyabilir oyuna. witcher'i oynarken anlayacaksın bence farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 MGS'deki fail neydi herkesin bahsettigi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 mordheim cok guzel gorundu yaw http://www.youtube.com/watch?v=-o1H-qXAnO8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Ilk w1 rpg olarak (combat haric) cok iyiydi. Ancak sorunlari vardi. Enhanced edition oyunu nefis yapti. Taso lobisi konustu durdu. W2 cevabi verdi, nefis bir oyundu. Taso lobisinin w2 den sonra ortalarda gezecek yuzu olmamasi lazim ancak malum lobi gene de vazgecmedi. W3 tabuta civiyi cakti, oyle DA:I soytarisi gibi baska oyun olmayan swne yoklukta abdurrahman celebi degil, gercek bir goty. Ikinin coktan cevabini verdigi Taso lobisi w3 e ragmen hala lobicilikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 yalnız witcher ı övüp durmayalım bizim yüzümüzden oynamayanlar var. PARA verdiği halde. bak duymadıysanız bi daha söyleyelim PARA verdiği halde. yani para vermiş. bizim yüzümüzden. lütfen. dum dum duuum paravermiş dum dum duuum paravermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Suark said: mordheim cok guzel gorundu yaw http://www.youtube.com/watch?v=-o1H-qXAnO8 evet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 GokTuRK said: df said: soundtrack ödülünü de witcher almalıydı. başka oyunlara da bir şey kalsın dediler heralde =) aynen öyle sword of destiny ost si bir oyunda görülebilecek en iyi ost idi şu kısmı diyorsun her halde? http://www.youtube.com/watch?v=YQS4o_bYA_M bunun dışında şunlara da dikkat çekmek isterim: -Ladies of the Woods -Merchants of Novigrad -The Nightingale -The Song of the Sword–Dancer -Cloak and Dagger ayrıca w3 en iyi müzik ödülünü almamasını eurovision lobisine bağlıyorum oyunun en vurucu yönü, grafik, tasarım ve müzikler... bu 3 ü olmasa veya oyunu alıp bu kadar saat oynamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Oyunun en vurucu yanı folk-horror atmosferini başarıyla veren narrative designı, hikayesi ve inanılır karakterleri. Grafik ve gameplayi hatta müziği çok iyi olan bi ton başka oyun var hiç biri witcher kadar bağlayamıyor. Bethesda fanboiları gamepadlerini önlerine koyup bi düşünsünler fallout4 nerde yanlış yaptı diye. Yani kanuninin en sevdiği terimle DIALOGLAR DIALOGLAR DIALOGLAR (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 please DIALOG, DIALOG, DIALOG, DIALOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 GokTuRK said: df said: soundtrack ödülünü de witcher almalıydı. başka oyunlara da bir şey kalsın dediler heralde =) aynen öyle sword of destiny ost si bir oyunda görülebilecek en iyi ost idi "bir oyunda görülebilecek en iyi ost" değil. öyle dersek saçmalamış oluruz. öte yandan bu senenin en iyi ost'si olduğu muhakkak. çünkü PERCIVAL FUCK YEAH! https://www.youtube.com/watch?v=N3c4H_8TM2Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 bir oyudna görülebilecek en iyi ost, full thorttle'dır. baska da yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 hotline miami ezer senin dediğin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar