aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 iron man filmi degil bu zaten, kaptan filmi. infinity war da avengers filmi. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 iron man filmi derken adamın iron man olarak yer rol aldığı demek istedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 iron mane ikili girerlerken captanin yanındakı kım ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 winter soldier işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 KenshinHimura said: manüpüle edilmiş çoğunluğa karşı opress edilmiş azınlık içinde kullanılır.. demek ki neymiş istersen istediğin yöne çekebilirmişsin kelimlere takılı kalınca kelimelere takılı kalmayacaksak neye takılı kalcaz kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Lel, çizimlere falan bak geç :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Keşke Thor'un klonu olsa, birini öldürse, yazılardan sonra da o klasik "true power" sahnesi olsa buyrun link http://imgur.com/gallery/EtDwU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 bence her film, thor'un birilerini yoketmesiyle bitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 hulk! parca pincik dagitsin herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 team stark da cok op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/91/3b/05/913b05d0e6a0e8704b33a5b576c73771.jpg bu filmde olsun sdf https://imgur.com/gallery/mzz20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 aquila said: iron man filmi degil bu zaten, kaptan filmi. infinity war da avengers filmi. yersen. ya demek ki tatlıya bağlıyolar civil war sonunda boşuna izlemeyin direk avengersa geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 yok, iron man tarafi digerlerini olduruyo, obur filmde de onlar var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Avenger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Vingthor said: aquila said: iron man filmi degil bu zaten, kaptan filmi. infinity war da avengers filmi. yersen. ya demek ki tatlıya bağlıyolar civil war sonunda boşuna izlemeyin direk avengersa geçin Rollayın abi creditsi, kapat ışıklar Cevdet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 sdasf harbi trailerdan görülen bu http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/am8eK4o_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Abi umarım bütün o politik mevzu side-quest, backdrop tadını almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ben scarleti tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 neresinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Wa trailerinda hydra twisti yoktu, bu filmi in de trailers spoillanacagini düşünmeniz komik Martin freeman da varmış trailerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ağır spor, Civil War okuyan baksın sadece Ya bu Civil War da Captain America pusuya düşürülmüyor muydu? Sonunda Iron Man öldürmüyor muydu ya da ölümüne ağır sebep olmuyor muydu onun? Baktım şimdi o şehirdeki son savaşı vs. gördüm de benim hatırladığımdan daha farklıymış. yıllar önce okumuştum unutmuşum resmen. ya da başka bir olayı hatırlıyorum onla karıştırıyorum. böyle platform gibi bir yerde barış tarzı bir şey konuşmaya geliyordu captain america da az adamla falan, iron man pusuya düşürüyordu etrafını sarıp götlük yapıyordu. yanlış hatırlıyormuşum da sonu başka bir şeyle mi karıştırdım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Yok o senin hatırladığın Kurtlar Vadisi: Pusu. Civil War başka bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 civil warda kaptan amerikayi kurtler olduruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 onu herkes biliyor zaten http://geekyapar.com/wp-content/uploads/2015/05/wolverine_kurds.jpg http://images-cdn.moviepilot.com/images/c_fill,h_1253,w_1600/t_mp_quality/captain-america-s-death-how-will-captain-america-return-after-his-death-in-civil-war-jpeg-284103/how-will-captain-america-return-after-his-death-in-civil-war-284103.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 DarKRideR said: Ağır spor, Civil War okuyan baksın sadece Ya bu Civil War da Captain America pusuya düşürülmüyor muydu? Sonunda Iron Man öldürmüyor muydu ya da ölümüne ağır sebep olmuyor muydu onun? Baktım şimdi o şehirdeki son savaşı vs. gördüm de benim hatırladığımdan daha farklıymış. yıllar önce okumuştum unutmuşum resmen. ya da başka bir olayı hatırlıyorum onla karıştırıyorum. böyle platform gibi bir yerde barış tarzı bir şey konuşmaya geliyordu captain america da az adamla falan, iron man pusuya düşürüyordu etrafını sarıp götlük yapıyordu. yanlış hatırlıyormuşum da sonu başka bir şeyle mi karıştırdım acaba Civil War spoilerı Yok öyle değildi o. En son New York'ta kavga ederlerken etrafı dağıtıyorlardı, o esnada da halk bunlara tepki gösteriyor yeter lan falan diye. Kaptan da tepkiyi görünce duruyor teslim oluyor. Akabinde mahkeme salonunun merdivenlerine çıkarken sevgilisi Sharon Carter'dı sanırım adı (hipnoz altındaymış meğerse) vurup öldürüyor bunu. Tabi ölmüyor aslında da anladınız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar