-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ben vakti zamanında amazondan almıstım ama simdi yollamıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 amazon'dan aldım ben 35'er dolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 bu arada minimize to desktop ile artık ps3'e ihtiyaç duymuyorum salonda anime, dizi ve film izlemek için. 5 yıldır aradığım çözümü buldum nihayet. takılma, kalite kaybı olmadan, fare ile hızlıca istediğimi açıp istediğim yerine gidebildiğim, uyumsuzluk olmayan (apple tv iğrençti açamıyor ios flash malum) in-home video streaming için bulduğum en iyi ve işin güzeli en ucuz çözüm. gaben, tombik ellerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 720p dizi denedin mi, got gibi falan? anime degil. bende bi tuhaf gorundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 bunu demen üzerine özellikle tekrar açıp baktım rastgele bir siteden, bir gariplik görmedim. hatta gördüğüm en kaliteli hali diyebilirim denediğim streaming (appletv ios) ya da ekrana bağlı browser seçenekleri (ps3, pstv) arasındaki. n değil de ac modem ve nvidia gpu olsa (amd hardware encoding kötü sonuç verdi, software yaptım mecbur) herhalde daha da iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Browser'dan degil de vlc ile aciyorum ben, nvidia var. Aksam tekrar bakicam. Gerci cok mesele degil medya icin ayri diskim var kullandigim ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 gidip özellikle got bölümleri açtım şimdi ilk üç sezondan external'daki, anormal birşey görmedim. pc başına gittim geldim, görüntüleri de aynı. mpc kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Wowu streamliyorum herşey gayet güzel yalnız mouse ekranın aşağısında %25lik kısma inmiyor, orayı sınır gibi kabul ediyor. İmlecin göründüğü yer ve tıkladığın yer arasındaki kaymayı hardware cursor ı kapatarak hallettim de bu olay kayma da değil direk böyle ekranın altı yok gibi davranıyor. Ama sınırın üst tarafında sıkıntısız çalışıyor. Başka oyunlarda bunu yapmıyordu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 cozunurluk basta bende de sorun olmustu, ilk actıgında bi ayar olması lazım onunla ilgili. ama bende daha steam'i browse ederken bile o sıkıntı vardı. kenarlardan kesik gibiydi goruntu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 bu arada steam'i admin olarak açmak lazımmış, yoksa admin olarak açılan programlara focus kayınca sıkıntı oluyormuş. bende çalışmaz hale geliyordu fare tuşları filan. aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Ooo güzel steam link ahalisi artıyor! Ben dediydim güzel alet diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Dizi film izlerken sıkıntı yaşayan bir ben mi varım? Oyunu açıyorum neredeyse PC'de native oynuyormuş gibi kaliteli stream oluyor ama* Big Picture'da gezinirken, desktopa geçince veya VLC gibi programları açınca lag giriyor. Film izlerken de haliyle rahatsız edici yavaşlıkla izliyorum. Ethernetle bağlıyorum ve dediğim gibi oyun oynarken her şey mükemmel. Yani sıkıntı başka bir şeyde ama çözemedim. *oynadığım oyun çok sistem gerektiren bir oyun değildi Salt and Sanctuary oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 ben sıkıntı yaşamadım ya. hatta en az sıkıntı filmlerde. mouse'da oyunlarda falan hafif bi lag olsa da duruma göre, filmde falan hiç hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 çift monitör kullanıyorum büyük ihtimalle onun yüzünden olabilir yarın tekrardan deniyim bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 bilgisayarlara şifre atayabiliyor muyuz bunda? isteyen kablo takılıysa anında bağlanabiliyor şuanda, tam çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 eldar said: Aa iyi oldu bu, ben de bunların kutusu nasıl açılıyor diye merak ediyordum. asdfgh bu arada amazon.com da shipping dahil 28,76 dolar olmuş.. türkiyeye de yolluyorlar. alınır gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 neredeyse her gün kullanıyorum ya, bütün desktop'u kullanabilmek bakımından çok kullanışlı steam oyunu oynamasam bile. anime, dizi, film izlemek için de birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 valla ben de asırı memnunum. baslarda stream'de sıkıntı yasamıstım ama su an dizi, film falan sorunsuz. sadece wireless bazen sıkıntı cıkarabiliyor. cok fazla cihaz baglandıgında oluyo diye dusunuyorum. usenmezsem bi gun kablo cekicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Bıngıl ben kıskandım valla 😁 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 20 dolares olması çok iyi olmuş ya, bi salondaki bi de yatakodasındaki tvye düşünüyorum. Controllerdan emin değilim ama, değer mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 valla bazı indie'ler cok rahat oluyor. tv'den oynamasan da pc'de de usb tak calıstır oynuyosun yani. avcuna alısaması zaman alabilir. esas guzelligi istedigin gibi configure edebilmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 toggie said: valla ben de asırı memnunum. baslarda stream'de sıkıntı yasamıstım ama su an dizi, film falan sorunsuz. sadece wireless bazen sıkıntı cıkarabiliyor. cok fazla cihaz baglandıgında oluyo diye dusunuyorum. usenmezsem bi gun kablo cekicem. kablosuz cihazın throughput u yetmiyodur eszamanlı baglantı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 bastım order'ı gelsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Ahahah 20$lık kampanyadan aldığım stemlink orderını daha yeni yola çıkardılar, bugünkü kuru enpara 3,59den hesapladığı için sipariş verdiğim tarihte TL versem amazon kurunda bile kara geçiyordum sşdlfidşfligdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 wireless üzerinden zaman zaman sıkıntı yaşıyordum, çalışmamaya inat etti mi çalışmıyordu günlerce sorunsuz çalıştıktan sonra bile. powerline adaptör alıp onun üzerinden router'a bağladım, şahane çalışıyor şimdi. ethernet imkanı olmayan herkese tavsiye ederim steam link için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar