Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Autumn Sale 2015

Xeph

Öne çıkan mesajlar

benim için artık bu sale'lerin anlamı kalmadı çünkü geçmişe yönelik olan her şeyi zaten indirimlerden falan topladım. kabaca 70% ini hiç açmadım zaten. indirimde kendini kaybeden kadınlar gibi alışveriş yaptım resmen eski kült oyunları, çöpe giden para.

eski oyunları ucuza topladıktan sonra yeni çıkan oyunlar kalıyor. onlarda ayda 1 tane ya çıkıyor ya çıkmıyor artık. alınmaya değer kalitede. ee onlar çıktığında da retail fiyatından alıyorsun, 2 ay beklememek için 30 tl ucuza olacak diye. anında oynamak istiyorsun hypelandığı anda.

şimdi bakıyorum, indirime girmiş veya girmesi beklenen her şeyi almışım zaten retail fiyatından.

tabii bu oyuna ayıracak zamanı azalmış biri olarak yazıyorum. ortalama günde 1-2 saat anca ayırabiliyorum. w3 veya fo4 gibi bir oyunu aldığında ortalama 2 hafta falan oynuyorsun, replay value'e girmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Batman düzeldi mi mesela? konsola mı alayım onu?

2 gündür oynuyorum 980 ile her şey ultra sadece nvidia'nın interactive smoke u kapatıp oynayınca 90fps fln. en çok düştüğü batmobile içinde de 60-70 e anca düşüyor.

senin 970 ile de yakın olur. yani high-end kartlar için sorun çözüldü.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 5-6 saattir oynuyorum sorun görmedim hiç. g2a'dan nvidia key ile 30 tl'ye aldım. steam'e ekledim. konsol diye 200 lira verme boş yere. eski nesil kartı olanlar konsola alabilir de 970 ile gereksiz olur bence.

bu arada ilk çıkışına göre hafiften de downgrade yemiş gibi geldi bana. performans için. ona göre karar ver işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...