toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Winter Sale eskisi gibi olur. Su anki tırt bi kampanya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 toggie said: Winter Sale eskisi gibi olur. Su anki tırt bi kampanya zaten. developerlar bıt bıt ettiği için böle yaptılar diye biliyorum. sanmam değişeceğini. inşallah değişir ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 benim için artık bu sale'lerin anlamı kalmadı çünkü geçmişe yönelik olan her şeyi zaten indirimlerden falan topladım. kabaca 70% ini hiç açmadım zaten. indirimde kendini kaybeden kadınlar gibi alışveriş yaptım resmen eski kült oyunları, çöpe giden para. eski oyunları ucuza topladıktan sonra yeni çıkan oyunlar kalıyor. onlarda ayda 1 tane ya çıkıyor ya çıkmıyor artık. alınmaya değer kalitede. ee onlar çıktığında da retail fiyatından alıyorsun, 2 ay beklememek için 30 tl ucuza olacak diye. anında oynamak istiyorsun hypelandığı anda. şimdi bakıyorum, indirime girmiş veya girmesi beklenen her şeyi almışım zaten retail fiyatından. tabii bu oyuna ayıracak zamanı azalmış biri olarak yazıyorum. ortalama günde 1-2 saat anca ayırabiliyorum. w3 veya fo4 gibi bir oyunu aldığında ortalama 2 hafta falan oynuyorsun, replay value'e girmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Black Mesa'yı almak istiyorum acayip. Fakat online kısmında kimse yokmuş, singleda da xen yok. İndirimde başka bende olmayıp alınacak şey de yok. Para harcayıp borca girmek istiyorum ama yapamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bana fallout 4 giftle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 eskiden steam sale'lar da parayı harcıyodum simdi amazon sale'lara bastım mangırları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Endless legendda indirim var. Quixle ben aldık, 4X multi seven diğerlerini de bekleriz http://store.steampowered.com/sub/85250/ Quixefle oyun keyfi yani düşünün =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 amazonda var mı birşeyler ? ben göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 beklediğim iki oyunu da aldım. (alien isolation ile wolfenstein the old blood) yılbaşı indirimine kadar götürür beni bunlar. arkham knight ile star wars var zaten bunlar dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 barbu said: Batman düzeldi mi mesela? konsola mı alayım onu? 2 gündür oynuyorum 980 ile her şey ultra sadece nvidia'nın interactive smoke u kapatıp oynayınca 90fps fln. en çok düştüğü batmobile içinde de 60-70 e anca düşüyor. senin 970 ile de yakın olur. yani high-end kartlar için sorun çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Bunun sorunu performans mıydı sadece? Başka şeylere de söyleniyordu insanlar sanki? Bir de konsolda daha güzel olabilir mi acaba. konsol oyunu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ben 5-6 saattir oynuyorum sorun görmedim hiç. g2a'dan nvidia key ile 30 tl'ye aldım. steam'e ekledim. konsol diye 200 lira verme boş yere. eski nesil kartı olanlar konsola alabilir de 970 ile gereksiz olur bence. bu arada ilk çıkışına göre hafiften de downgrade yemiş gibi geldi bana. performans için. ona göre karar ver işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 axedice said: Endless legendda indirim var. Quixle ben aldık, 4X multi seven diğerlerini de bekleriz http://store.steampowered.com/sub/85250/ Quixefle oyun keyfi yani düşünün =( aldim ben ya bayadir bekliyordum duzgun indirim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Terreria alsam mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Benim aldıklarım bunlar... The Witcher Adventure Game 5,40 TL Lucasarts Jedi Knight Bundle 9,30 TL Sniper Elite V2 9,80 TL PAYDAY 2: GOTY Edition 18,75 TL - (Tek PAYDAY 2 - 7,75 TL oda değerlendirilebilir) Source Multiplayer Pack 12,25 TL (DOD ve HL2 DM tek tekte değerlendirilebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Az önce bunuda aldım. Don't Starve + Reign of Giants 7,25 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Don't Starve: Shipwrecked coming to Early-Access Dec. 1st oooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 1 sene EA'de kalir simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 sabonis said: toggie said: Winter Sale eskisi gibi olur. Su anki tırt bi kampanya zaten. developerlar bıt bıt ettiği için böle yaptılar diye biliyorum. sanmam değişeceğini. inşallah değişir ayrı. developerlar ne demişti ki link var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 daha fazla düşer mi diye beklerken olan da kaçıyo. alacağı varken almıyor insanlar. bu yüzden olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Hepsi son gün aynı indirimleri goruyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bu major sale değil ki ? major sale ile yine ıvır zıvır indirmler badgeler falan filan gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Deadlight aldım ben de. Pillars of Eternity de alacaktım, ama zaten Fallout 4 ve Witcher exp bitmediğinden acele etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 flash sale lerin falan olmaması refund olayı yüzünden. o ufak hesapları takip etmeyi teşvik etmemek için kaldırmışlar. geri gelmez ya da özel indirimlerde refundı kaldırırlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 3-4 hafta sonra winter sale var asıl bu fıs yani :D zaten indirimler genelde 10-25-33-50-75-90 diye mi ne gidiyor, burada %40'lar vs var herhalde bunlar 50 olur anca winter saleda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar